Sada je: sub 18 tra, 2026 9:48 pm.

Započni novu temu Odgovori  [ 176 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Sljedeća
 UEFA Champions League, season 2011/12 
Autor/ica Poruka
PARTIJA

Spol: Muški
Naj Serija: DS9
Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
Post Re: UEFA Champions League, season 2010/11
T'Rapavi je napisao/la:
shirajzl je napisao/la:
Nitko ne komentira kako je Shakhtar nakrumpirao pobjedu protiv Rome. :) Sreća za njih da je na klupi Rome čovjek kojeg je pregazilo vrijeme u nogometnom smislu.

Mogu samo komentirati budalu koja je plaćena da prati i komentira tu jednu jedinu utakmicu napravi takav fail u uključivanju da kaže kako je 2:2, a ne 1:3 za Shakhtar. :joj: Glas, dikciju i ostalo neću komentirati... 8-[

A znaš i sam da HRT ima kritičnih kadrovskih problema. Onog trenutka kad je Mila počela izvještavati s terena sve je postalo jasno. :joj:

čet 17 vel, 2011 12:35 am
Kingslayer
Kingslayer

Naj Serija: TNG
Naj Film: First Contact
Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
shirajzl je napisao/la:
A znaš i sam da HRT ima kritičnih kadrovskih problema. Onog trenutka kad je Mila počela izvještavati s terena sve je postalo jasno. :joj:

Istina, odlaze ljudi, nema se para... al mogli su neke malo normalnije nać. :zubo:

No, treba pohvalit Dragu Ćosića i njegve "Imperij uzvraća udarac" i slične vratolomije. :mrgreen: _Oz je sigurno blistao od sreće. :zubo:

A zna ga baš izvalit. :lol:

čet 17 vel, 2011 12:42 am
Profil Web stranica
Make it so
Make it so

Romu ja nebi josh otpisa , talijani ako su po icem poznati ,onda su po tom da se znaju dobro vadit u gostima ..pa me nebi cudilo da bude za romu 2-0 u ukrajini 8)

čet 17 vel, 2011 12:47 am
bubica
bubica

Naj Film: ST: IV
Opis Stanja: kujasto
Koje si vrste?: govedo
T'Rapavi je napisao/la:
Mogu samo komentirati budalu koja je plaćena da prati i komentira tu jednu jedinu utakmicu napravi takav fail u uključivanju da kaže kako je 2:2, a ne 1:3 za Shakhtar. :joj: Glas, dikciju i ostalo neću komentirati... 8-[

HRT-ovski nepotizam na djelu, vjerujem. Kako drugačije objasniti zapošljavanje maloumnih anti-talenata koji nemaju ni minimalne predispozicije za posao komentatora (dakle glas, dikcija, poznavanje sporta i relativno zdrav razum)... :|

Inače mi je za to uvijek najbolji primjer bio Danijel Križ čije je čitanje na razini osnovnoškolskog djeteta (beživotno, automatski, kao da nema pojma šta čita), plus nesposobnost da utiša tvrdi zagorski naglasak (komentatori bi trebali zvučati strogo književno, s pravilnim izgovorom, naglašavanjem slogova, jasnom distinkcijom između Č i Ć i Đ i Dž itd...).

Naravno, tu je i naš prijatelj Bruno Kovačević, čovjek koji je za svoju nesposobnost svojedobno bio i nagrađen promaknućem u urednika sportskog programa.

:samoub:

čet 17 vel, 2011 2:40 pm
Profil Web stranica
Admiral
Admiral

Naj Serija: TOS
Naj Film: ST: XI
Koje si vrste?: Nisam :P
Dns bi Real trebo dobit, al ovaj Chelsea mi smrdi. Stavljam ih na kladu vec 10 puta i svaki put me sje*u. Ovaj Torres nije ni u Liverpoolu u zadnje vrijeme pruzao zadovoljavajuce igre tako da tesko sad kad je potpisao ugovor zivota i pobrao pare da ce se to promijenit. Nikuda se njemu ne zuri hh Nije da ga ne kuzim :)

"This is usually the part where people start screaming."

uto 22 vel, 2011 9:07 pm
Profil ICQ
Make it so
Make it so

Jako dobra utakmica u milanu , bayern zasluzeno dobija ..ima san neki osjecaj da ce pobijedit , iracionalni osjecaj jer ipak iako je inter losiji nego prijasnjih godina .. u prvenstvu ima 50 bodova a bayern nekoliko bodova manje , i jedni i drugi su treci u svom prvenstvu 8)

čet 24 vel, 2011 1:34 am
Admiral
Admiral

Naj Serija: TOS
Naj Film: ST: XI
Koje si vrste?: Nisam :P
Bayern lijepo igra, ali to samo kad su ribery i robben zdravi bez njih su totalno druga momcad. Ne volim Inter i drago mi je za Bayern uvijek se probude u ovom djelu sezone :lol: :)

"This is usually the part where people start screaming."

ned 27 vel, 2011 11:10 pm
Profil ICQ
bubica
bubica

Kako volim kad sam u pravu... Arsenal se odlučio na bunker, i ispao prije početnog udarca. :|

Fulao sam karijeru, majke mi... :whatever:

sri 09 ožu, 2011 12:26 am
Profil Web stranica
Make it so
Make it so

I najtragicnije bi bilo da je nakon takve igre ..bendtner ,,zabija u onoj akciji i da su izbacili barcu :lolsmjeh:
Doduse van perise je dobija glup crveni ..ma oba zuta kartona je dobija glupo :zubo:

Bravo za dudua :sesir2:

sri 09 ožu, 2011 1:01 am
PARTIJA

Najgore je što sad svi trube kako je Arsenal ispao zbog crvenog kartona, a ne zbog totalne podređenosti na terenu 90 minuta...

slika

Ako već svjesno ulaze u utakmicu defenzivno postavljeni, onda mora postojati i neka ideja kako tu i tamo zaprijetiti i prema naprijed. Braniti se 90 minuta protiv jedne od najboljih ekipa u zadnjih 10 godina je zaista :joj:
Čak ni Inter prošle godine to nije napravio, totalni bunker je krenuo tek nakon isključenja Motte, dotad su imali neke ideje kako napraviti nešto u napadu.

sri 09 ožu, 2011 11:49 am
anarho trekkie

Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija
Koje si vrste?: hewmon
Statistike tekme su stvarno ekstremne! :shock:

Baš bih volio da sam gledao,.. ali u to doba sam gledao "Paralele" na prvom (o tome kako mešetarenje s hranom i cijenom hrane osiromašuje i izgladnjuje nerazvijenije zemlje plus šokantni dokumentac o .... a shit offtopic sam :oops: )

No da... pogledat ću valjda večeras Tottenham - Milan :)

Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.

slika

sri 09 ožu, 2011 1:46 pm
bubica
bubica

shirajzl je napisao/la:
Najgore je što sad svi trube kako je Arsenal ispao zbog crvenog kartona, a ne zbog totalne podređenosti na terenu 90 minuta..

Zapravo, moglo bi se reći da je Arsenal izgubio zbog Barcine dominacije (i Wengerove imbecilne taktike), ali ispao zbog suca i Bendtnera (iako sumnjam da bi Arsenal prošao i da je ovaj zabio).

Od samog isključenja mene više bodu u oči kartoni. Barcelonine primadone ne smiješ ružno ni pogledat, a njima se svašta dozvoljava. :|

U 1/4 finalu navijam za bilo koga tko izvuče Barcu, pa makar to bio i Chelsea.

sri 09 ožu, 2011 1:58 pm
Profil Web stranica
PARTIJA

_Oz je napisao/la:
Zapravo, moglo bi se reći da je Arsenal izgubio zbog Barcine dominacije (i Wengerove imbecilne taktike), ali ispao zbog suca i Bendtnera (iako sumnjam da bi Arsenal prošao i da je ovaj zabio).

Drugi žuti karton bio je po pravilima, iako se tako nešto u takvoj situaciji obično ne sudi. Odavno je sasvim očito da je Busacca samo prosječan sudac koji je dovde došao standardnim Uefinim "kanalima".
Unatoč svemu tome, RvP je još jednom potvrdio svoj idiotizam kod prvog žutog kartona. Takvu reakciju očekivao bih vidjeti u županijskoj ligi, a ne u LP.

No, Bendtner...sto puta smo to već komentirali, no zaista je enigma kako taj čovjek igra u velikom klubu.

_Oz je napisao/la:
Od samog isključenja mene više bodu u oči kartoni. Barcelonine primadone ne smiješ ružno ni pogledat, a njima se svašta dozvoljava. :|

To je posljedica globalnog svršavanja na Barceloninu igru posljednjih godina. :samoub: Svima "bi bilo žao da takva ekipa rano ispadne".

Isto tako, fascinira me kako se uopće ne priča da je Messi postao jedno sebično govance. Čovjek je definitivno jedan od najboljih nogometaša u posljednjih 10 godina, ali postaje mi iznimno iritantan. U svakoj Barcinoj utakmicu koju gledam, Messi bar 3 puta ne doda loptu suigraču u čistu šansu već nastavlja s driblingom itd.

Osim toga, jedan je Ronaldo Luis Nazario da Lima.

sri 09 ožu, 2011 3:14 pm
bubica
bubica

shirajzl je napisao/la:
Osim toga, jedan je Ronaldo Luis Nazario da Lima.

O da. Mislim da su ljudima tijekom godina drastično pali kriteriji. Nakon što čovjek ode na YouTube i malo pogleda Ronaldove i Zidaneove kompilacije, C. Ronaldo i Messi mu se više i ne čine tako genijalni, jelda?

sri 09 ožu, 2011 4:42 pm
Profil Web stranica
Make it so
Make it so

Messi je igracina ali ako nastavi bit sebican ..puknit ce ko ronaldinho ..jer triba ponekad i asistirat , igrat s ekipom a ne ulazit sam u gol ..tj pokusavat uci sam u gol svaki put kad dobijes balun 8)

Svejedno od maradone mislin da nije bilo kompletnijeg igraca od messija ..mozda se varan

sri 09 ožu, 2011 7:40 pm
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 176 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Sljedeća

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: