Sada je: čet 10 ruj, 2026 8:37 am.

Započni novu temu Odgovori  [ 1734 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112 ... 116  Sljedeća
 Nogomet 
Autor/ica Poruka
PARTIJA

Spol: Muški
Naj Serija: DS9
Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
Post Re: Nogomet
Nešto se definitivno dogodilo unutar repke...Imamo praktički iste igrače, ali reprezentacija još od prošlog ciklusa igra blijedo, na silu...

Jedina mi je nada da se nekako plasiramo na taj Euro pa je onda sve moguće. Takvi turniri su priča za sebe, često se reprezentacije koje su glatko prošle kvalifikacije muče od prvog dana, ali i oni koji su se provukli proigraju, jednostavno im se poklopi.

Najstrašnije od svega je što mi nemamo dovoljno dobrog trenera za repku u ovom trenutku, pogotovo u vidu skupine koju smo izvukli za sljedeće kvalifikacije.

sub 03 ruj, 2011 10:19 am
Make it so
Make it so

Naj Serija: TNG
Naj Film: First Contact
Bilic mora ici ..vidljivo je zasicenje ali pomalo i neki cudni potezi ..naprimjer kad je lakic bia u formi ..kod bilica nije dobia nit minutu ali su je neki drugi igraci dobivali ..dojam je sve veci da se reprezentacoja ne sastavlja po trenutnoj formi igraca nego po nekin drugin kriterijima :(

sub 03 ruj, 2011 5:24 pm
bubica
bubica

Naj Film: ST: IV
Opis Stanja: kujasto
Koje si vrste?: govedo
slika

:joj:

uto 20 ruj, 2011 10:18 am
Profil Web stranica
PARTIJA

Još samo jedan razlog zašto mi ne fali HNL na TV-u.

uto 20 ruj, 2011 12:07 pm
anarho trekkie

Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija
Koje si vrste?: hewmon
"This video is no longer available due to copyright claim by Hrvatski Telekom d.d.." :roll:

Nije dovoljno to što su "privatizirali" prijenose utakmica, već ne daju ni da se objave jednominutne snimke :roll:

Nije da bih inače gledao te tekme, ali princip mi se ni najmanje ne sviđa. Kako sam već pisao u temi, eto još jedne stvari u kojoj vjerno slijedimo zapad :thumbs3:

Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.

slika

uto 20 ruj, 2011 3:05 pm
bubica
bubica

A ni ne treba ti filmić, sve se vidi na priloženom screenshotu.

Stvar je u tome da ni u jednom trenutku nije izgledalo kao da je lopta ušla, a linijski sudac je signalizirao gol i Slaven je potpuno nezasluženo ostao bez dva boda.

Službeno su zatražili poništenje utakmice na temelju "materijalne povrede pravila", ali je sasvim izvjesno da će bit odbijeni uz obrazloženje da se radilo o slobodnom sudačkom uvjerenju.

"Materijalna povreda pravila" se odnosi na situacije kao na SP2006 kad je Šimunić dobio treći crveni karton. :zubo:

A što se ovog s prijenosima tiče, svaki oblik elitizma mi se gadi, a budući da prema nekim podacima HNL trenutno može pratiti svega 30-ak tisuća ljudi u Hrvatskoj, šta je to nego elitizam?

S druge strane, čuo sam kako su klubovi veoma zadovoljni novim stanjem, jer dok je HRT otkupljivao samo jednu utakmicu tjedno, MaxTV (arenasport) ih prenosi čak četiri i dobro i redovito plaća.

uto 20 ruj, 2011 6:04 pm
Profil Web stranica
anarho trekkie

Treći crveni? Misliš 3. žuti? :-k

I mislim da MaxTV (i ako Arenasport ide preko još nekog providera, tipa Iskon i sl) može pratiti više nego 30k ljudi :-k ali moiguće i da se varam...

I nije tu samo problem da samo oni koji imaju MaxTV mogu pratiti. Naime došao meni bratić prije koju subotu da bi gledao Dinamo - Hajduk, i idemo pogledati koji je to program i saznamo da se treba još ekstra platiti, tj. da je PPV :thumbs3:
I još k tome, kad smo išli vidjeti koliko bi koštalo, pisalo da usluga nije moguća, da se treba kontaktirati providera ili tak neš :roll:

Na kraju odustali od svega, a bratić našao neki alternativni prijenos na internetu 8-[

Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.

slika

uto 20 ruj, 2011 7:00 pm
PARTIJA

Na Internetu se mogao naći live streaming te utakmice s Arenasporta. I to mi je baš bio gušt...

uto 20 ruj, 2011 7:30 pm
bubica
bubica

Cvicek je napisao/la:
Treći crveni? Misliš 3. žuti? :-k

Naravno (lapsus)

Cvicek je napisao/la:
I mislim da MaxTV (i ako Arenasport ide preko još nekog providera, tipa Iskon i sl) može pratiti više nego 30k ljudi :-k ali moiguće i da se varam...

Stvar je u tome što toga nema u osnovnom programskom paketu.

BTW, malo sam guglao, i čini se da T-Com ima ekskluzivna prava za ArenaSport. Ni Iskon, ni B.net, ni OptiTV ga nemaju u ponudi.

uto 20 ruj, 2011 7:53 pm
Profil Web stranica
anarho trekkie

_Oz je napisao/la:
Stvar je u tome što toga nema u osnovnom programskom paketu.
Aha, tako mi već ima smisla. Korisnika MaxTV ima više od 30k ali većina ih nema te dodatne pakete.

No sve u svemu - loše :thumbs3:

No ljudi se ne bune nešto pretjerano valjda ih (ko shirajzla, a i mene) ne zanimaju previše domaće tekme. Al nedo im Q da elitiziraju i Ligu prvaka!!! :evil:

slika

uto 20 ruj, 2011 8:04 pm
MINDFVCK

Koje si vrste?: Sprdator
Kuc-kuc.

Čuo sam trač.

Euro 2020. Jedan od kandidata za zajedničku kandidaturu je CRO-BIH-SRB.

Istina?

Evo i Wikipedia kaže tak.

Tri zemlje domaćina? Neće proći. :-k

čet 29 ruj, 2011 11:15 pm
PARTIJA

Nisam čuo za to, nadam se da nije istina. Baš nam fali takva lakrdija. :joj:

pet 30 ruj, 2011 12:13 am
anarho trekkie

Danas odlučujuća utakmica u gostovanju s Grčkom. Bit će gadna ali i napeta tekma. Ako i ne pobjedimo i dalje smo u igri za plasman na prvenstvo, no bilo bi baš lijepo pogledati dobru tekmu i slaviti plasman na ovaj "winter is coming" dan :)

Prognoze?

slika

pet 07 lis, 2011 2:43 pm
bubica
bubica

Cvicek je napisao/la:
Prognoze?

X ko kuća. :zubo:

pet 07 lis, 2011 2:48 pm
Profil Web stranica
MINDFVCK

Koje si vrste?: Sprdator
Prognoza je jedna dosadna utakmica sa Grcima koji će igrati sa 10 u obrani i tražiti kontru. A naši će prtljat, al neće ni zalajat.

Prognoza je da će navijači poludit, trgat stadion, bacat baklje jer su im svi krivi zadnjih par mjeseci.

pet 07 lis, 2011 5:51 pm
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1734 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112 ... 116  Sljedeća

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: