|
Sada je: ned 26 sij, 2025 7:28 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
STAR TREK: ''Dominion Awakening'' - prijave i komentari
Autor/ica |
Poruka |
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Re: Star Trek RPG-ovi!
Sovereign X je napisao/la: I da, zasad igramo samo Norexan i ja pa bi stvarno bilo lijepo kad bi nas se još netko pridružio Kak da se pridružimo jeote, gle kolika su pravila.
|
uto 19 lip, 2012 7:34 pm |
|
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9990 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Miki je napisao/la: Sovereign X je napisao/la: I da, zasad igramo samo Norexan i ja pa bi stvarno bilo lijepo kad bi nas se još netko pridružio Kak da se pridružimo jeote, gle kolika su pravila. Pa i ne bih rekao da su baš tolko velika, a kao što rekoh ako nešto ne kužite možete slobodno mene pitat i ja ću vam pomoć
Što se pravila tiče imaš ih u ova 2 posta (s tim da je ono najvažnije istaknuto crvenom bojom, ono od sekundardne važnosti tj. detaljnije definirano ovo crveno je istaknuto žutom i plavom bojom):
viewtopic.php?p=282915&sid=ad3c119ff06edec6167a1f52f6ff803a#p282915 viewtopic.php?p=283111&sid=ad3c119ff06edec6167a1f52f6ff803a#p283111
A za primjer kako se rade bio lika i specifikacije brodova ti mogu poslužit sljedeći postovi (što se brodova tiče onaj dio napisam zelenom bojom je opcionalan - znači možeš ga napisat, a i ne moraš):
viewtopic.php?p=282918&sid=ad3c119ff06edec6167a1f52f6ff803a#p282918 viewtopic.php?p=282936&sid=ad3c119ff06edec6167a1f52f6ff803a#p282936
Evo, to ne bi trebalo bit prekomplicirano u svakom slučaju, a pogotovo zato što sam dao detaljene upute što i kako
@Norexan: Pa i namjeravao sam tako neki brod koristit u priču, kao glavni neprijateljski (kojih bi bilo max. 5 komada) pa da nam svima zadaje glavobolje U svakom slučaju na njega ćemo tek kasnije kad se zaplet malo više zakuha ili kak da to kažem, i također u posljednjoj bitki protiv Dominija. A nakon toga nastupaju ''We are the Borg...'' i species 8472 također Also, osim tog mega broda planiram ubacit Dominion destroyer, koji bi popunio prazninu između attack shipa i battlecruisera. Dakle od Dominijskih brodova ćemo imat attack ship, destroyer, battlecruiser, battleship, dreadnought i planetary assault carrier. A što se tiče Breenskih brodova imat ćemo assault ship, frigate, attack cruiser, battleship, devastator warship i space fortress
_________________ You shouldn't like things because people tell you you're supposed to.
ST battles audio/video tribute!
|
uto 19 lip, 2012 8:20 pm |
|
|
Admiral
Pridružen/a: uto 17 sij, 2012 10:34 pm Postovi: 953 Lokacija: Winterpyke Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: ENT pobedjuje TNG al' za dlaku,pm odlucivali :) Koje si vrste?: Romulan
|
@Miki Pravila jesu malo podugacko napisana ,ali mahom ih sve vec znas sta se podrazumeva Na kraju sve svodi na NEMA GODMODA (u svakom sliislu) ,niti starih brodova (22/23. vek) jer onda si obrao zelen bostan I procitas uvod (onaj plavi tekst) i to ti je to Ostala pravila su pravila svakog RPG-a Jedino imas malo podugacko o brodovima Yao koliko brodova ..plasis me...pa mi cemo da riknemo vec na drugoj strani Ja sam imao opaki plan za pocetak price ,ali nema veze
uto 19 lip, 2012 8:41 pm |
|
|
MINDFVCK
|
Za pregledavanje ovog foruma moraš se prijaviti.
|
sri 20 lip, 2012 12:46 am |
|
|
Admiral
Pridružen/a: uto 17 sij, 2012 10:34 pm Postovi: 953 Lokacija: Winterpyke Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: ENT pobedjuje TNG al' za dlaku,pm odlucivali :) Koje si vrste?: Romulan
|
Joj znam...tako je isto i meni... Miki vrati se samo jednu stranicu u rikverc (dakle prvu) i pronacices ih vec
sri 20 lip, 2012 9:27 am |
|
|
Ensign
Pridružen/a: ned 31 srp, 2011 12:26 pm Postovi: 82 Spol: Muški Naj Serija: ENT Koje si vrste?: hjuman
|
I vas dvojica bi htjeli da ljudi uživaju u tome?! U pisanju priče koju određuje more pravila. He he he he... Još se čudite što i nema neke gužve?! Mogli ste kopirat ustavno pravo jbote. Pisanje RPG priče treba da je užitak i zezanje a ne ovo što bi vas dvojica. Opis likova na početku podsjeća me na pokušaj za scenario epskog filma u 500 nastavaka, a tek brodovi... Šeta što je Picard otišao, on je to znao pravo vodit. Zamolite ga da vam pomogne. Hm, šteta što ga nema pa da prokomentira ovo. A da pokušate malo manje "entuziastično"? Možda upali i ljudi se prijave. Pozdrav Ane Karenjine 10
_________________ Today's scientists have substituted mathematics for experiments, and they wander off through equation after equation, and eventually build a structure which has no relation to reality. - Nikola Tesla
|
sri 20 lip, 2012 11:02 am |
|
|
Admiral
|
Ja mislim da su pravila sasvim normalna i da nisu ni malo preterana Imam predlog: Aj Sovereign X malo smanji opis likova i kokretno postavi u posebnoj temi koji su brodovi ponudjeni sa svim specikafacijama kad im ne ogvovaraju custom brodovi
sri 20 lip, 2012 1:44 pm |
|
|
MINDFVCK
|
Evo moj lik:
Ime: Miki Mikijević Vrsta: Hjumon Dob: 28 Mjesto rođenja: Bjelovar Izgled: Brad Pitt minus Angelina Specijalna sposobnost: bariša žena, zajebant u ekipi, izgovorima se izvuče iz nevolje
Evo i moj brod: Ime: USS Ivo Robić Tip: Šatl najmanje klase Dimenzije: 10*3*3m Brzina: warp1
Pa sad to uključi u priču.
|
sri 20 lip, 2012 4:12 pm |
|
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9990 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Miki je napisao/la: Za pregledavanje ovog foruma moraš se prijaviti. E to je nekakav problem s forumom, jer meni se to u zadnje vrijeme često pojavljuje unatoč što sam stavio kvačicu na automatsko prijavljivanje.beta je napisao/la: I vas dvojica bi htjeli da ljudi uživaju u tome?! U pisanju priče koju određuje more pravila. He he he he... Još se čudite što i nema neke gužve?! Mogli ste kopirat ustavno pravo jbote. Pisanje RPG priče treba da je užitak i zezanje a ne ovo što bi vas dvojica. Opis likova na početku podsjeća me na pokušaj za scenario epskog filma u 500 nastavaka, a tek brodovi... Šeta što je Picard otišao, on je to znao pravo vodit. Zamolite ga da vam pomogne. Hm, šteta što ga nema pa da prokomentira ovo. A da pokušate malo manje "entuziastično"? Možda upali i ljudi se prijave. Pozdrav Ane Karenjine 10 A šta bi ti? Da dopustim godmoding i anarhistički stil pisanja? E pa sorry, al tako neće ić. Uostalom ne vidim zašto je moj set pravila pretežak ili preopširan i još tome imaš gotove primjere što i kako trebaš. No čini mi se da je tu jednostavno lijenost u pitanju. Uglavnom ili će bit po ovim pravilima ili neće bit uopće. Pogledaj si malo RPG-ove s prve stranice kako smo ih pisali i kolko su bili jednostavni, a opet odlični za čitanje. Dobro, neki manje, neki više dobri, al u principu je to to. Uostalom zar je teško napravit karakter lika po sebi i uzet neki defaultni kanonski/nekanonski brod? Ja bih rekao da je to najmanji problem. Also, ne vidim razloga zašto priča ne bi bila epska. Zapravo ajmo reć da cilj i jest da podsjeća na neku iz omiljenih na epizoda/filmova Star Treka. I nisam rekao da sve mora bit savršeno, ali barem da bude dovoljno dobro da bude uživancija za čitanje.Norexan je napisao/la: Ja mislim da su pravila sasvim normalna i da nisu ni malo preterana Imam predlog: Aj Sovereign X malo smanji opis likova i kokretno postavi u posebnoj temi koji su brodovi ponudjeni sa svim specikafacijama kad im ne ogvovaraju custom brodovi Evo za cjepidlake ću napravit temu sa šablonom za opis lika i specifikacije broda i stavit još neke primjere, ali kasnije kad ću bit od volje. Sad me nešt boli glava i prevruće mi je da bih mogao razmišljat Miki je napisao/la: Evo moj lik:
Ime: Miki Mikijević Vrsta: Hjumon Dob: 28 Mjesto rođenja: Bjelovar Izgled: Brad Pitt minus Angelina Specijalna sposobnost: bariša žena, zajebant u ekipi, izgovorima se izvuče iz nevolje
Evo i moj brod: Ime: USS Ivo Robić Tip: Šatl najmanje klase Dimenzije: 10*3*3m Brzina: warp1
Pa sad to uključi u priču. Kaj ti je ovo Brad Pitt minus Angelina? Inače sve je ostalo ok, no možda bi mogao malo detaljniji opis dat
Što se pak broda tiče neće ić, jer sa takvim šatlom u borbi nećeš ni punu minutu izdržat. Stoga ti predlažem (ako već želiš najmanji brod) da uzmeš neku od sljedećih klasa:
Intrepid klasa Defiant klasa Miranda klasa II refit Steamrunner klasa Sabre klasa Norway klasa Nova klasa Yeager klasa Centaur klasa
I daj neko malo kreativnije ime brodu
_________________ You shouldn't like things because people tell you you're supposed to.
|
sri 20 lip, 2012 6:16 pm |
|
|
MINDFVCK
|
|
sri 20 lip, 2012 7:27 pm |
|
|
Admiral
|
LOOOL... Pa sta mislis da uradis sa tim brodom? Ako volis veoma male brodove izmisli nekog bombardera
sri 20 lip, 2012 10:51 pm |
|
|
MINDFVCK
|
Pa ako mislite raditi nekakav RPG, ovaj moj Miki bi mogao biti slatkorječivi švercer koji bi švercao švercljivu robu u svom šatliću, tak da teleporteri ne otkriju šta se teleportiralo teleporterom, hm... A i to što nisam naveo boju kože, očiju, kose, ušiju, visinu, težinu, dužinu pimpeka i slično, moglo bi se reći da je nekakav misteriozan lik, nebitnog izgleda. To što nisam naveo nekakav anglizirani ili latizirani naziv za brod, pa šta onda. Ivo Robić je doajen hrvatske i jugoslovenske šansone, daleko veća zvjezda od jedne Lane Jurčević po kojoj bi nazvao svoj drugi brod, imperijalni razarač. Uostalom, zašto bi navodio specifikacije broda, svu dužinu, težinu, snagu torpeda i slično, kad će se takvi podaci koristiti u tehnoblebetajućem smislu kad prdne nekakva bitka.
|
sri 20 lip, 2012 11:06 pm |
|
|
Admiral
|
Meni se cini da RPG zamisljen kao zesca tabacina Ma OK je sve to....ali onda bolje da si napravio neki pravi cargo ship,a ne ovo malo cudo...pa moji fajteri u brodu su veci od toga Navedes na pocetku da svi znamo kakav je tvoj brod Evo za tebe pravi brod..samo moras malo da ga nabudzis! Mali ,a veliki Mozes da kazes da si nasao na otpadu i malo sredio J classu toku bobbe opasan bombarder
čet 21 lip, 2012 10:17 am |
|
|
Ensign
Pridružen/a: ned 31 srp, 2011 12:26 pm Postovi: 82 Spol: Muški Naj Serija: ENT Koje si vrste?: hjuman
|
Sovereign X je napisao/la: Evo za cjepidlake ću napravit temu sa šablonom za opis lika i specifikacije broda Zar baš mora svaki lik imat i svoj brod? Miki je napisao/la: Evo i moj brod: Ime: USS Ivo Robić Tip: Šatl najmanje klase Dimenzije: 10*3*3m Brzina: warp1 To je već pavi starship! Sovereign X je napisao/la: Što se pak broda tiče neće ić, jer sa takvim šatlom u borbi nećeš ni punu minutu izdržat. Ovo je orginalno! Kak' znaš da neće? Pročitao si negdje?! Pozdrav Snoviđenja 55
_________________ Today's scientists have substituted mathematics for experiments, and they wander off through equation after equation, and eventually build a structure which has no relation to reality. - Nikola Tesla
|
pet 22 lip, 2012 9:28 am |
|
|
Overlord
|
beta je napisao/la: Sovereign X je napisao/la: Evo za cjepidlake ću napravit temu sa šablonom za opis lika i specifikacije broda Zar baš mora svaki lik imat i svoj brod? Ne mora nužno, al tako je praktičnije.beta je napisao/la: Miki je napisao/la: Evo i moj brod: Ime: USS Ivo Robić Tip: Šatl najmanje klase Dimenzije: 10*3*3m Brzina: warp1 To je već pavi starship! beta je napisao/la: Sovereign X je napisao/la: Što se pak broda tiče neće ić, jer sa takvim šatlom u borbi nećeš ni punu minutu izdržat. Ovo je orginalno! Kak' znaš da neće? Pročitao si negdje?! Pozdrav Snoviđenja 55 A kak nebi znao?! Ipak je to šatl s minimalnim defenzivnih i ofenzivnim sustavima. Običan Dominijski attack ship ga može sredit iz 3-5 pogodaka, a da ne pričam o većim brodovima onda.
@Norexan: Prijedlog ti još i nebi bio loš da se ne radi o teretnjaku iz 23. st. Za njega bi najbolja bila Centaur, Saber, Norway ili Steamrunner klasa s obzirom da su među najmanjim federacijskim brodovima s minimalnom obranom i naoružanjem, a opet dovoljno jaki da prežive bitku i jako agilni također
|
pet 22 lip, 2012 1:12 pm |
|
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|