|
Sada je: sri 16 ruj, 2026 7:19 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
 Re: Nogomet
|
| čet 26 kol, 2010 10:45 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
A Chandlerova reakcija mi je genijalna... 

|
| čet 26 kol, 2010 10:51 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Dok se taj .gif učita, prestane bit fora.
|
| čet 26 kol, 2010 10:51 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
bravo za dinamo i za hajduk...EL je tu.... 
|
| čet 26 kol, 2010 11:28 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
T'Rapavi je napisao/la: A Chandlerova reakcija mi je genijalna... Holy shit, lik iz "Prijatelja" je igrao za Rijeku! 
|
| čet 26 kol, 2010 11:40 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Hahahah, uopce zaboravijeh da je igrao za Rijeku... 

|
| čet 26 kol, 2010 11:46 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Čestitke Dinamu i Hajduku Dinamo je u ove 2 tekme upisao 2 pobjede, dok su Hajdukovci odigrali pobjedu i nerješeno... šteta radi koeficijenata, ali najbitnije je da oba kluba idu dalje (kako čujem, Hajduk je još i dobro prošao) Ne sjećam se kad su zadnji puta po 2 predstavnika Hrvatske igrali istodobno u Europi, ne računajući kvalifikacije. ... Dinamo je konačno imao sebi naklonjenog suca a ne da kao i obično kukamo kako nas je sudac pokrao Mislim da je kod jedenaesteraca, bez obzira što su za Dinamo, bilo malo bezobrazno da je Sammir oba puta zastao i onda nastavito trčati i zabiti gol A što se tiče bojkota, zanimljivi su bili transparenti navijača o podršci i (ne)bojkotiranju.... izgleda da su navijači razjedinjeni i polariziraju po tom pitanju i to mi se baš i ne sviđa...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 26 kol, 2010 11:54 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Mozda se nesicas jer se to od neovisnosti HR i nije dogodilo 
_________________ Surviving the new decade
|
| pet 27 kol, 2010 12:44 am |
|
 |
|
bubica
|
Baš pratim ždrijeb Europa Lige... Juventus i Man.City u grupi A. Ajme, bilo bi slatko da netko od naših uleti u tu grupu.
EDIT: Dinamo sa Villarealom, Club Bruggeom i PAOK-om u grupi D
Hajduk sa Zenitom, Anderlechtom i AEK-om. Mislim da su vrlo dobro prošli, s obzirom da su po koeficijentu daleko najslabija momčad u ždrijebu.
No mislim da je razočaravajuće što nema atraktivnih protivnika... Osim možda Villareala.
Skupina A: Juventus, Manchester City, Salzburg, Lech Poznan
Skupina B: Atletico Madrid, Bayer Leverkusen, Rosenborg, Aris
Skupina C: Sporting Lisabon, Lille, Levski Sofija, Gent
Skupina D: Villarreal, Club Brugge, Dinamo Zagreb, PAOK
Skupina E: AZ Alkmaar, Dinamo Kijev, BATE Borisov, Sheriff
Skupina F: CSKA Moskva, Palermo, Sparta Prag, Lausanne
Skupina G: Zenit, Anderlecht, AEK, Hajduk Split
Skupina H: Stuttgart, Getafe, Odense, Young Boys
Skupina I: PSV, Sampdoria, Metalist, Debrecen
Skupina J: Sevilla, Paris SG, Borussia Dortmund, Karpaty
Skupina K: Liverpool, Steaua, Napoli, Utrecht
Skupina L: Porto, Bešiktaš, CSKA Sofija, Rapid Beč
|
| pet 27 kol, 2010 2:04 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Bit će to dobro, nahebat će ove godine Grci i Belgijanci, i to duplo. Šalu na stranu, Hajduk ima dobre šanse kao se potrude: Anderlecht - kad je mogao Partizan, može i Hajduk AEK - bit će tvrda utakmica, a možda bude i susreta s Grobarima. Zenit - jako male šanse za pobjedu, možda naleti kakav krumpir Dinamo: Villarreal - ista stvar kao i Hajduk-Zenit Brugge - može ih se tuć PAOK - i ovdje očekujem susrete sa Grobarima 
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| pet 27 kol, 2010 2:37 pm |
|
 |
|
bubica
|
Miroslav je napisao/la: Anderlecht - kad je mogao Partizan, može i Hajduk Hm, iz onoga što sam ja vidio, Partizan je barem za klasu iznad Hajduka (i Dinama), ali nikad ne znaš.
|
| pet 27 kol, 2010 2:42 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
_Oz je napisao/la: Miroslav je napisao/la: Anderlecht - kad je mogao Partizan, može i Hajduk Hm, iz onoga što sam ja vidio, Partizan je barem za klasu iznad Hajduka (i Dinama), ali nikad ne znaš. Ma Partizan automatski umanjujem, a Hajduk uveličavam. 
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| pet 27 kol, 2010 2:47 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Hajduk ako se doma potrudi ..moze proc a dinamo ..neznan oni ponekad dobiju ajax a ponekad ispadnu od sheriffa 
_________________ Surviving the new decade
|
| pet 27 kol, 2010 3:38 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
pa sve u svemu..možemo reći ok...malo i sreće i moglo bi bit nešto.... 
|
| pet 27 kol, 2010 3:55 pm |
|
 |
|
bubica
|
captain je napisao/la: Hajduk ako se doma potrudi ..moze proc LOL, Hajduk je ispao već u trenutku kad se kvalificirao, i ti to jako dobro znaš. 
|
| pet 27 kol, 2010 3:57 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|