Sada je: sub 27 lip, 2026 1:34 am.

Započni novu temu Odgovori  [ 228 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 16  Sljedeća
 Dinamo Zagreb 
Autor/ica Poruka
anarho trekkie

Spol: Muški
Naj Serija: DS9
Naj Film: ST: IV
Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija
Koje si vrste?: hewmon
Post Re: Dinamo Zagreb
Iako bi se trebao dobro zamisliti kad je Dinamo zadnji put igrao tako loše poluvrijeme (možda tekma s onim slovenskim klubom prije par godina? :-k ), kraj me je na 10ak sekundi ostavio otvorenih ustiju od čuđenja :)

Ludogorci su u 2. poluvremenu padali ko nacisti u partizanskim filmovima, a i scena kad leže nakon 3. dinamovog pogotka isto nije bila daleko od toga... no obilo im se u glavu s crvenim kartonom :mrgreen:

I sad me strah prognozirati kak će proći ogled sa Šerifom... :|

Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.

slika

sri 25 srp, 2012 11:23 pm
bubica
bubica

Naj Serija: TNG
Opis Stanja: kujasto
Koje si vrste?: govedo
Rijetko koja momčad samu sebe sabotira kao što je to večeras napravio Ludogorec.

Na stranu i neregularan gol za 2:1 (ruka), da sam ja trener, i da mi igrač simuliranjem zaradi drugi žuti, izbacio bih ga iz prve momčadi istog trena, pa makar u pitanju bio i Messi.

Gol za 2:2 ja skoro pa auto-gol. Stvarno komedija u 16-ercu. A nije ni pobjednički mnogo bolji. Tako kiksat pri korneru u 98. minuti mogu samo amateri. Bokte, bunker s 10 igrača u 16-ercu, i svejedno Vida ostane sam.

Bila bi tragedija za nogomet da je jedna sprdačina od ekipe kao što je Ludogorec prošla dalje. Al ruku na srce, ovaj Dinamo izgleda grozno. Lošije i od onog prošlogodišnjeg koji je u LP izigravao topovsko meso.

čet 26 srp, 2012 1:12 am
Profil Web stranica
anarho trekkie

Ja bih ne bi bio razočaran ako bi dinamo ispao u zadnjem pretkolu i nastavio u euroligi.... jer stvarno mi se ne gleda novo obaranje rekorda u ligi prvaka :|

Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.

slika

čet 26 srp, 2012 10:39 am
bubica
bubica

Cvicek je napisao/la:
Ja bih ne bi bio razočaran ako bi dinamo ispao u zadnjem pretkolu i nastavio u euroligi.... jer stvarno mi se ne gleda novo obaranje rekorda u ligi prvaka :|

Mislim da je Dinamu put u LP otvoren. Bit će nositelji u 4. pretkolu, jer je RB Salzburg ispao (od LUKSEMBURŽANA!!!).

Treba uzet u obzir činjenicu da je Dinamo svoj neslavni rekord u LP postavio u grupi sa ne baš pretjerano jakim momčadima. Od 22 gola koliko su ukupno primili, 15 je primljeno od Lyona i Ajaxa, koji se kasnije baš i nisu proslavili.

Ove godine, ako uđu (a 80% sam ziher da hoće), čeka ih još veće sranje. Možda bi stvarno bilo najbolje da ispadnu i odu u Europa Ligu, gdje nema straha od većeg debakla, jer se pokazalo da najveće momčadi nemaju interesa za tu ligu pa igraju s B momčadima.

čet 26 srp, 2012 11:34 am
Profil Web stranica
anarho trekkie

Eto, jednom se u potpunosti slažemo :)

No prije toga treba još pobijediti šerif... (ako je još uvijek sistem da samo oni koji ispadnu u zadnjem pretkolu prelaze u euroligu :-k )

slika

čet 26 srp, 2012 12:05 pm
PARTIJA

Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
Ludogorec je nadigrao Dinamo u svakom elementu igre u obje utakmice, ali način na koji su primili 4 gola zaista je komičan. Iz toga slijedi da nisu ni zaslužili proći.

Dinamo pod hitno treba igru, ovo je zabrinjavajuće. Trener je s ovom istom ekipom već više od pola godine, dvoje pripreme je prošao s njima, a ono što Dinamo igra je užas. Još kad sad ode Badelj i možda još netko...

Na to dodaj nedodirljivost Sammira u prvom sastavu i eto prilike za obaranje novih negativnih rekorda. Način na koji se taj čovjek ophodi prema suigračima, protivničkim igračima i općenito nogometnoj igri je degutantan. Takvo forsiranje sebične igre, nezalaganje, šetuckanje, ignoriranje taktike, nedisciplina...Smeće od nogometaša.

čet 26 srp, 2012 9:45 pm
MINDFVCK

Koje si vrste?: Sprdator
Ja ovo uopće nisam gledo. :lol: Neću ni protiv Šerifa. Nekak mi je nerealno to gledat, iako po rangu i kvaliteti liga je prerealno igrati (i jedva pobijediti) takve klubiće.

ned 29 srp, 2012 11:34 am
Lieutenant Junior Grade
Lieutenant Junior Grade

Liga prvaka, play-off:

GNK Dinamo Zagreb – NK Maribor

evo opet prilike za strpat u klupsku blagajnu 8 milijuna eura,naravno ako uđu u skupine LP :bier:

pet 10 kol, 2012 2:52 pm
MINDFVCK

Koje si vrste?: Sprdator
I evo opet prilike da se osramotimo. Ajmo baklje, ajmo jebanje majke Mamiću, ajmo Slovenci dajte pare za Ljubljansku banku, Piranski zaljev, Svetu Geru i kae ono kkk kae ono

KKKAAAEEE

](*,)

sub 11 kol, 2012 3:17 pm
anarho trekkie

Dinamo dobio grupu s Portom, Dynamom Kijev i PSG-om

Utakmice:

1. kolo, 18.9.: Dinamo - Porto
2. kolo, 3.10.: Dynamo Kijev - Dinamo
3. kolo, 24.10.: Dinamo - PSG
4. kolo, 6.11.: PSG - Dinamo
5. kolo, 21.11.: Porto - Dinamo
6. kolo, 4.12.: Dinamo - Dynamo Kijev

Prognoze? :)

slika

pet 31 kol, 2012 12:13 am
Lieutenant Junior Grade
Lieutenant Junior Grade

Prognoza:
Zadnji u skupini sa ukupno max 2 osvojena boda,možda pesimisticno ali nažalost realno :bier:

pet 31 kol, 2012 11:18 am
bubica
bubica

Frodo je napisao/la:
Prognoza:
Zadnji u skupini sa ukupno max 2 osvojena boda,možda pesimisticno ali nažalost realno :bier:

S tima da sa ta 2 boda nitko ne bi trebao bit nezadovoljan. Mislim da su sva tri kluba neusporedivo jača od Dinama, čak i kijevski imenjak.

Dinamo možda ima šanse za uzet koji bod u sva tri domaćinstva... Koliko god ovi bili jači, to su klubovi kojima se može potrefit loš dan.

Jedna potencijalno loša strana ove skupine je što su sva tri Dinamova protivnika trenutno nekako podjednaka pa bi moglo doć do "mrtve trke" u kojoj svaki ispušteni bod može biti koban.

pet 31 kol, 2012 12:09 pm
Profil Web stranica
PARTIJA

Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
Veći problem je što se Dinamova skupina igra isti dan kao skupina D, tako da će bit traženje streamova ako želim gledati Real M. - Man City umjesto Dinama.

Ustvari, streamovi će raditi punom parom jer ove sezone LP utorkom ide na Areni Sport, a srijedom na HTV-u.

pet 31 kol, 2012 2:29 pm
bubica
bubica

shirajzl je napisao/la:
Ustvari, streamovi će raditi punom parom jer ove sezone LP utorkom ide na Areni Sport, a srijedom na HTV-u.

Yep, još jedna velika "pobjeda" najdraže nam institucije koju plaćamo 1000 Kn godišnje...

pet 31 kol, 2012 3:32 pm
Profil Web stranica
anarho trekkie

To s prijenosima je koma :joj:
Recimo na HRT nije prenošena druga tekma s Mariborom, i na kraju sam gledao na nekom bosanskom kanalu.

slika

pet 31 kol, 2012 7:34 pm
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 228 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 16  Sljedeća

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: