Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
Re: Nogomet
Naši loši, Francuzi loši, suca treba ubit za ovo što radi (dozvoljava Maloudi da kolje po terenu, već je tri puta trebao bit isključen, a ovaj zadnji start bi i Martina Taylora zgrozio)...
Benzema... Ovakve zicere ni Petar Krpan nije promašivao,
Što se ove naše repke tiče, nisam načisto... Rano je za tvrdit da je priča o Bilić Boysima gotova, ali činjenica je da imamo daleko najlakšu kvalifikacijsku skupinu koji smo IKAD imali, a gnjavimo se s mizernim Grcima, osrednjim Izraelom i jednom GRUZIJOM!
BTW, previše sam lijen tražit stream, ali čini se da Irska i Urugvaj igraju ljepoticu. Na poluvremenu Forlan, Suarez i ekipa vode 3:1.
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
Ipak mogu reći Bilić Boysi su pružili dobru partiju, da... ne treba ih otpisivat kao što kažu i za male ekipe se treba pošteno oznojit da bih ih se dobilo ono je bio jednostavno loš dan protiv Gruzije a večeras Francuzi pogotovo ulaskom Riberiya su igrali poletno, no Pletikosa i Šimunić su mi bili odlični...a da onaj malouda je trebo bit isključen
Baš sad gledo izvješća oko događanja nogometnog saveza moje zemlje.....zaista sramotno za savez...Fifa i Uefa prijete izbacivanjem danas nisu donijeli na sastanku što su fifa i uefa zahtjevali i vjerojatno smo izbačeni . Nadam se da ćemo nekako izboriti ostanak pa iako nas sada izbace pošto je slijedeća kvalifikacijska tekma u lipnju imamo šanse ako se dobrim lobiranjem i novim rukovodstvom saveza vratimo. No nije tu u pitanju samo reprezentacija još gdje su klubovi i sav novac koji bi izgubili samim izbacivanjem.
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
Zbog ovakvih stvari volimo nogomet!
Arsenal - ManUtd. 1-0!
Sjajna predstava Topnika, po običaju katastrofalno englesko suđenje (Vidić Van Persiju rukom skinuo loptu sa glave kod šanse za gol, sudac svira korner, a pred kraj kompenzacija - nije sviran čisti penal na Owenu).
Chelsea je sada došao na samo 3 boda zaostatka, s time da se u Premiershipu gleda prvo gol razlika, a ne međusoban omjer. ManU ima +39, Chelsea +38 , a za tjedan dana Chelsea dolazi na Old Trafford.
Jučer je Chelsea nepošteno pobijedio Tottenham 2:1 (kod prvog gola cijela lopta nije prešla crtu, drugi je pao iz čistog zaleđa) i gurnuo Spurse na 5. mjesto. Nema Lige Prvaka dogodine za Luku i Ćorluku.
Ako je nekom promaklo, počeo je Copa America.
Jučer su odigrane dvije utakmice, Kolumbija je tukla Kostariku 1:0, a Argentinci su kiksali protiv Bolivije (1:1).
Večeras u 21:00 po našem vremenu igraju Brazil i Venezuela, nitko od naših ne prenosi, no ima na Sport1.de (bivši DSF). Plus naravno internet streaming.
Mislim da ću bacit pogled, Brazilci su došli sa vrlo jakim sastavom (ali opet ne najjačim, mislim).
Skupine:
A/ Kolumbija Bolivija Argentina Kostarika
B/ Brazil Paragvaj Venezuela Ekvador
C/ Čile Meksiko Peru Urugvaj
U četvrtfinale ulaze prva, druga i dvije najbolje treće momčadi iz svojih skupina.
*u naslov teme je dodano [Copa America 2011], to će stajat do kraja prvenstva (da ne otvaramo nepotrebno novi temu)
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
Re: Nogomet [Copa America 2011]
Natjecanje u kojem idu dvije od tri trećeplasirane momčadi mi nema smisla jer u četvrtfinalu imamo ovakvu situaciju
1st Group A_-_Best 3rd 2nd Group A_-_2nd Group C 1st Group B_-_2nd Best 3rd 1st Group C_-_2nd Group B
Sličan sustav je bio i na svjetskim prvenstvima do Francuske 1998., a navodno će biti slično i na Eurospskom, slučajno il ne, u Francuskoj 2016. sa 24 momčadi. A ne sviđa mi se iz očite neravnomjernosti - prvi igra sa trećim, drugi sa drugim, prvi sa trećim, prvi sa drugim. Neki će biti privilegiraniji od drugih.
I još jedna stvar koja mi je nekak komična kod Copa Americe - to što moraju pozvati dvije države da budu gosti, da popune skupine. Navodno je umjesto Meksika ove godine trebao to biti Japan, al oni su zbog potresa odustali. Ne znam zašto Surinam i Gvajana ne sudjeluju na tim natjecanjima, pa dijele isti kontinent, ono. Surinam nije nizozemska kolonija još otkad. Francuska Gvajana (nije isto što i Gvajana) kakti je. Taj komad svijeta služi samo za lansiranje europskih satelita.
Bolje (geografski) i poštenije (ljestvično) bi bilo dvije skupine po pet, dvije najbolje idu u polufinale, tamo se križaju i bok. Nda, manje utakmica je tak, al kaj sad...
Inače, Argentina se tak nabrijava ko na svako prvenstvo, i već su sad počeli štucat protiv Bolivije eee. . Ponekad mi ta Argentina djeluje ko neka afrička reprezentacija - hrpa individualnog talenta, nula momčadske discipline.
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
Re: Nogomet [Copa America 2011]
Paragvaj - Ekvador 0-0 75. minuta...Iznenađujuće dobra utakmica zasad. Gledam emisiju na poluvremenu i pričaju da se ponavlja ono sa svih većih prvenstava; bitno je da ne izgubiš prvu, a onda kasnije što bude.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.