|
Sada je: sri 16 ruj, 2026 12:44 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: Nogomet
Steta je ucinjena i njima i vasoj reprezentaciji ...ono sta su tili postic su postigli ..unatoc tome to nije nikom na ponos pa nit huliganima Sad zamislite kako se osjecaju igraci ,trener i svi koji su se pripremali za utakmicu i za te kvalifikacije ..radis i trudis se oko neceg a onda ti gamad unisti sve ..nazalost nemogu rec da hrvatska reprezentacija nije imala slicne probleme .. a i mnogi drugi su bili suoceni s time ..s navijacima koji uopce nevole nit svoju reprezentaciju nit svoju zemlju ..sad ce vas mozda cak i suspendirat ..najmanja moguca kazna je igranje prid praznim stadionima ..ponekad mi se cini i da te međuklupske antagonizme u srbiji dozivljavaju previse revno 
_________________ Surviving the new decade
|
| sri 13 lis, 2010 3:51 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Uopće mi ne ide u glavu kak osiguranje pušta ekipu na stadione sa bakljama, kliještima, kamenjem... trebaju pregledavati sve tjelesne šupljine jer tamo se krije oružje. 
|
| sri 13 lis, 2010 7:39 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ja sam bio jednom davno na tekmi u maksimiru kad je igrala Hrvatska i Škotska... škoti su meni cool... pa reko ajde da i to doživim...
...a ono pretres je bio samo sastrane... i u torbu ti pregledaju... ništ strašno...
...a ekipa ti zna na nekoj nevažnoj tekmi s slabijim osiguranjem... unjet baklje i zaljepit ih ispod za stolice... pa je možda to način kako su baklje prokrijumčarene...
| čet 14 lis, 2010 6:17 pm |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
Hajdukova obrana igra ko Tottenhamova sinoć. Samo je pukom srećom još uvijek samo 1-0...
|
| čet 21 lis, 2010 8:10 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
shirajzl je napisao/la: Hajdukova obrana igra ko Tottenhamova sinoć. Samo je pukom srećom još uvijek samo 1-0... Ovaj Zenit neće daleko s tako mizernom realizacijom.
|
| čet 21 lis, 2010 8:45 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Vjerojatno je stvar i u motivaciji. Ne znam, nekako mi se čini da Keržakov nema problema s realizacijom u zadnje vrijeme. Iako ne gledam tekmu, pa ne sudim o trenutnoj igri. 

|
| čet 21 lis, 2010 8:49 pm |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
Anderlecht dobio AEK, svi po 3 boda imaju osim Zenita...Kad bi se dobilo AEK-a kod kuće i onda upecalo nešto u Belgiji... Ako ništa drugo, barem zbog koeficijenta...
|
| čet 21 lis, 2010 8:59 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Kakva fešta nemogućih promašaja na Maksimiru!  shirajzl je napisao/la: Kad bi se dobilo AEK-a kod kuće U Ateni im Hajduk nije mogao ni prismrditi, ali nakon onoga da Dinamom iz Bukurešta, ništa nije nemoguće. shirajzl je napisao/la: i onda upecalo nešto u Belgiji... U ovo ne vjerujem. Hajduk je loš u gostima, a kod kuće su tukli sa puuuuno sreće...
|
| čet 21 lis, 2010 9:08 pm |
|
 |
|
PARTIJA
|
Pršti na sve strane...da je nogomet uvijek ovakav, bio bi još popularniji...10 minuta run'n'gun...
|
| čet 21 lis, 2010 9:16 pm |
|
 |
|
bubica
|
|
| ned 24 lis, 2010 7:05 pm |
|
 |
|
PARTIJA
|
|
| ned 24 lis, 2010 8:19 pm |
|
 |
|
bubica
|
Na šta spade nekad slavni Feynoord...  BTW, čestitke Dinamu na JOŠ JEDNOM naslovu prvaka ove usrane male lige... Bez uvrede, ali... Ja Hajduka ove sezone ni u jednom trenutku nisam doživljavao kao kadidata za naslov... Dinamo se ove godine u euro okvirima potvrdio kao jedna solidna momčad, dok je Hajduku po svemu viđenom ipak mjesto u donjem domu. Malo mi je jedino žao nekih navijača koji su si dozvolili da im poljubac Fortune unese neke nerealne ambicije...
|
| ned 24 lis, 2010 8:28 pm |
|
 |
|
bubica
|
Popis nominiranih za FIFA-inu Zlatnu loptu:Xabi Alonso (Španjolska), Daniel Alves (Brazil), Iker Casillas (Španjolska), Cristiano Ronaldo (Portugal), Didier Drogba (Obala Bjelokosti), Samuel Eto’o (Kamerun), Cesc Fabregas (Španjolska), Diego Forlán (Urugvaj), Asamoah Gyan (Gana), Andrés Iniesta (Španjolska), Júlio César (Brazil), Miroslav Klose (Njemačka), Philipp Lahm (Njemačka), Maicon (Brazil), Lionel Messi (Argentina), Thomas Müller (Njemačka), Mesut Özil (Njemačka), Carles Puyol (Španjolska), Arjen Robben (Nizozemska), Bastian Schweinsteiger (Njemačka), Wesley Sneijder (Nizozemska), David Villa (Španjolska), Xavi (Španjolska). Kandidati za najboljeg trenera (nogometaša) 2010 . godine:Carlo Ancelotti (Ita/Chelsea), Vicente del Bosque (Špa/španjolska reprezentacija), Alex Ferguson (Ško/Manchester United), Pep Guardiola (Špa/Barcelona), Joachim Löw (Njem/njemačka reprezentacija), José Mourinho (Por/Inter i Real Madrid), Oscar Tabárez (Uru/urugvajska reprezentacija), Louis Van Gaal (Niz/ Bayern München), Bert Van Marwijk (Niz/nizozemska reprezentacija), Arsène Wenger (Fra/Arsenal). Plavom bojom sam označio ljude koji po meni najviše odskaču iz ove (prevelike) mase, a boldanim slovima svoje favorite. Ipak, nekako mislim da Forlan nema previše šanse. Što se Mourinha tiče, mislim da vodi pred del Bosqueom 60:40, a ostali nemaju nikakve šanse.
E moj Hajduče, Istra te izbaci iz kupa nasred Poljuda... 
|
| sri 27 lis, 2010 7:52 pm |
|
 |
|
PARTIJA
|
*sigh*... Što se tiče izbora za igrača i trenera, tu će sve ovisiti o igri na SP-u, tako da tu svašta može biti...Kad su Cannavara izabrali 2006.... Mislim da je Mourinho siguran dobitnik.
|
| sri 27 lis, 2010 8:16 pm |
|
 |
|
bubica
|
http://www.index.hr/sport/clanak/barcel ... 20967.aspxModric umjesto Fabregasa!!! Ai to nije sve! Iz pouzdanih izvora saznajemo da Man. United dugo nije htio prodati Cristiana Ronalda Real Madridu, a Realova pricuvna varijanta bio je Hrvoje Strok za kojega bi Rijeci pripala odsteta od 28 milijuna eura!! Ovo je jedna od "hrabrijih" lovačkih u posljednje vrijeme... JEDINI razlog zbog kojeg Fabregas već nije u Barci je što taj dečko (jedan od najboljih veznjaka današnjice) zna da bi tamo zaigrao samo da Iniesta slomi nogu... U Arsenalu je pak alfa i omega, a da ne spominjem kako je najbolje plaćeni igrač u povijesti kluba (110 000 funti tjedno).
|
| ned 31 lis, 2010 12:23 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|