| Autor/ica |
Poruka |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: Nogomet
Hajduk ...mislin da nit juventus nije vako dobiva  Ale ...Ale ..o Hajduce 
_________________ Surviving the new decade
|
| čet 30 ruj, 2010 11:18 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Ajme Bišćana... 

|
| čet 30 ruj, 2010 11:26 pm |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
|
| pet 01 lis, 2010 6:24 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
|
| ned 03 lis, 2010 12:30 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Wtf, šta se to događa u Bundesligi? Mainz, Hannover, Hoffenheim, Freiburg pri vrhu uz, ajde, jače ime Dortmund. A Bayern, Schalke i Stuttgart pri dnu 
|
| ned 03 lis, 2010 9:10 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Sve se okrenilo ..ali sumljan da ce mainz i ekipa izdrzat do kraja ..tako je bilo i sa hoffenhaimom prije nekoliko godina pa su na kraju pali dosta ..jedino dortmund bi moga bit i na kraju sezone pri vrhu 
|
| ned 03 lis, 2010 9:15 pm |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
Zanimljivo kako sad nitko ne priča da nam je sudac bezveze svirnuo penal u subotu. Da je bilo obratno, tjednima bi pričali o krađi... I prijateljska na Maksimiru...  Marković stvarno treba odje*at (jel dobro, Cviček?) više pa makar neki drugi mafijaš (I.Š.) došao na čelo...
|
| uto 12 lis, 2010 8:16 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
shirajzl je napisao/la: I prijateljska na Maksimiru...  Marković stvarno treba odje*at (jel dobro, Cviček?) više pa makar neki drugi mafijaš (I.Š.) došao na čelo... ...ma bilo tko da dođe umijesto bahatog i priglupog Markovića je bolji...
...go Igor... !!!
| uto 12 lis, 2010 8:25 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
shirajzl je napisao/la: Zanimljivo kako sad nitko ne priča da nam je sudac bezveze svirnuo penal u subotu. Da je bilo obratno, tjednima bi pričali o krađi... I prijateljska na Maksimiru...  Marković stvarno treba odje*at (jel dobro, Cviček?) više pa makar neki drugi mafijaš (I.Š.) došao na čelo... Mislim da je stvar u tome šta se nema baš neš pametno ni komentirati. Osim toga neki su bili na rikonu pa nisu vjerojatno ni gledali.

|
| uto 12 lis, 2010 10:16 pm |
|
 |
|
PARTIJA
|
T'Rapavi je napisao/la: shirajzl je napisao/la: Zanimljivo kako sad nitko ne priča da nam je sudac bezveze svirnuo penal u subotu. Da je bilo obratno, tjednima bi pričali o krađi... I prijateljska na Maksimiru...  Marković stvarno treba odje*at (jel dobro, Cviček?) više pa makar neki drugi mafijaš (I.Š.) došao na čelo... Mislim da je stvar u tome šta se nema baš neš pametno ni komentirati. Osim toga neki su bili na rikonu pa nisu vjerojatno ni gledali. Erm...nisam mislio na forum, već općenito medije... 
|
| uto 12 lis, 2010 10:24 pm |
|
 |
|
Make it so
|
Nasi "prijatelji" englezi opet nesto kiksaju neviđeno  0-0 sa montenegrinima ..i drugi na tablici 
|
| sri 13 lis, 2010 12:11 am |
|
 |
|
Kingslayer
|
Koj će problem tek bit kada će igrati u CG? 

|
| sri 13 lis, 2010 12:15 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...joj genijalno... umro sam od smijeha skoro...
| sri 13 lis, 2010 12:53 am |
|
 |
|
Make it so
|
T'Rapavi je napisao/la: Koj će problem tek bit kada će igrati u CG?  Nista ..crnogorci ce leci isprid gola jedan na drugog i blokirat englezima prolaz do mrize a ovi ce u svojoj frustraciji zabit jedan autogol ala onaj na maksimiru ..i crna gora ce nit kriva nit duzna dobit Usput ..srbijanski "navijaci" su svojoj reprezentaciji skuhali opasnu kasu ..s takvim navijacima ko triba neprijatelje ..stvarno blamaza ...zao mi je svih onih postenih navijaca ..kojima ovi huligani uniste gust (opcenito)
|
| sri 13 lis, 2010 1:57 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
za taj bunker se popularno kaze "parkirati autobus ispred gola" stoka imala svoj pir u djenovi... golman pretucen ( da onaj golman sto je bio kapiten zvezde i kleo se da ni za kakve pare ne bi obukao dres pakistana pa posle pricao kako je dolazak u pakistan potez karijere, a kasnije je slavio sa pakistancima neku nebitnu pobedu )... ni na koj nacin ne opravdavam sta mu se desilo i ja sam mu mnogo toga loseg pomislio ali nikad se ne bih odlucio na tako nesto... kapiten stankovic ga je spasao od sigurnog linca a derbi je za dve nedelje... ako se igra sa navijacima bice haosa. ono maskirano djubre je uhapseno.. ladno se krio u gepeku autobusa kao poslednja sisica... nadam se da ga ceka barem 5 godina robije mada mislim da je 10 po meri. karabinjeri me razocarali... da se ono desilo u turskoj mislim da bi se vecina vratila bez pola zuba a bilo bi i po neko oko manjka... mislim da su definitivno zakazali jer ne verujem da bi u beogradu onako smeli da divljaju. svi su indetifikovani i bas me zanima kako ce sve da prodje... ovome se mora stati na put.
_________________ http://www.forum.hr/showthread.php?t=607234
http://s233.photobucket.com/albums/ee199/mivicek/20090724%20Liburnicon%202009/?action=view¤t=IMG_1855_resize.jpg
|
| sri 13 lis, 2010 2:46 pm |
|
 |
|