|
Sada je: ned 26 sij, 2025 7:35 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
STAR TREK: ''Dominion Awakening'' - prijave i komentari
Autor/ica |
Poruka |
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9990 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Re: Star Trek RPG-ovi!
Mimi Sky je napisao/la: nisam zaboravila nego mi je počeo faks... napravit ću ga čim stignem. nadam se danas ili sutra Okey dokey. Samo nemoj zaboravit Norexan je napisao/la: Sovereign X je napisao/la: Norexan je napisao/la: Meni ne treba naurazanje bolje jer ja ga vec imam Mogu jedino da produzim vek udaranja onih topova kao i da smanim vreme potrebno da velika topcina opali Kad malo bolje razmislim imaš pravo da ti ne treba ništa pojačavat, osim ak si ne želiš stavit lanser fazno-plazmenih torpeda Hmm...moze... Ok, onda si kod specifikacija broda pod naoružanje nadopiši jedan lanser fazno-plazmenih torpeda i 30 komada istih.
_________________ You shouldn't like things because people tell you you're supposed to.
ST battles audio/video tribute!
|
pon 22 lis, 2012 1:59 pm |
|
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
USS Jakuševac Galaxy Escape Pod, upgraded and refitedOpis: Zbog sve veće prijetnje od Ferengija jedna obitelj iz Kozari Boka je u suradnji s Jakuševčanima odlučila izgraditi svoj vlastiti svemirski brod koji će ih zaštiti od raznoraznih ekonomskih prijetnji. Rezultat te inicijative je USS Jakuševac NX, prvi u svojoj klasi, opremljen najmoćnijim naoružanjem – ljudskom snalažljivošću. Glavna namjena mu je sakupljanje starog otpada i održavanju ekološke ravnoteže recikliranjem i čišćenjem područja Federacije i njenih članica. Brod također može poslužit za istraživanje uskih nepristupačnih tunela pomoću senzorskog modula kodnog naziva „Basement sniffer“. Ova klasa je na najboljem putu da postane najmoćnije vozilo za sakupljanje sekundarnih sirovina, njihovu preradu i distribuciju. Tip broda: Tactical garbage collector, short range scout Širina: 5 m Visina: 6 m Broj paluba: 2 (orginalna + spremišni prostor) Posada: 4 (max 6, a u slučaju evakuacije ili nenadanih trudnoća - do 12) Štitovi: “atmospheric re-entry” štitovi pojačani force-fieldom. U teoriji može izdržati indirektan pogodak phaserom plus mind tactics (vidi sekciju Kapetan) Naoružanje: Ako netko pita – posjeduje 2 fazorske kompresijske puške zalemljene na rotirku tako da omogućavaju neprekidni rafal u svim smjerovima! U praksi su kalibrirane da služe za rezanje krupnog otpada. Trenutačno je jedna u uporabnom stanju. Brzina: 1/8 impulse (cruising speed), full impulse (do 1 minute) Broj konstruiranih brodova: 1 Broj brodova u aktivnoj službi: 0 Broj uništenih brodova: 0 Dodatna oprema: - Grappling hook za sakupljanje i tegljenje krupnog svemirskog otpada, pa čak i shuttleova. - Satelitska antena sa upgradeom za subspace komunikaciju. I 1000+ otključanih kanala!!! - Replikator s mogućnošću recikliranja otpada u energiju i/ili korisne materijale U tijeku je razrada planova kako da se na pod ukomponira i warp pogon. Testovi s prošlim prototipom su doveli do kompletnog uništenja istog, no warp uređaj je ostao manje-više neoštećen pa bi se mogao iskoristiti za Jakuševac, ukoliko se premosti problem strukturalnog integriteta. Također postoje planovi da se bude kompatibilan za spajanje sa Sovereign Escape Podom, što bi omogućilo lakše atmosfersko slijetanje i uzlijetanje, docking na nove klase brodova i dalo još prostora za skladišni prostor, proširenje brodskih sustava i za druge namjene (obitelj se iz godine u godinu poveća…). Mokri snovi konstruktora su kako se dočepati Suliban Cell-shipa, ili barem iz neispravnog izvaditi uređaj za cloak (za poboljšanje “zgrabi i zbriši” sposobnosti) Moto posade: “Sve dam, samo da prodam!” Bojni poklič: SVEEE SKUUUUUPLJAMO!!! (Stari titanium, warp coile, onečišćen dilithium, warp plasmu…) *** KapetanIme: Braco Buckijević Dob: 25 Mjesto rođenja: Kozari Bok, Zemlja Izgled: Vidi sliku Preferirana oružja: Čakija Specijalizacije:- Samouk ekspert za ekonomiju baziranu na sekundarnim sirovinama (sakupljanje, obrada, prerada, skladištenje i distribucija) - Priučeni inžinjer - Zna se koristiti lopatom i sličnim alatom - Iskusan trgovac, diplomata u manjoj mjeri - Može nositi teške predmete - Otporan na ekstremne atmosferske uvjete Specijalne sposobnosti: - Mind tricks - „Neeeemooooj gazda!!!“ može na koju sekundu 'stunati' protivnika) - „Zgrabi i zbriši“ manevar Slika broda:*** Disklajmer: ovaj post je napisan samo u šaljive svrhe i nije mu namjera da ikoga uvrijedi!
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
pon 22 lis, 2012 2:53 pm |
|
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
Već zamišljam Sova: "o, gle... Cvicek je napisao post u RPG... joj, super! I on se pridružuje wtf? CVICEEEEEEEEEEEEEEK"
_________________ It is smaller on the outside!
|
pon 22 lis, 2012 3:28 pm |
|
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9990 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
zakon Cviček! Fakat me ovo žešće nasmijalo
_________________ You shouldn't like things because people tell you you're supposed to.
|
pon 22 lis, 2012 3:48 pm |
|
|
Admiral
Pridružen/a: uto 17 sij, 2012 10:34 pm Postovi: 953 Lokacija: Winterpyke Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: ENT pobedjuje TNG al' za dlaku,pm odlucivali :) Koje si vrste?: Romulan
|
uto 23 lis, 2012 12:05 pm |
|
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
Sov, vokativ se odjeljuje zarezom i vokativ od Sirius je "Siriuse"! Zanaglasnica ide poslje naglasnice. I zarez, goog grief! I navodni znakovi! I dadakanje!
|
čet 25 lis, 2012 6:42 pm |
|
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
STARFLEET RECORD:
Ime: Endilev Shran Spol: Muški Rasa: Hibrid (1/2 Andorianac, 1/2 Aenar) Dob: 28 Mjesto rođenja: Andoria Datum i vrijeme rođenja: 03h 25min 36 sec. 21.01.2352.g. stardate 29055.03491196123 Roditelji: Jhamal th'Zarath (Aenarska majka) i Thoris Shran (Andorianski otac) Boja kose: Bijela (ne sijeda) Boja očiju: Zelena Boja kože: Svjetlo plava Građa: Niže visine i prosječne građe Visina: 175cm Težina: 68kg Organizacija: Andorianska impirijska garda Fedracijska Zvjezdana flota (posudba) Rank: taktički časnik/šef osiguranja (natporučnik) Specijaliziran u: taktičke operacije i upravljanje brodovima, Andorijanske i Klingonske borilačke vještine Specijalne vještine: telepatija (neistrenirano) Preferirana oružja: Strastveni kolekcionar oružja (Klingonski i Romulanski disruptori, fazorska puška, Jem'Hadar plazmena puška), Katana, Bat'Leth, D'k tahg, Ushaan-tor, Kar'takin. Brod: USS Jowston - Intrepid klasa (upgraded)
SERVICE RECORD:
2360.: Učlanjuje se u Andoriansku impirijsku gardu te započinje služenje kao ročnik. 2366.: Postaje punopravni član Impirijske garde i započinje službu kao niži član posade Andorijanske krstarice Kumari 5. 2367.: Opredjeljuje se za usmjerenje osiguranja te počinje osposobljavanje za časnika. 2369.: Otkrićem prve stabilne crvotočine koja vodi u Gama kvadrant na vlastiti zahtjev prebačen u Zvjezdanu flotu te nakon položenog polugodišnjeg tečaja kako bi uskladio razliku u programu s starfleet akademijom dodjeljen USS Jowstonu (Intrepid klasa) kao zastavnik. 2370.: USS Jowston započinje s petogodišnjom misijom istraživanja novootktivenog Gama kvadranta. Nedugo nakon toga Federacija stupa u prvi kontakt s Dominijem koji prouzrokuje rat između dvije sile. USS Jowston gubi mogućnost povratka u Federaciju niti ne znajući da je rat započeo. 2373. : USS Jowston ne znajući za Dominij i da je u ratu s Federacijom stupa u "prvi kontakt" s Jem' Hadar attack shipom i istog trena biva napadnut. Neimajući obranu protiv polaronskog oružja USS Jowston nema nikakve šasne protiv Jem'Hadarskog broda i biva teško oštećen, te jedva uspije pobjeći no ne bez posljedica. 20 članova posade je poginulo a među njima i taktički časnik i šef osiguranja. Nakon toga Endilev Shran je promoviran za novog taktičkog časnika i šefa osiguranja. 2373.- 2375. USS Jowston pokušava preživjeti sam u Gama kvadrantu izbjegavajući Dominijske snage i nabavljajući nova oružja i obrambene sustave od lokalnih rasa koje nisu dio Dominiona. 2375. Dominijski rat završava i posada USS Jowstona pokušava kroz Bajoransku crvotočinu se vratit nazad u Alpha kvadrant no ubrzo dobivaju poruku da je Bajoranski izlaz iz crvotočine miniran. U nemogućnosti da se vrate kući USS Jowston se vraća u Gama kvadrant i pokušava pronaći alternativni put do Alphe kvadranta....
VIŠI ČASNICI:
Kapetan broda: Mar'Rela (Vulkanac) Prvi časnik: Luigi Zingales (Čovjek) Šef stroja (Poručnik): Koss (Vulkanac) Taktički časnik: Endilev Shran (Andorianac/Aenar) Doktor: Mettus (Denobulanac) Operacijsko-znanstveni časnik: Krax (Ferengi) kormilar: Kurak (Klingonka)
čet 25 lis, 2012 6:55 pm |
|
|
Overlord
|
Mimi Sky je napisao/la: Sov, vokativ se odjeljuje zarezom i vokativ od Sirius je "Siriuse"! Zanaglasnica ide poslje naglasnice. I zarez, goog grief! I navodni znakovi! I dadakanje! Ok, znam da nisam baš savršen što se tiče sto posto točne gramatike, ali nikad ni nisam bio jbg. U svakom slučaju ako se želiš bavit ispravljenjem tih pogreški ja ti dajem dopuštenje da to središ
|
čet 25 lis, 2012 6:58 pm |
|
|
Fire and Blood
|
Samo te zezam. Uostalom, toga mi je dosta na faksu... Nego, kad trebam ja do DS9-a? EDIT: Norexan, imaš stvarno originalnu ideju za kapetana. Čak me i nasmijala. I jeeeej! Suiko se pridružuje! EDIT 2: Nisam sigurna je li "The Dominion Awakening" gramatički točno. Mislim da je bez "the" jer da se zove samo "The Awakening", bilo bi točno. U ovom slučaju "the" je nepotreban jer "Dominion" već određuje Awakening. Tko još ovdje studura engleski?
|
čet 25 lis, 2012 8:29 pm |
|
|
Admiral
Pridružen/a: uto 17 sij, 2012 10:34 pm Postovi: 953 Lokacija: Winterpyke Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: ENT pobedjuje TNG al' za dlaku,pm odlucivali :) Koje si vrste?: Romulan
|
Ej Sov ja sam udaljen 1200 s.g. znaci da mi treba 21 dan stignem do DS9..sta ces kada sam u pripizdini ,a ti hoces da usporim...
čet 25 lis, 2012 9:11 pm |
|
|
Overlord
|
Mimi Sky je napisao/la: Samo te zezam. Uostalom, toga mi je dosta na faksu... Nego, kad trebam ja do DS9-a? EDIT: Norexan, imaš stvarno originalnu ideju za kapetana. Čak me i nasmijala. I jeeeej! Suiko se pridružuje! EDIT 2: Nisam sigurna je li "The Dominion Awakening" gramatički točno. Mislim da je bez "the" jer da se zove samo "The Awakening", bilo bi točno. U ovom slučaju "the" je nepotreban jer "Dominion" već određuje Awakening. Tko još ovdje studura engleski? Ok. Ovak i onak svatko ima drukčiji stil pisanja, a to ak se tu i tam koja greška potkrade to možemo tolerirat. Bitno da je čitljivo i što zanimljivije
Što se tvog dolaska do DS9-a tiče isto bi bilo dobro da čim prije dođeš kao i Norexan.
Suiko malo drukčije počinje, tj. počinje na malo udaljenijem mjestu ( ) tak da će on isprva pisat svoju stranu priče i tek se kasnije sastat s nama
A o ovom u vezi ''the'', to sam i ja dosta razmišljao i baš nisam bio načisto kak je ispravno, a s ozbirom da sa tim ''the'' zvuči više cool tako sam i stavio Uglavnom bum to ispravio
@Norexan: ne, nemoj usporavat već probaj ubrzat još kolko možeš, makar to značilo i forsiranje motora
|
čet 25 lis, 2012 9:15 pm |
|
|
Admiral
|
Zao mi je necu skoro stici.... I da meni je "priglup" sam naziv Dominion Awakeing..mora to da bude malo kreativnije...
čet 25 lis, 2012 9:19 pm |
|
|
Overlord
|
Norexan je napisao/la: Zao mi je necu skoro stici.... I da meni je "priglup" sam naziv Dominion Awakeing..mora to da bude malo kreativnije... Dobro, onda ću jednostavno malo oduljit uvod tak da stigneš
Što se samog naziva tiče nisam se mogao sjetit ničeg boljeg. Ak ti imaš kakav bolji prijedlog slobodno reci
|
čet 25 lis, 2012 9:23 pm |
|
|
Admiral
|
Pa slusaj mozete vi da stignete i bez mene i onda da im napravimo sacekusu jer ja sam planirao da ja usput skupljam flotu , izmedju ostalog i jedne moje pajtose, ojhaaa Gandalfstyle Javicuti kako se necega setim
čet 25 lis, 2012 9:45 pm |
|
|
Overlord
|
Norexan je napisao/la: Pa slusaj mozete vi da stignete i bez mene i onda da im napravimo sacekusu jer ja sam planirao da ja usput skupljam flotu , izmedju ostalog i jedne moje pajtose, ojhaaa Gandalfstyle Javicuti kako se necega setim Pa da, možemo i tako naravno Bitno da bude veselo večer poslije
|
čet 25 lis, 2012 9:51 pm |
|
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|