|
Sada je: pet 26 lip, 2026 11:53 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
 Re: Dinamo Zagreb
Cvicek je napisao/la: Zašto je bitno koliko je utakmica posjećena? Zato jer se nogomet igra za publiku. Čitava poanta je u zabavi za mase. "Kruha i igara". captain je napisao/la: Dok mamic i slicni vladaju hrvatskim nogometom nema straha , stadioni ce bit prazni , mislin da se publici sve zgadilo i da vise uopce ne dozivljava domaci klupski nogomet S druge strane, u subotu se očekuje rasprodana Kantrida.
|
| sri 19 ruj, 2012 1:43 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Nabiju cijene za gledanje na stadionu, sj**u slobodni prijenos utakmica... ko da je želja da što manje ljudi gleda  BTW, veselim se sljedećoj tekmi u Ligi prvaka - u njoj će Dinamo definitivno ili dobiti ili igrati neriješeno! 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 19 ruj, 2012 2:09 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Cvicek je napisao/la: Nabiju cijene za gledanje na stadionu, sj**u slobodni prijenos utakmica... ko da je želja da što manje ljudi gleda Iskreno, još uvijek ne kužim tu foru s davanjem Lige prvaka ArenaSportu. Na taj način se stvara nekakav navijački elitizam što je sušta suprotnost poanti zabave za mase. Oduzmi narodu nogomet, i počet će se bavit bitnijim pitanjima. Sumnjam da je to u interesu vladajućim elitama. Cvicek je napisao/la: BTW, veselim se sljedećoj tekmi u Ligi prvaka - u njoj će Dinamo definitivno ili dobiti ili igrati neriješeno! Optimizam do kraja, jel? Iduće kolo idu u Kijev. PSG je jučer zgazio Dynamo, ali to ne znači puno, jer kad malo gledaš kakva je to momčad (i koliko je klub bogat), vidiš da se možda radi o jednoj od 10-ak najboljih ekipa Europe (barem po imenima). Iskreno nemam pojma koliko je kijevski Dinamo jak, ali nekako ne vjerujem da je puno slabiji od Porta (ako je uopće imalo slabiji).
|
| sri 19 ruj, 2012 2:19 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
_Oz je napisao/la: Oduzmi narodu nogomet, i počet će se bavit bitnijim pitanjima. Sumnjam da je to u interesu vladajućim elitama. Živjela Arena Sport!!!!! _Oz je napisao/la: Cvicek je napisao/la: BTW, veselim se sljedećoj tekmi u Ligi prvaka - u njoj će Dinamo definitivno ili dobiti ili igrati neriješeno! Optimizam do kraja, jel? Ne, već (neuspjela) šala koja proizlazi iz činjenica da će igrati Dinamo protiv Dinama 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 19 ruj, 2012 2:51 pm |
|
 |
|
bubica
|
Cvicek je napisao/la: Ne, već (neuspjela) šala koja proizlazi iz činjenica da će igrati Dinamo protiv Dinama Šala je u potpunosti uspjela... FAIL je moj i samo moj.  Doduše, moj detektor za humor se nije aktivirao djelom zato jer sam na nekom podsvjesnom nivou pretpostavljao da ti kao površan pratitelj nogometa vjerojatno ne bi znao Dinamov raspored (uostalom, nisam ga ni ja znao do sinoć, jer me naprosto nije bilo briga).
|
| sri 19 ruj, 2012 2:59 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pet 14 ruj, 2012 8:21 pm Postovi: 483 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Vulkanac
|
Badava ti dobro odigranih 40 min kad ti zabiju gol pred sam kraj pol. Badava ti pokazivanje da si koliko toliko podjednak ako zbog traljavih pogrešaka na kraju ispadneš amater. Ali najviše me u posljednje vrijeme iritiraju komentatori.., stalno hvale i žele dokazat kako smo eto dobri, zaboravljajući kako smo mi uvijek, ako ništa drugo ˝pehisti˝.
_________________ Pazi svoje misli, jer one postaju riječi. Pazi svoje riječi, jer one postaju djela. Pazi svoja djela, jer ona postaju navike. Pazi kakve su ti navike, jer one grade tvoj karakter. I pazi svoj karakter, jer on kroji tvoju sudbinu. Što mislimo, to postajemo.
M.T.
|
| čet 20 ruj, 2012 6:48 am |
|
 |
|
anarho trekkie
|
_Oz je napisao/la: Doduše, moj detektor za humor se nije aktivirao djelom zato jer sam na nekom podsvjesnom nivou pretpostavljao da ti kao površan pratitelj nogometa vjerojatno ne bi znao Dinamov raspored (uostalom, nisam ga ni ja znao do sinoć, jer me naprosto nije bilo briga). Granica moje nogometne površnosti je taman da pratim koja će biti sljedeća utakmica  Ne znam kako su igrali prvo poluvrijeme jer sam bio u gužvi (samo vidio statse npr. da je Porto po posjedu lopte dominirao) a u drugom poluvremenu je igra jedno 10ak minuta izgledala okej... jedini komentator kojeg sam slušao je bio bratić koji je došao gledati tekmu  edit: @Oz, s obzirom da brineš oko broja gledatelja, možda će ti ovo biti zanimljivo: https://www.facebook.com/questions/3847 ... ?qa_ref=qd(makar ja takvim anketama baš i ne vjerujem u vjerodostojnost. Recimo nema odgovora "bojkotiram radi Mamića"  )
|
| čet 20 ruj, 2012 2:54 pm |
|
 |
|
bubica
|
Cijena ulaznice vjerojatno jest jedan od najvažnijih faktora (mislim da je karta bila od 300 Kn na više što je STVARNO previše za naše prilike), ali da je atmosfera oko kluba bolja, sigurno si došlo barem desetak tisuća ljudi...
Što je opet jako malo za Ligu prvaka, al 4683 je tragikomična brojka, pogotovo kad se uzme da je kapacitet stadiona oko 33.000, a na Zagrebačkom području živi oko 1.2 milijuna ljudi.
|
| čet 20 ruj, 2012 3:32 pm |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
Dio krivice snosi i mentalitet zagrebačke publike. Atmosfera oko Hajduka je također već godinama katastrofalna, ali garantiram da bi na Poljud došlo 20 tisuća ljudi čak i uz takve cijene.
|
| čet 20 ruj, 2012 3:38 pm |
|
 |
|
bubica
|
shirajzl je napisao/la: Dio krivice snosi i mentalitet zagrebačke publike. Atmosfera oko Hajduka je također već godinama katastrofalna, ali garantiram da bi na Poljud došlo 20 tisuća ljudi čak i uz takve cijene. Garantirali su da će i protiv Brazila bit rasprodano, pa je dobar dio istočne tribine ostao prazan... Al dobro, koliko se sjećam, tada su karte bile nenormalno skupe, 200 za sjever, 700 za istok i 1000 za zapad, ako se ne varam. Inače, postoji i teorija da je Mamić onim davanjem za kunu postigao kontraefekt - umjesto da privuče ljude, time im je sugerirao kako je to realna vrijednost karte za Dinamo. 
|
| čet 20 ruj, 2012 3:44 pm |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
_Oz je napisao/la: Garantirali su da će i protiv Brazila bit rasprodano, pa je dobar dio istočne tribine ostao prazan...
Al dobro, koliko se sjećam, tada su karte bile nenormalno skupe, 200 za sjever, 700 za istok i 1000 za zapad, ako se ne varam.
Oh, reprezentacija je jedna sasvim druga priča koja apsolutno nema nikakve veze s ovim. Posjeta Hajdukovoj utakmici u Ligi prvaka bila bi fantastična.
|
| čet 20 ruj, 2012 4:32 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pet 14 ruj, 2012 8:21 pm Postovi: 483 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Vulkanac
|
Atmosfera oko Dinama je već dulje vrijeme u laganoj komi. To je isto istina na žalost, za Dinamo, da bi u slučaju ulaska Hajduka i u ligu uefe za vrijeme utakmice gorio od atmosfere sam Split, a kamoli stadion.., trenutačno takvo nešto jedino se može doživit na utakmicama Medveščaka..., koje su sad u Puli 
_________________ Pazi svoje misli, jer one postaju riječi. Pazi svoje riječi, jer one postaju djela. Pazi svoja djela, jer ona postaju navike. Pazi kakve su ti navike, jer one grade tvoj karakter. I pazi svoj karakter, jer on kroji tvoju sudbinu. Što mislimo, to postajemo.
M.T.
|
| čet 20 ruj, 2012 4:48 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Evo ekipa u Dinamu ima ideju kako povećati prodaju karata: kupiš kartu, uneseš bar kod i dobiješ extra nagradu  i vezano uz to: 
|
| pet 21 ruj, 2012 8:37 am |
|
 |
|
bubica
|
Da, mislim da Dinama ove sezone čeka još veća agonija u Ligi prvaka, nego prošle... 
|
| sub 22 ruj, 2012 9:17 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Ma nemoj! Sa 2 primljena u prvoj utakmici dinamo za sada ima bolju statistiku nego prošle sezone gdje je završilo sa 3.66 po utakmici 
|
| sub 22 ruj, 2012 9:54 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|