|
Sada je: čet 12 pro, 2024 1:45 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
|
Stranica: 1/1.
|
[ 13 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Star Trek Look alike
pon 11 stu, 2013 5:11 pm |
|
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Re: Star Trek Look alike
Pretpostavljam da ti je inspiracija bilo kad smo onda gledali Homefront / Paradise Lost u udruzi, pa smo ustanovili da lik jaaaaako lići na Bandića. Više se ne sjećam jesi li ti prvi primjetio, ili ja Kad se sjetim nekog budem postao slike.
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
pon 11 stu, 2013 5:23 pm |
|
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Haha, da to mi je bila inspiracija, iako ovo s Bandićem i Leytonom sam ja i prije toga povezao da ima sličnosti između njih dvojice po izgledu, samo nikad se prije nisam sjetio to reći. I da nema problema. Otvorio sam ovu temu da inače kad ljudi dobe inspiraciju da to prikažu ovdje kroz slike.
pon 11 stu, 2013 5:29 pm |
|
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
pon 11 stu, 2013 5:33 pm |
|
|
Defender of Earth
|
Jako dobro Mir'Na. Dosta su slične ovdje. Baš me zanima dali je Angelina mogla glumit T'Pol i da je glumila dali bi onda Enterprise doživio 5. sezonu? No ajde da ne ostane samo na napisanom:
pon 11 stu, 2013 5:39 pm |
|
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Suikotreki je napisao/la: I da nema problema. Otvorio sam ovu temu da inače kad ljudi dobe inspiraciju da to prikažu ovdje kroz slike. Da No uz traženje postojećih (uglavnom američanski glumci) bit će fora ak se naiđe da netko iz udruge da liči na nekog iz treka, ili općenito ekipa s ovih prostora.... (nadam se da se Teddea ne ljuti što linkam s njenog profila)
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
pon 11 stu, 2013 6:08 pm |
|
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Suikotreki je napisao/la: Jako dobro Mir'Na. Dosta su slične ovdje. Baš me zanima dali je Angelina mogla glumit T'Pol i da je glumila dali bi onda Enterprise doživio 5. sezonu? Pffft, naravno da bi. Teddea.
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
uto 12 stu, 2013 12:25 am |
|
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
A ja imam igricu za vas. "Nova selebriti" u Hrvatskoj mene podsjeća na Kai Winn. Ista me podsjeća na Angelu Merkel i na ovu damu iz Doktora Who: Hint: u zadnje vrijeme stalno nasmješena. Imate dojam da će vam ispeći najljepše kolače na svijetu i, poput Kai Winn, ima velike pogreške u načinu razmišljanja...
_________________ It is smaller on the outside!
|
uto 12 stu, 2013 2:25 pm |
|
|
anarho trekkie
|
offtopic: Nova selebrity? Dojma sam da misliš na Markićku koja djeluje u ime homofobne obitelji? Najnovija selebrity je, bar iz moje perspektive, ova - http://www.niktitanik.com/wordpress/wp- ... -Maska.jpgA glede teme - imam ideju za još jednu, al prvo moram pitati dvije članice udruge je li bad
|
uto 12 stu, 2013 6:21 pm |
|
|
Častoljupka
|
Cvicek je napisao/la: A glede teme - imam ideju za još jednu, al prvo moram pitati dvije članice udruge je li bad Ajde ajde.
|
sri 13 stu, 2013 12:16 am |
|
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
Cvicek je napisao/la: offtopic: Nova selebrity? Dojma sam da misliš na Markićku koja djeluje u ime homofobne obitelji? Correct.
_________________ It is smaller on the outside!
|
sri 13 stu, 2013 12:31 am |
|
|
Defender of Earth
|
sri 13 stu, 2013 12:32 am |
|
|
anarho trekkie
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Cvicek je napisao/la: A glede teme - imam ideju za još jednu, al prvo moram pitati dvije članice udruge je li bad Ajde ajde. Nažalost, ništa od toga. Kao odgovor, ako se tako može nazvati, sam dobio teške uvrede, optužbe (teorije zavjere), markičevizme,.. plus kroz nekoliko idućih nekoliko mjeseci nastavak odvratnih podmetanja čije posljedice su još uvijek aktualne.... joj joj joj sad sam se opet uzrujao radi toga. No da se vratim na temu: orginal
|
sri 16 tra, 2014 9:52 pm |
|
|
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 13 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|