|
Sada je: sub 12 ruj, 2026 10:17 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
 Re: Nogomet
Moj djed je Dalmatinac (okolica Sinja), protjeran tijekom Drugog svjetskog rata. Bio je i ostao Hajdukovac, kao i moj tata, kao i ja. Kao i jednog dana moja djeca.
Ali, to me ne sprječava da uočim apsurd cijele situacije i općenito ove proslave.
|
| pon 14 vel, 2011 1:02 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Nemora nuzno dalmatinac bit hajdukovac ..naprimjer u sibeniku (samom gradu ) je jako malo navijaca hajduka ..no ipak taj hajduk je cesto vise simbol nego sta je klub ..tesko je to razumit 
_________________ Surviving the new decade
|
| pon 14 vel, 2011 2:18 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Baš zbog te spike tipa "Hajduk je više od kluba", "srce hajdučko, ponos rodnog kraja, kamena, mora, djedovine i bla bla..." i idete toliko na jetra mnogima koji nisu iz Dalmacije pa ne razumiju. Voljet svoj klub je lijepo (za neke od najljepših, ali i najbolnijih trenutaka u mom životu je zaslužan klub podno stijena Kantride, idem na tekme od ranog djetinjstva i nadam se da ću ić i pod stare dane)... Ali pobogu, ni jedni navijači na svijetu na nabijaju svima ostalima svoj fanatizam na nos kao što to rade Hajdukovci.  To je ordinarno, da opristite na izrazu, "kurčenje" i stvarno je zamorno. Ispričavam vam se što ne dijelim vaš entuzijazam, ali sori, moj mozak naprosto tako ne funkcionira.
|
| pon 14 vel, 2011 2:36 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
"Tuđi čovik nikad neće znati što to veže dalmatinske ljude" Sad vec malo zajebajen Oz iako mi neide u prilog razumin tvoj stav , meni naprimjer ide nazivsce splitski stav o "najlisem gradu na svitu" ali ga razumin ..takav in je mentalitet i ko san ja da ga sudin
_________________ Surviving the new decade
|
| pon 14 vel, 2011 2:40 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
_Oz je napisao/la: Ali pobogu, ni jedni navijači na svijetu na nabijaju svima ostalima svoj fanatizam na nos kao što to rade Hajdukovci. A tek BBBovci? Mene više pikaju u oči ovakve floskule: Mimi Sky je napisao/la: ah... kako je lipo vidit ljubomoru drugih judi... kako mi je drago što sam dalmatinka i što imamo Hajduka... kad Dinamo bude slavio nešto ovdje će bit postova kao u priči... zato nas par Dalmatinaca pustite da uživamo...  Odmah se ide praviti diskriminirana, Dinamovci sve zauzeli, Ajduk ne može doć do izričaja.  Cry me a river. U biti to se sve svodi na 'ako nisi s nama, protiv nas'; ili u rvackom nogometu - ak nisi tovar, onda si purger. Trećeg nema. 
|
| pon 14 vel, 2011 7:53 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Barcelonin junior (16) Jon Miquel Toral Harper (imam neki osjećaj da će mu na dresu pisat samo "Toral"  ) potpisao za Arsenal za pol milijuna dolara, (Fabregas #2, nadam se)... Anyway, barcelonini samodopadni šupci sad plaču kako je Arsenal "nemoralan"... Mislim si, ko vam je*** mater, šta vi niste malom dali ugovor, smetlari jedni, jebo vas Unicef na dresu, umišljena, samodopadna govna... Jao kako ne volim kad su i ljudi i institucije zaljubljeni u same sebe (u stilu mi smo pre kul da bi stavili sponzora na dres pa ćemo pokazat svijetu kako smo dobri i plemeniti i bla bla bla... Fuj, kao Bono iz U2. Brijem da taj asshole navija za Barcu). 
|
| čet 24 vel, 2011 1:39 pm |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
 Znači nisam jedini koji ne podnosi Barcelonu iz BAŠ TIH razloga! A ja misla...
|
| čet 24 vel, 2011 1:41 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Ok, ja sam gledala ovu utakmicu što je večeras bila (nenamjerno, majke mi) i lik je rekao da "igrači još nisu ispalili metke iz svojih torpednih cijevi". Jel to uobičajeno reć ili? 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| pet 25 vel, 2011 12:06 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Mir'Na Riker je napisao/la: "igrači još nisu ispalili metke iz svojih torpednih cijevi". Jel to uobičajeno reć ili?  Nisam samoprozvani autoritet u nogometu kao neki ovdje, ali ne čini mi se uobičajenim - obično se torpeda ispucavaju iz torpednih cijevi Mislioo sam komentirati Villarreal - Napoli, ali nekak mi se danas ne da odgovarati na gotovo sigurne p*****e poslije...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 25 vel, 2011 12:12 am |
|
 |
|
bubica
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Ok, ja sam gledala ovu utakmicu što je večeras bila (nenamjerno, majke mi) i lik je rekao da "igrači još nisu ispalili metke iz svojih torpednih cijevi". LOL, nice fail.  Tko je komentirao?
|
| pet 25 vel, 2011 12:20 am |
|
 |
|
PARTIJA
|
Cvicek je napisao/la: Mislioo sam komentirati Villarreal - Napoli, ali nekak mi se danas ne da odgovarati na gotovo sigurne p*****e poslije... Vidiš, učiš polako  @Oz: I ja sam gledao utakmicu, ali uopće nisam registrirao tu izjavu...valjda sam naviknuo na HTV-ove prosere pa samo primjetim kad komentator kaže krivi rezultat. 
|
| pet 25 vel, 2011 12:22 am |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
_Oz je napisao/la: Tko je komentirao? Erm...muško je sigurno! 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| pet 25 vel, 2011 12:24 am |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Ovisi, naime, o kojoj se torpednoj cijevi radi, jel... 

|
| pet 25 vel, 2011 12:25 am |
|
 |
|
bubica
|
shirajzl je napisao/la: @Oz: I ja sam gledao utakmicu, ali uopće nisam registrirao tu izjavu...valjda sam naviknuo na HTV-ove prosere pa samo primjetim kad komentator kaže krivi rezultat. Neki dan je jedan HRT-ov pametnjaković imao epski rezultatski fail, jelda? Ne mogu se sjetit kad je to bilo i koja tekma... 
|
| pet 25 vel, 2011 12:26 am |
|
 |
|
PARTIJA
|
Prije dva tjedna, javljanje iz Rima...Shakhtar zabija za 1-3, a komentator (ne znam koji od tih novih idiota koje zapošljavaju) ushićeno "I 2-2 u Rimu!"
|
| pet 25 vel, 2011 12:34 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|