Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
Re: Nogomet
Pa ja razumijem dosta njemački iako ne mogu sam baš slagati rečenice... Ali u biti je jučer govorio da Werder mora držati tempo koji je nametnuo, držati loptu u posjedu i to s puno pasova u sredini i da Sampdoria jednostavno mora pući što se i dogodilo ... Werder je atletski sposobniji od Talijana i njegovi igrači znaju igrati pravi nogomet a ne catenaccio...
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
Meh, to sam mogo i ja reć.
Uvijek sam više volio njemački stil igre od talijanskog, ali mislim da je Inter ove godine iznova dokazao da taj talijanski pristup ima rezona (ironično, Portugalac Mourinho je nogometno gledano veći Talijan i od samih Talijana )
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
Werder je njemačka Barcelona oduvijek od kad je Schaff tu... U uzvratu će im biti jako teško jer je Doria doma prošle sezone u talijanskoj ligi porazila i Juve,Fiorentinu, Inter, Milan.... Navijači će im biti također prednost .... Bili su i jučer glasni ... Premda mislim da će Werder proći ...
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
...ja sam iznenađem pozitivno... Hajduk je dobro natrpao ove... ako propuste ovu prednost a nesmiju... osobno ću otići dolje i za uha ih navuć... ...ovo im je predobra prilika da bi je uprskali...
...Dinamo je isto bio dobar... kupovina Rukavine im je bila ko prsti u medu... jer vidi ga... mogao bi izvući Dinamo iz krze...
...ajd nek i uzvrati budu tako... pa bu veselja...
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
Mr.bobo je napisao/la:
kupovina Rukavine im je bila ko prsti u medu...
U dvije utakmice u Dinamu je pokazao više nego u cijeloj sezoni u Hajduku. No u jednoj nas je situaciji opet podsjetio na svoj talent za promašivanje zicera
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
Čestitke našima
Gledao sam, naravno, Dinamovu tekmu, i ono što su pokazali, pogotovo u prvom poluvremenu, zaslužuje svaku pohvalu Rukavina je odlučno odigrao, pogotovo mi se je svidio prvi gol Šteta što je kasnije kiksao, ali bilo kako bilo, sve 5
Hajduk je očekivano rasturio Rumunje. Ako je istia što se priča da im je klub u raspadu, onda bi bilo šta drugo osim sigurne pobjede bilo poprilično razočarenje.
Ako idući tjedan sve dobro prođe, bit će to lijepa nogometna jesen. (praćena mojim izostancima iz udruge četvrtkom da gledam tekme )
Rowena je napisao/la:
Hajduk pobjedio Unireu 4:1!
captain je napisao/la:
Bravooo Za hajduk
A bravo Dinamu???
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
Sevilla - Braga 3-4
Savršeni primjer kako loša utakmica može imati puno golova. Braga je jedna solidna ekipa koja je uzela što joj je Sevilla ponudila na pladnju. Sevilla igra tako da gurne loptu na Navasa, a on ošine centaršut u 16, gdje ko 2 kipa stoje Kanoute i Fabiano...Tako jednodimenzionalnu igru nisam vidio od Hrvatske za vrijeme Cice i osovine Srna-Pršo...
I da...Werder iščupao produžetke koje naravno možemo gledat samo na netu Za to vrijeme idu prevažne vijesti koje ponavljaju sve iz tekućeg dana, a onda UFC specijal...
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.