| Autor/ica |
Poruka |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
 Re: Formula 1
Ja se slučajno našao budan, i u biti slučajno i saznao da su kvalifikacije tak rano, pa reko da bacim oko. Kad vidjeh onu kišu, vratih se u krevet, vidjelo se da neće biti ništa od toga. 

|
| sub 09 lis, 2010 2:58 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Kvalifikacije odgledao, utrku odgledao. Šteta mi Kubice što je tako rano ispao sa jako visoke pozicije. Kobayashi heroj utrke.  Uvijek pretiče u onom lakat zavoju gdje se rijetki usuđuju; bilo na starim gumama, bilo na friškim. Carčina.
|
| ned 10 lis, 2010 2:40 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
OK utrka... Drago mi je zbog Vettela ...
|
| ned 10 lis, 2010 5:57 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
dobra utrka, nakon onakvih prvih kvalifikacija ovdje nigdje kiše...no bilo je opet zanimljivo. kobayashi vozi u pravom japanskom stilu, dobar je. e da šteta za kubicu obadva renaulta u startu utrke odustala. šumi se malo popravlja , šesto mjesto. ukupni poredak: http://www.f1-hr.com/clanak/vn-japanaSlijedeća utrka se vozi za dva tjedna, VN Koreje.
|
| ned 10 lis, 2010 5:59 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
JEL IMA ITKO SNIMKU IZ KOREJE???  Vidim, bilo je svašta, a nisam gledao jutros. Mada ni ne znam jel bilo prijenosa kak spada, jer je prvo bilo odgođeno zbog kiše, a kasnije je bilo skijanje u programu.
|
| ned 24 lis, 2010 2:16 pm |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
|
| ned 24 lis, 2010 3:01 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
zanimljiva i napeta utrka. žao mi je webbera koji nije završio utrku . alonso je sad u dobroj prednosti no još nije ništa završeno. staza u J. Koreji je zanimljiva. ukupni poredak: http://www.f1-hr.com/clanak/vn-korejeIduća utrka je za dva tjedna, VN Brazila. @Miki, imaš trenutno reprizu na BHT 1, naravno ako ga imaš.
|
| ned 24 lis, 2010 3:09 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Bio je cijeli prijenos. Crna utrka za red bull. Steta da su bas oba ispala. Vettel nije imao srece. Sad ce jos Debilonso osvojit prvenstvo. 

|
| ned 24 lis, 2010 3:14 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Nemam BHT1, a ova dva snimka su zbilja KRATKA. Nadao sam se da će barem biti skraćena snimka na Drugom, u trajanju od nekih sat vremena, al ništa  . Prvenstvo u gimnastici i ženski rukomet. 
|
| ned 24 lis, 2010 5:48 pm |
|
 |
|
Founder
|
Utrka je bila ok... Cijelo prijepodne mi je na trku otišlo ali nisam požalio... Hamilton je pokazao da je najbolji pilot on je tu da se trka iz gušta za razliku od ostalih... Baš mi je drago da je na kraju završio drugi ... Alonso iskoristio priliku a red bule koštala kalkulacija i ziheraštvo ... A snimku imaš već na torrentima kao i sve utrke kao i cijele sezone ...
|
| ned 24 lis, 2010 8:26 pm |
|
 |
|
Kingslayer
|
Hamilton je pokazao da je najbolji pilot jer je...? Izletio ono bio sa staze pa ga je Alonso lakoćom prošao?
Kalkulacije i ziheraštvo? Izlijetanje i uništen motor mi nekako ne idu pod kalkulacije i ziheraštvo.

|
| ned 24 lis, 2010 8:29 pm |
|
 |
|
Founder
|
Sad im smeta voda, sad bi safety car, sad viču finish the race no light... Činjenica je da su i Webber i Vettel danas bili veliki pizde, a Hamilton pravi gospodin... Sve statistike pokazuju da je on po smeu najbolji vozač, samo mu bodovi fale... Ja ga do sad nisam preferirao ali sad sam ga zavolio ....
|
| ned 24 lis, 2010 8:34 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ja bio u Italiji... i tamo gdje sam se prijavljivao...sam gledao prva 4 kruga... pod sejfti carom... ...pa oda prekid... e onda sam morao na start...
...a opet su se redbulovci zbrukali... ...Weber je mislio da će ga uvijek sreća pratit... ...a Vettel... nije bio dobar prema motoru...
...a dobro... bit će napeto do samog kraja... AbuDabi odlučuje...
| pon 25 lis, 2010 7:18 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Na trenutke VN Brazila je bila zanimliva, nije bilo nekih posebnih događanja. Vettel je odnio pobjedu, volio bih da je Webber pobjedio no šta je tu je. Alonso i dalje ima najviše izgleda za osvojiti prvenstvo no također Webber i Vettel su mu blizu. Ukupni poredak nakon utrke: http://www.f1-hr.com/clanak/vn-brazilaUkupni poredak prvenstva: http://www.f1-hr.com/clanak/ukupni-poredak-vozaca-i-timovaPoslijedna utrka se vozi za tjedan dana, VN Abu Dhabija.
|
| pon 08 stu, 2010 12:32 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Pa zadnjih utrka samo su njih troje na postolju, samo izmjenjuju pozicije...
...malo mi je to dosadno... nema Kubice...
...no dobro, bit će zanimljivo u Abu Dabiju... ...ja idem sad malo stazu vozit...
| pon 08 stu, 2010 1:09 am |
|
 |
|