Autor/ica |
Poruka |
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19664 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Re: Normanlo i nenormalno kod Trek života...
A sad neznam koliko mi smisla ima kad je jakna gore... ...hmmm staviti kumunikator ili ne... hmmm...
_________________ [url=http://img218.imageshack.us/i/cvijee.gif/]
|
ned 11 stu, 2012 12:31 am |
|
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Mr.bobo je napisao/la: A sad neznam koliko mi smisla ima kad je jakna gore... ...hmmm staviti kumunikator ili ne... hmmm... A koja jakna? Ne valjda ona iz ENT-a???
ned 11 stu, 2012 12:34 am |
|
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
Komunikator, fazor i gardening tools!
_________________ It is smaller on the outside!
|
ned 11 stu, 2012 12:35 am |
|
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19664 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
LOL i pušku za uspavljivanje si zaboravila navesti... :p
...ma VOY uniforma ... what else...
...pa izgledat će ko sako...
...aaaah... pa to trebaju i cure vidit... ...hmmm možda u proljeće bolje...
|
ned 11 stu, 2012 12:37 am |
|
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
hahahaha... sad si me sjetio na Sovov: "Hej, mala, želiš li upoznati kapetana zvjezdane flote?" ili slično!
|
ned 11 stu, 2012 12:39 am |
|
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Ima tipfeler u naslovu teme, šta, to vas ne bode u oči? A?
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
ned 11 stu, 2012 12:43 am |
|
|
nešt po svom izboru
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
|
Dejanira je napisao/la: Ima tipfeler u naslovu teme, šta, to vas ne bode u oči? A? A to je?
ned 11 stu, 2012 12:45 am |
|
|
Fire and Blood
|
Re: Normalno i nenormalno kod Trek života...
Ja ne vidim ništa...
|
ned 11 stu, 2012 12:46 am |
|
|
Egzobiolog
|
|
ned 11 stu, 2012 12:47 am |
|
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Mimi Sky je napisao/la: Ja ne vidim ništa... Da nakon što si ispravila naslov.
ned 11 stu, 2012 12:48 am |
|
|
Fire and Blood
|
Suikotreki je napisao/la: Mimi Sky je napisao/la: Ja ne vidim ništa... Da nakon što si ispravila naslov. aj, mrš!
|
ned 11 stu, 2012 12:49 am |
|
|
Defender of Earth
|
Mimi Sky je napisao/la: Suikotreki je napisao/la: Mimi Sky je napisao/la: Ja ne vidim ništa... Da nakon što si ispravila naslov. aj, mrš! tsk tsk tsk... takvo ponašanje nije primjereno za grammer nazia.
ned 11 stu, 2012 12:52 am |
|
|
nešt po svom izboru
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
|
Mimi Sky je napisao/la: Suikotreki je napisao/la: Mimi Sky je napisao/la: Ja ne vidim ništa... Da nakon što si ispravila naslov. aj, mrš! Dobro, to je tiskarska greška, nije gramatička
ned 11 stu, 2012 12:53 am |
|
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ja redovito okolo nosim svoju "Starfleet academy" majcu s kapuljačom. Dobro me grije u ovakvo prohladno vrijeme.
Ostale majice nosim gotovo isključivo na konvencijama.
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
ned 11 stu, 2012 1:12 am |
|
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Ma neki komad obične odjeće sa star trek znakom ili nekakvim citatom i nije baš problem , one uniforme iz serija su već malo čudna stvar ..po meni ko voli trek "nosit" na sebi može imat nešto ovako
_________________ Surviving the new decade
|
ned 11 stu, 2012 10:55 am |
|
|
|