|
Sada je: čet 17 ruj, 2026 6:14 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
 Re: Nogomet
|
| ned 01 kol, 2010 5:34 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
A događa se i najboljima ...
|
| pon 02 kol, 2010 10:01 am |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
|
| uto 03 kol, 2010 12:57 pm |
|
 |
|
bubica
|
Još jedan beznačajan poraz od beznačajnog kluba, eh? 
|
| sri 04 kol, 2010 10:56 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ajme koja drama  dugo se već nisam toliko živcirao gledajući tekmu, pogotovo kraj. Ako ništa drugo, ostaje još 2 tekme za euroligu, nadam se i pobjeda i ostanak Dinama u Europi još neko vrijeme _Oz je napisao/la: Još jedan beznačajan poraz od beznačajnog kluba, eh?  Ajd ne trolaj 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 04 kol, 2010 11:00 pm |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
Nisam dugo gledao zanimljivije penale. 
|
| sri 04 kol, 2010 11:05 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
a šteta ..dinamo je igro dobro.....ah ti penali ..živci odoše..stvarno odavno nije bilo ovakvih dramatiziranih penala..nadam se da će proći dalje u idućim tekmama... 
|
| sri 04 kol, 2010 11:12 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
Evo ja cu se pridruziti i reci da me ovaj poraz ne dira bas nesto posebno. Urlao sam od srece kad nas je Lonac vratio u igru, ali mi je istog trena pao mrak na oci kad sam vidio da sljedeci puca dodo.... Ej DODO.... Pa ljudi moji, on je prosjecan igrac za Inker ili karlovac ali nikako nije zasluzio da bude medju prvih 15 u dinamu. Decko jednostavno nezna igrati i bok. ja neznam kako to Zajec ne vidi (ili ne zeli vidjeti).
Ali kao uobicajno ce mi se ponovo znojiti dlanovi u petak kad bude izvlacenje, i ponovo cu se ponadati prolazu i ponovo cu sanjati kako cemo uci u tu yebenu Euro ligu.
Liga prvaka ce nam ostati jos duze vrijeme san, ali to nije toliko bitno, posto se vidi sa marsa da mi nemamo ekipu za CL.
|
| čet 05 kol, 2010 12:46 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
PrincMatias je napisao/la: Liga prvaka ce nam ostati jos duze vrijeme san, ali to nije toliko bitno, posto se vidi sa marsa da mi nemamo ekipu za CL. Je, veća je šansa da u euro ligi napravimo ikakav rezultat nego da se ne osramotimo u ligi prvaka... Ali treba još proći te 2 tekme... A sljedeće na rasporedu je Hajdukov mission imposible protiv Bukureškog Dinama...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 05 kol, 2010 1:24 am |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Nisam gledao sinoć.  Al hej, Šerif je protiv Dinama i Hrvatske, očekujem Maminho show. Opet. 
|
| čet 05 kol, 2010 11:09 am |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Šerifovi igrači su totalno ispali piške, svo ono otezanje prije kraja, golman s čekanjem ispucavanja, i svako malo se netko od njihovih bacao na pod previjajući se Dinamo je zaslužio proći.... no šta je tu je 
|
| čet 05 kol, 2010 1:42 pm |
|
 |
|
bubica
|
Cvicek je napisao/la: Šerifovi igrači su totalno ispali piške, svo ono otezanje prije kraja, golman s čekanjem ispucavanja, i svako malo se netko od njihovih bacao na pod previjajući se Ajme Cvič, vidi se da slabo pratiš nogomet. Zar stvarno misliš da Dinamovci nebi činili isto da situacija nije bila obrnuta? 
|
| čet 05 kol, 2010 2:05 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Možda bi zadržavali igru, držali loptu i sl, ali ne vjerujem da bi to radili toliko teatralno. Mislim, onaj jedan šerifovac se počne previjati, iznose ga par minuta van, ponovo uđe na teren, i opet se tamo baci I još je poneki radio isto... veliki dio produžetaka nije bilo ništa od igre, samo iznošenje glumaca. Mislim da je sudac utakmicu trebao produžiti ne 2 minute, već barem 5, ako ne i više.
|
| čet 05 kol, 2010 2:21 pm |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: pet 25 pro, 2009 10:32 pm Postovi: 147 Lokacija: Zagreb Spol: Muški
|
|
| čet 05 kol, 2010 3:02 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Nema to veze s tim što si ti na stadionu. Nebi Dinamo mogao pobjedit ni da nisi tamo bio. I Maksimir mu baš paše, raspadajući stadion za raspadajući klub. 
| čet 05 kol, 2010 3:25 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|