Sada je: sri 23 ruj, 2026 3:02 pm.

Započni novu temu Odgovori  [ 278 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 19  Sljedeća
 Formula 1 
Autor/ica Poruka
Kingslayer
Kingslayer

Spol: Muški
Naj Serija: TNG
Naj Film: First Contact
Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
Post Re: Formula 1
Da, gubitnici to rade... Loebu sigurno nitko ne mora puštati pobjede jer je jednostavno najbolji.

Alonsu očito trebaju prepuštati pobjede, pa sad zaključi sam jel pobjednik ili gubitnik. :P

I pitam se koliko bi bodova imao Vettel da mu je Webber prepuštao pobjede i bodove koje je imao kada je bio ispred njega... ili obrnuto.

pon 20 pro, 2010 3:48 pm
Profil Web stranica
Founder

Koje si vrste?: er
Da mu je Webber puštao pobjede bio bi Vettel uvjerljivi pobjednik. Ne znam, možda je vrijeme Alonsa jednostavno prošlo... Ono u Abu Dhabiju da u pola utrke nije mogao napraviti niti jedan pošteni napad na Petrova je tragikomično...

slika

pon 20 pro, 2010 6:38 pm
Über Trekkie
Über Trekkie

Naj Serija: VOY
Tužna vijest koja mi je zamalo promakla. Zanimljivo, portal koji inače pratim , f1-hr.com, nije stavio ništa.

Bivši Škotski vozač i šef par momčadi od kojih možemo izdvojiti Arrows koju je zadnju vodio 2002.godine, Tom Walkinshaw preminuo je u 64. godini života.
Čovjek koji je najzaslužniji za ulazak Michaela Schumachera u svijet Formule 1.
Zbog ovakvih ljudi formula 1 je uvijek dobivala na kvaliteti.

Počivao u miru.

http://www.f1racing.com.hr/index.php?option=com_content&view=article&id=4013:tom-walkinshaw-preminuo-u-64-godini&catid=58:najnovije-vijesti&Itemid=86
http://www.sportsport.ba/auto_motop-48389.htm

pon 20 pro, 2010 10:24 pm
bubica
bubica

Naj Serija: TNG
Naj Film: ST: IV
Opis Stanja: kujasto
Koje si vrste?: govedo
"Sebastian je brz, inteligentan i mlad. Crveni bolid vozit će prije ili kasnije."
-- Luca di Montezemolo (predsjednik Ferrarija)

Ajme, da mi je bilo vidjet Alonsovu facu kad je čuo ovo (ako je čuo)... :lolsmjeh:

Ova izjava može značiti dvije stvari:
1. Ferrari želi da jednog dana Vettel i Alonso voze zajedno (a onda više nema broja 1 i broja 2 u momčadi, a ravnopravnost nikad nije bila Ferrarijev đir)
2. Alonso nije dio Ferrarijevih dugoročnih planova.

Mislim da je od obje mogućnosti Alonsu mučno, jer svi znamo o kakvom se krhkom egu ovdje radi (uvjerljivo je najveći attention whore i egocentrik među vozačima).

Uostalom, svi se sjećamo kako se "slagao" sa Hamiltonom u McLarenu ("Ili on, ili ja").

čet 23 pro, 2010 9:32 pm
Profil Web stranica
Über Trekkie
Über Trekkie

Oz,

Da, zanimljiva izjava pred.Ferrarija.
No u skoroj budućnosti sumnjam, pošto Red Bull je izrastao u velikog giganta formule, i Vettel je njihov projekat u kojeg su ulagali slično kao i Mclaren sa Hamiltonom.
No moguće je kasnije, Vettel je mlad vozač i pred njim je sudeći do sada jedna lijepa karijera.
A Alonso, hm, on je priča za sebe. No nebi mu bilo svejedno imati takvog vozača blizu sebe. A kakav bi bio odnos unutar ekipe bilo bi zaista zanimljivo no kao što si i spomenuo ravnopravnost nije nešto čega su se držali.

čet 23 pro, 2010 11:05 pm
Founder

http://www.vecernji.hr/sport/formula1/h ... nak-240009

Eto ti glupače od Hloverke ... Riješit se jednog od najatraktivnijih sportova... :joj:

pon 17 sij, 2011 12:35 am
MINDFVCK

Koje si vrste?: Sprdator
Samo da ne prebace na maxtv [-o< no to mi se ipak čini da će biti opcija, jer nova i rtl nemaju nikakav 'sportski' program; jer sve im se svodi na nasumičnost.

pon 17 sij, 2011 7:42 pm
Founder

I ja se istome nadam. Čitao sam po forumima da bi mogla biti na RTL-u, bilo bi dobro jer bi imali informacije i pomoć od njemačkih kolega, iako mi se nažalost čini da je maxtv realnija opcija.

uto 18 sij, 2011 10:18 am
MINDFVCK

http://www.f1racing.com.hr/index.php?op ... &Itemid=86

Citat:
Premda većina F1 fanova kod nas žali zbog takvog razvoja događaja, potrebno je podsjetiti i na neke od događaja koji su neizravno doveli do aktualne financijske slike, a među njima su letovi i boravci dvojice komentatora na egzotičnim utrkama poput Singapura ili Kanade te angažman Mladena Jergovića u emisiji Studio F1.

S obzirom na tako kolosalne izdatke, Formula 1 nikad nije ni imala mogućnost da se na Hrvatskoj radioteleviziji profilira kao komercijalno održiv sport.

Ima i tu nešto. Sjećam se da su Blaž i Neven ponekad letjeli svijetom, i nismo ništa imali od toga. Kažu 'srdačan pozdrav iz Singapura/Kanade/Turske' i rijetko kad bi imali neki prilog ili intervju.

uto 18 sij, 2011 4:26 pm
Founder

Evo ovo je Blaž danas postao na forumu:

Tu sam, dragi moji. Ništa od F1 na HTV, a, koliko znam, još niti jedna TV u Hrvata nije otkupila prava. Vlasnici razgovaraju s Novom i RTLom, pa bumo videli, kako to lijepo znaju reći oni koji ne vide. Moram juriti, sutra, ako treba, opširnije.

uto 18 sij, 2011 6:40 pm
Über Trekkie
Über Trekkie

žao mi je zbog ovoga jer sam pratio upravo na HRT-u formulu, a što se tiče ekipe pretvođene sa Ivicom, Novakom i Jergovićem, pa dečki su uvijek dobro obavljali svoj posao, e sad prebacivati neemitiranje formule na njihove usluge koje su koristile je zaista nepotrebno jer hrt općenito ima ozbiljnih problema.Znali su oni dosta informacija prenijeti i kada su gostovali uživo kao komentatori na stazama e sad HRT definitivno nije u prednosti naspram njemačko-britanskih tv postaja koji veliki dio kolača imaju u dobivanju raznih novosti u vezi formule pa tako i vezano za intervjue.

uto 18 sij, 2011 7:03 pm
MINDFVCK

Ma i u neku ruku razumijem HRT, kriza je, krešu se proračuni, a nacionalna televizija ima imperativ pratiti prvenstveno domaće sportaše i događaje. Da imamo nekog vozača na gridu, već bi se smogla sredstva.

uto 18 sij, 2011 9:39 pm
Founder

Možda Evelin jednog dana...

sri 19 sij, 2011 12:15 am
MINDFVCK

F1racing baš i ne voli Jergovića, ali su prenijeli vijest o Frankinoj vožnji, dok su na HRTu je 'samo' opisali kao perspektivnu vozačicu bez daljnjih novosti.

Sumnjam da će ona ikada voziti u F1. Ne zato što je cura, već zato što dolazi iz trkački i marketinški nezanimljive države. Vidiš i sam kud ide F1 i kakvi vozači voze - ide se na bliski istok, mega države, velika gospodarstva, a vozači su oni koji imaju potporu velikih gospodarstava ili firmi; iako nisu vragzna kakvi vozači - primjerice Petrov, ili ove godine Venezuelanac Maldonado koji je izgurao sasvim solidnog Hulkenberga.

Malu Evelin Frank ako bi se ikada ikako uguralo u F1, njen menadžer Jergović mora lobirati kod mnogo glavešina da bi iskeširali pare, jer čist sumnjam da će bilo koja momčad uposliti vozačicu samo zato jer je ženska vozačica.

Blažićkova reakcija

sri 19 sij, 2011 3:22 pm
Founder

Pa niej stvar u njoj što je imala zaostatak 10 sekundi. Možda je problem u bolidu. A naši jedva čekaju da obrukaju svoje.

sri 19 sij, 2011 9:43 pm
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 278 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 19  Sljedeća

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: