Sada je: pon 14 ruj, 2026 2:22 pm.

Započni novu temu Odgovori  [ 1734 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97 ... 116  Sljedeća
 Nogomet 
Autor/ica Poruka
Founder

Koje si vrste?: er
Post Re: Nogomet
Vučević je najgori trener Hajduka u zadnjih 10 godina... Čovjek nema pojma o treniranju. Da je Špaco ostao Hajduk bi doživo proljeće u Europi, a ovako će prodati sve bolje igrače.

sub 11 pro, 2010 2:01 pm
PARTIJA

Spol: Muški
Naj Serija: DS9
Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
PrincMatias je napisao/la:
Vučević je najgori trener Hajduka u zadnjih 10 godina... Čovjek nema pojma o treniranju. Da je Špaco ostao Hajduk bi doživo proljeće u Europi, a ovako će prodati sve bolje igrače.

Znam da nije dozvoljeno postanje samo slike ili smajla, ali jedini mogući komentar na ovo jest:

slika

sub 11 pro, 2010 5:17 pm
bubica
bubica

Naj Serija: TNG
Naj Film: ST: IV
Opis Stanja: kujasto
Koje si vrste?: govedo
Citat:
Znam da nije dozvoljeno postanje samo slike ili smajla, ali jedini mogući komentar na ovo jest:
"This image or video has been moved or deleted"? :scratch:

sub 11 pro, 2010 5:24 pm
Profil Web stranica
PARTIJA

? meni prikazuje :( :(

ništa, briši onda, g. mod.

sub 11 pro, 2010 5:26 pm
bubica
bubica

shirajzl je napisao/la:
? meni prikazuje :( :(

ništa, briši onda, g. mod.

Ili radije uploadaj na imageshack, pa da ekšli vidimo. :zubo:

http://www.index.hr/sport/clanak/baka-s ... 28116.aspx

:lolsmjeh: :lolsmjeh:

Dajem mu mjesec i pol dana, nakon toga se vraća Vulić (ili mooožda Kate). Pazite šta sam reko! :zubo:

sub 11 pro, 2010 9:20 pm
Profil Web stranica
PARTIJA

Kakav cirkus. :joj: NADAM se da je to ipak samo još jedan proser indexa. [-o<

sub 11 pro, 2010 9:22 pm
Über Trekkie
Über Trekkie

4 od 1 je napisao/la:
Je veca mu je ali da je htjeo trenirat neki Hr . klub mogo je ugovorit vecu sigurno .....
Kao Ciro ,Reja itd

mogao je ali institucija se ne odbija ;)

btw. sa posetom od 12k gledalaca po utakmici, generalnim sponzorstvom koje je vece od svih ostalih klubova srbije, hrvatske i bosne zajedno i celim hajpom u i oko kluba zvezda je daleko najatraktivniji klub u celom regionu... ima vecu posetu nego ostatak lige zajedno i vise nego duplo nego dinamo i hajduk zajedno.

igracka kriza je vise nego evidentna zbog upliva mafije u klub koja se trudila ( a mozda jos uvek se trudi ) da klub obezvredi i spusti mu cenu pred privatizaciju.

http://s233.photobucket.com/albums/ee199/mivicek/20090724%20Liburnicon%202009/?action=view&current=IMG_1855_resize.jpg

sub 11 pro, 2010 9:42 pm
Über Trekkie
Über Trekkie

Naj Serija: ENT
Opis Stanja: Asimiliran !
OGamer je napisao/la:
4 od 1 je napisao/la:
Je veca mu je ali da je htjeo trenirat neki Hr . klub mogo je ugovorit vecu sigurno .....
Kao Ciro ,Reja itd

mogao je ali institucija se ne odbija ;)

btw. sa posetom od 12k gledalaca po utakmici, generalnim sponzorstvom koje je vece od svih ostalih klubova srbije, hrvatske i bosne zajedno i celim hajpom u i oko kluba zvezda je daleko najatraktivniji klub u celom regionu... ima vecu posetu nego ostatak lige zajedno i vise nego duplo nego dinamo i hajduk zajedno.

igracka kriza je vise nego evidentna zbog upliva mafije u klub koja se trudila ( a mozda jos uvek se trudi ) da klub obezvredi i spusti mu cenu pred privatizaciju.

Da ali nije zato sto zvezda igra uzasno dobar nogomet ,nego sto delija ima 10 t.
a onda 2 tisuce dodu na druge tribine ...
Jedino kad je veciti derbi onda ima vise ali to neka druga stvar ...
Ali za to posjetu nije tocno Hajduk zna bez problema navuci 15-20 tisuca gledatelja kad se im ukaze prilika za naslov ili kup ....
Za ulazice kolika je ulaznica za Zve-Partizan ,kod nas je za Dinam-Haj. najjeftinija 70-od prilke 10 eura
Gle za to sponzorstvo ja iskreno nevjerujem da zvezda ima vise novaca do Dinama ,Mamic kakav je primitivac ali jedno zna ,zna stvorit novac (drugo je pitanje gdje ide taj novac )

sub 11 pro, 2010 10:04 pm
Über Trekkie
Über Trekkie

ajmo redom,
pomenuo sam prosecnu gledanost a ne najvecu/najmanju posetu... u derbiju ilifinalu kupa dodje bez problema 20-25k gledalaca... u mrtvim kvalifikacijama za ligu evrope protiv mrtvog dinama iz tbilisija dodje 35k ljudi... ne smem da pomislim kakav bi se hype napravio da je pozitivna energija sa pocetka sezone pretocena u kakav takav uspeh u evropi... garant bi gurali preko 15k gledalaca po utakmici na marakani sto bi bio odlican uspeh.

ulaznice su 3-4 eura, derbi izadje recimo 5 (pricam o najeftinijim ulaznicama sever-jug) dok evropske izadju malo skuplje od derbija... istok je nesto skuplji dok je zapad u rangu cena koje si pomenuo a mozda i vise.

ne verujem ni ja jer jednostavno nista od tog novca nije jos ugledalo svetlost dana... samo mala napomena to nije ukupna kolicina novca vec novac koji klub dobija za generalno sponzorstvo i prica se da je tezak oko 3kk eura + bonusi za uspeh u evropi i prvenstvo (po sezoni)... zvezda je jos uvek u ozbiljnim dugovima (10ak kk eura) tako da sem reprezentativca gane uprava kluba jos nije poradila na nekom ozbiljnijem i "tezem" transferu... prica se da slece reprezentativac brazila u sta ja tesko mogu da poverujem :whatever:

http://s233.photobucket.com/albums/ee199/mivicek/20090724%20Liburnicon%202009/?action=view&current=IMG_1855_resize.jpg

ned 12 pro, 2010 2:40 am
Founder

Agonija Liverpoola se nastavlja.. poraz od Newcastlea 3:1 #-o

ned 12 pro, 2010 10:35 pm
bubica
bubica

Chelsea i Shittenham odigrali 1:1... Plavi su imali inicijativu, no Spursi su stvarali konkretnije situacije.

Drogbin izjednačujući pogodak mi se čini kao još jedan u nizu njegovih prljavih golova nakon očitog faula (lakat u glavu). Mislim da je zaslužio i žuti.

Chelsea već pet uzastopnih kola ne zna za pobjedu... BTW, od naših je po običaju igrao samo Modrić. :|

A sutra igraju Man.Utd i Arsenal. Topnici ni u najboljim danima nisu mogli ništa Unitedu na Old Traffordu... :?

ned 12 pro, 2010 10:43 pm
Profil Web stranica
Founder

Ne znam zašto se Arsenal uvijek usere u gaće kad dođe na Old Trafford ... Možda je to zbog Wengera...

ned 12 pro, 2010 10:47 pm
Über Trekkie
Über Trekkie

Naj Serija: ENT
Opis Stanja: Asimiliran !
Za srijedu ,za Vahu za Mamica za Dinamo i Zagreb ..... :zubo:

Επόμενο ΠΑΟΚ :s_clap: :hippy:

uto 14 pro, 2010 12:29 am
Über Trekkie
Über Trekkie

za sapketa, za grand !!!

sri 15 pro, 2010 7:13 pm
bubica
bubica

Rafa Benitez napokon dobio nogu u guzicu.

Nešto se šuška da će ga naslijediti veliki, dokazani, trofejima ovjenčani trener Leonardo... :?

Ah, Moratti Moratti... Tko je slijedeći? Branko Ivanković?

sri 22 pro, 2010 11:37 am
Profil Web stranica
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1734 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97 ... 116  Sljedeća

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: