| Autor/ica |
Poruka |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
 Re: Formula 1
Kakvi su komentatori?
|
| uto 23 kol, 2011 4:38 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
Postoje također dvojica,Denis Huseinbegović & Davorin Brđanović, osobno mišljenje mislim da su dobri, također tokom utrke daju zanimljive informacije no naravno taj mi je dvojac nepoznat od prije i neku bolju analizu ne mogu reći/usporediti. bude prije utrke nešto tipa studio f1, pa budu i neki gosti poznavaoci utrka, automotosporta.. budu i nagradne igre. sve u svemu zadovoljan sam programom. 
|
| uto 23 kol, 2011 7:51 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
http://www.f1racing.com.hr/formula-1/lo ... i-sporazumOvo mi je drago vidjeti, što znači da crno-zlatni Lotus je legitimni nasljednik legendi. Danas u Belgiji super trka u početku, kasnije se malo primirilo. Bed mi je za Alguersuarija jer je imao super startnu poziciju, pa ga je n00b Senna skršio.
|
| ned 28 kol, 2011 4:26 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
E ovo nisam znao za sporazum između "lotusa". pa hajde svi će nekako doći na svoje. hvala Miki za info. a danas nisam ni gledo jer nam nije bilo struje od 2 do 6. no vidim Vettel nastavlja dominaciju. Schumi sa 24 na 5 mjesto..zanimljivo, šteta što nema bolji bolid 
|
| ned 28 kol, 2011 9:36 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Nisi gledo, ajme bilo je možda desetak promjeni vodstva. Hamilton je valjda punu minutu sjedio u autu nakon što se razbio, ne zato jer se ozljedio već zato jer se zbedirao što je vrlo vjerojatno ispao iz kombinacija. Još uvijek ima šansi za naslov, al sve je to astronomski. I Button je imao dobru utrku sa 13. mjesta na postolje, opet njegove štednje guma i nježna vožnja se isplati. Dok su ostali već nakon desetak krugova mijenjali meke Pirellije jer su vozili na onima iz kvalifikacijama. I da, Hamilton vs. Kobayashi, ja kažem da je Hamilton kriv sam sebi. Kamui je bio prijeđen i ostao je s lijeve strane, Hamilton je htio zgrabiti što više lijeve strane tak da bolje uđe u desni zavoj La Source, al se preračunao i zapeo stražnjim kotačem o Kobayashijev prednji i to ga ja lansiralo u zid.
|
| ned 28 kol, 2011 10:23 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
A možeš mislit Miki, ja taman sjedam u dva sata na fotelju palim telku kad kaže mi majka ..sine neće bit struje od 2 do 6 a taman počinje zagrijavajući krug i ja se mislim samo da vidim barem start kad tamo nestade elektrike  a šta se može nema veze....... A šteta što hamilton se neuspijeva bolje približit vettel ovako vettel u prvenstvu je one man show... a danas mi je žao eto najviše radi shumia što ga nisam gledo čujem dobro trku je imao..
|
| ned 28 kol, 2011 10:46 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Kak u nedjelju neće bit struje, pa kog satana rade u nedjelju ti električari?
|
| pon 29 kol, 2011 6:08 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Miki je napisao/la: Kak u nedjelju neće bit struje, pa kog satana rade u nedjelju ti električari? valjda netko prolio kolu po sklopovima za vrijeme poslijepodnevne nedjeljne smjene ma kad živiš u selu onda to ti je tako , to ti kod nas ništa nije čudno, zapravo uobičajeni postupak. on topic: Miki jel posjećuješ ovaj sajt, od kreator medie koja je otkupila prijenos za Hrvatsku, lijepo izgleda. http://www.gp1.hr/
|
| pon 29 kol, 2011 7:44 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Da, posjećujem ga. U biti to je više-manje bivši f1.hr, jer tehničko vodstvo sitea je isto, plus i tamo je Mladen imao svoju kolumnu. Samo šta je sad to otišlo pod tu Kreator grupu koja je vlasnik prava F1 u HR. A ta Kreator grupa se bavi nekakvim organiziranjem birtija il tak nešt.  A i kod nas na selu zna bit nestanka struje, al samo radnim danom kad zapravo strujni ljudi nešto rade. Nedjeljom tko radi ide k Sotoni.  ______________________________________________ Još jedan bod teoretski dijeli Vettela od naslova. Samo Button u igri. Mladen je danas rekao nešto sa čime se čak slažem. Da je Button sada u boljoj formi nego onda kad je bio prvak u Brawnu. Lik je uvjerljivo bolji od Hamiltona koji često sam sebi puca u nogu, pametno vozi, ne srlja, nakupio je iskustva. Htio bi da osvoji još jedan naslov. Zato jer je nice guy.
|
| ned 25 ruj, 2011 10:09 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Miki je napisao/la: Još jedan bod teoretski dijeli Vettela od naslova. Samo Button u igri.
Mladen je danas rekao nešto sa čime se čak slažem. Da je Button sada u boljoj formi nego onda kad je bio prvak u Brawnu. Lik je uvjerljivo bolji od Hamiltona koji često sam sebi puca u nogu, pametno vozi, ne srlja, nakupio je iskustva. Htio bi da osvoji još jedan naslov. Zato jer je nice guy. Miki, to sigurno, Button je odličan vozač i sviđa mi se njegov stil vožnje i suradnje prema ostalima, što sa vozačima, što sa vlastitom ekipom , a evo i drugi imaju riječi hvale za njega, potpisao je višegodišnji ugovor sa Mclarenom. http://www.gp1.hr/button-potpisao-visegodisnji-ugovor-za-mclaren/
|
| sri 05 lis, 2011 1:41 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Bilo bi turbo napeto prvenstvo da Vettel nije ko Šumaher prije 10 godina.  Još kad se Kubica vrati. A da bar i Kimi odluči da bugarski makadami nisu zanimljivi. Kimi je u međuvremenu pokrenuo svoju NASCAR truck momčad - Ice1.  NASCAR kamioni bokte. 
|
| sri 05 lis, 2011 10:15 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Uh, povratak Kubice a i Kimia recimo, samo bi dobili na kvaliteti. nadamo se da će iduće prvenstvo bit zanimljivije, e sad dali će se Mercedes poboljšati za iduću godinu pa ipak vidimo Schumia u boljem izdanju. vidjet ćemo. samo da ne bude one man show od strane nekog vozača, recimo Vettela opet.....
|
| sri 05 lis, 2011 11:07 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Mercedes najavljuje 2013. kao the godinu. Ne znam šta Brawnu treba tako dugo da se pokrene. Kad su došla nova tehnička pravila 2009. to je itekako dobro iskoristio jer je Hondu 2008. prekrižio, žrtvovao je za začelje da bi iduće godine bio na vrhu. Bez Honde. A nakon toga kao da ne stigne nacrtati bolid za sezonu. Mercedes je uvijek tu negdje između 5.-8. mjesta, ovi ispred su naravno rezervirani.
I to naravno, dok im se taktika poklopi. U par navrata ove sezone je Mercedes ostao bez bodova zbog loših taktičkih poteza.
|
| sri 05 lis, 2011 11:31 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Miki....ma da Brawn jeste veliko ime u formuli, no ipak je bio u Ferrariu u razdoblju kada im je sve funkcioniralo i bilo je drukačije rukovodstvo, no ono što je napravio sa svojom ekipom Brawn GP dosta su mu se stvari poklopile u njegovu korist... a sada Red Bull ima tu kompletnost kao Ferrari u Schumijevo i Brawnovo vrijeme. A to što si spomenuo , Mercedes je zaista izgubio neke bodove nepotrebno ove sezone. Ej al nemogu Kimia zamislit u NASCAR truck ekipi 
|
| čet 06 lis, 2011 9:39 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Brawn je startao F1 karijeru u Bennetonu, onda kad je Šumi isto bio prvak 94. i 95. Tak da njih dvojica imaju petnaestak godina zajedničkog iskustva. Al ponekad ne ide glatko.
Kimi je i dalje u Citroenovoj Red Bull momčadi, ovo u NASCAR je otvorio onak da vidi kak to ide. Al ipak, nascar je retardirana trkaća serija sa konstatnim lijevim zavojima. Možda to jest drugačiji izazov od relija ili F1, ali je i prilično monotoniji.
|
| čet 06 lis, 2011 9:42 pm |
|
 |
|