Sada je: sub 12 ruj, 2026 1:06 pm.

Započni novu temu Odgovori  [ 1734 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107 ... 116  Sljedeća
 Nogomet 
Autor/ica Poruka
MINDFVCK

Koje si vrste?: Sprdator
Post Re: Nogomet [Copa America 2011]
Taman o tome diskutiram na fejsiću sa Pahuljicom. Oboje ne krijemo svoje razočaranje i tugu.

Btw. zašto se ne ujedine obje Amerike pa tak da imaju normalno natjecanje? Taman bi ih bilo 20-ish. Ovak Copa America ima te mane koje sam naveo u prethodnom postu, a Gold Cup je komedija. Meksiko protiv ostalih.

sri 06 srp, 2011 10:49 pm
bubica
bubica

Spol: Muški
Naj Serija: TNG
Naj Film: ST: IV
Opis Stanja: kujasto
Koje si vrste?: govedo
Miki je napisao/la:
Taman o tome diskutiram na fejsiću sa Pahuljicom. Oboje ne krijemo svoje razočaranje i tugu.

Btw. zašto se ne ujedine obje Amerike pa tak da imaju normalno natjecanje? Taman bi ih bilo 20-ish. Ovak Copa America ima te mane koje sam naveo u prethodnom postu, a Gold Cup je komedija. Meksiko protiv ostalih.

Slažem se, stvarno ni meni nije jasno zašto ovo forsiraju.

Inače, Argentina - Kolumbija 0:0. :lolsmjeh:

čet 07 srp, 2011 8:54 am
Profil Web stranica
bubica
bubica

slika

:lolsmjeh: :lolsmjeh: :lolsmjeh:

BTW, je gledao tko Copu? Argentina i Brazil ispali na penale, ali kako! :lolsmjeh:

Urugvaj FTW!

uto 19 srp, 2011 1:50 pm
Profil Web stranica
MINDFVCK

Ma ko će to gledat kad je prekasno. Al čujem da je Paragvaj digo takav bunker da ni Blitzkrieg ne bi pomogao. Takvo što se ne gleda jer nije gledljivo.

uto 19 srp, 2011 3:00 pm
bubica
bubica

Luis Suarez! :hail:

Sa dva gola gurnuo Urugvaj u finale. Sad trabaju uzet naslov, apsolutno su zaslužili.

sri 20 srp, 2011 9:37 am
Profil Web stranica
PARTIJA

Naj Serija: DS9
Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
Post Re: Dinamo Zagreb
Ne znam ni sam u koju temu da ovo stavim (Champions League, Copa America? :zubo: ), ali HRT ne prenosi utakmice Varaždina i Splita!

Ovo je stvarno sramota, Slovenci prenose Split - Domžale, ali mi ne. :joj:

čet 21 srp, 2011 12:22 pm
bubica
bubica

shirajzl je napisao/la:

LOL, kao da je to nešto novo. HRT je tragikomedija od institucije koju treba ukinut. Vjerojatno ju i bi ukinuli, da nekoliko tisuća radnih mjesta ne ovise o njoj.

Od zadnjih 10 europskih gostovanja NK Rijeke, prenošeno je bilo svega 3, pa ti vidi.

Uostalom, šta reć, Nova TV im je uzela pola Lige Prvaka, RTL im je bio oteo rukometno SP, MaxTV HNL, a LOKALNE POSTAJE Formulu 1. :?

čet 21 srp, 2011 2:38 pm
Profil Web stranica
anarho trekkie

Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija
Koje si vrste?: hewmon
@Shirajzl, kako vidim Oz je dopisao na ime teme to za Copu valjda da se zna da se tu komentiraju i te utakmice, no izgleda s da neke od vas to zbunjuje dok želite komentirati nešto što nema veze ni s Copom ni Dinamom ni Ligom prvaka...

Čuo sam prije nekog vremena to da će MaxTV prenositi hrvatsku ligu. I ne mogu reći da mi se sviđa ovakav kapitalistički pristup... nekada su svi mogli sve tekme gledati na javnoj TV, a kako vrijeme bude prolazilo ne bi me čudilo da završimo ko Ameri pa da extra plaćamo "payperview" za bolje tekme :roll:

OK, možda je tu problem i to što su većina utakmica HR lige dosadnjikave, pa se nacionalnim televizijama možda ne isplati prenositi baš sve? :-k

Inače, imam doma MaxTV tako da nisam "oštećen", no ne sviđa mi se kamo to ide... sad bi još samo falilo da Bnet otkupi prijenose Lige prvaka pa da svi koji žele gledati moraju na kabelsku :lol:

Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.

slika

čet 21 srp, 2011 2:58 pm
bubica
bubica

Što se Cope tiče, Paragvaj je ispisao povijest ušavši u finale bez IJEDNE JEDINE pobjede (5 remija, dva prolaza na penale).

Nadam se da će im se Urugvaj u nedjelju "napiti krvi".

slika

:navijanje: VAMOS! :navijanje:

čet 21 srp, 2011 3:18 pm
Profil Web stranica
MINDFVCK

Ma užas, taj Paragvaj. Takvi su bili i lani na SP. :whatever:

čet 21 srp, 2011 3:38 pm
Make it so
Make it so

Naj Film: First Contact
shirajzl je napisao/la:
Ne znam ni sam u koju temu da ovo stavim (Champions League, Copa America? :zubo: ), ali HRT ne prenosi utakmice Varaždina i Splita!

Hrt prenosi samo dinamo i hajduk kad igraju u europi a ostale ignorira ..prosle su godine tako skartali sibenik a ove izgleda split i varteks ..sve po starom , HRT je sad dno -dna :thumbs3:

čet 21 srp, 2011 6:08 pm
PARTIJA

Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
Cviček, nisam siguran, ali mislim da pay-per-view sustav postoji već dugo i u zapadnoj Europi, ne samo u SAD-u. Koliko god to bilo jadno iz gledišta prosječnog korisnika, tu je prava lova za klubove i saveze...

Nažalost, to je neizbježno, ali sve će biti relativno OK dok god postoji dobrih streaminga. U moru loše kvalitete, nađe se stranica gdje se glatko može pogledat utakmica gotovo bez imalo štekanja i sa solidnom slikom.

čet 21 srp, 2011 6:19 pm
bubica
bubica

Istina, često gledam Premier ligu preko SopCasta i zna bit stvarno jako kvalitetno.

Što se payperviewa tiče, koncept mi se uvijek gadio. Koliko ja znam, u SAD-u su najvažnije stvari i dalje na "networku", tj. na nation-wide zemaljskim kanalima. NBA je na ABC-u (i ESPN-u koji je na kabelu, ako se ne varam), NHL na NBC-u, NFL (najskuplja TV prava uopće na svijetu, barem su bila) je na CBS-u, FOX-u i NBC-u itd.

čet 21 srp, 2011 6:35 pm
Profil Web stranica
anarho trekkie

Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija
Koje si vrste?: hewmon
shirajzl je napisao/la:
Cviček, nisam siguran, ali mislim da pay-per-view sustav postoji već dugo i u zapadnoj Europi, ne samo u SAD-u. Koliko god to bilo jadno iz gledišta prosječnog korisnika, tu je prava lova za klubove i saveze...
Vjerujem da ima, bilo bi čudno da smo mi prvi nakon SADa :mrgreen:

Općenito mi se ne sviđa komercijalizacija sporta još i u ovom obliku da ako želiš gledati svoj omiljeni klub, da moraš bubnut extra lovu tv kućama. Just not right :roll:
Jao si ga ako isto naprave za repku...

A koliko znam, najskuplji PPV prijenosi su za šore tipa boks :-k

Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.

slika

čet 21 srp, 2011 11:28 pm
bubica
bubica

Cvicek je napisao/la:
A koliko znam, najskuplji PPV prijenosi su za šore tipa boks :-k

Citat:
Currently, the American terrestrial television networks CBS ($3.73B), NBC ($3.6B) and Fox ($4.27B) – as well as cable television's ESPN ($8.8B) – are paying a combined total of $20.4 billion to broadcast NFL games through the 2011 season for CBS, Fox, and NBC and through 2013 for ESPN

Što se Cope tiče, počelo je drugo poluvrijeme finala, Paragvaj nema rješenja za Suareza (koji je zabio za 1:0) i Forlana (2:0). Već je moglo bit 5:0.

EDIT:

FORLAAAANNN!!!

3:0 u 90. minuti! Urugvaj je pobjednik Cope! \:D/

ned 24 srp, 2011 10:56 pm
Profil Web stranica
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1734 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107 ... 116  Sljedeća

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: