Autor/ica |
Poruka |
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Re: Get a life??
Također, ne mora značiti da je tkogod opsjednut ,,Zvjezdanim stazama'' ako ponekad nosi uniformu u svakodnevnim situacijama, može to činiti isključivo iz estetskih razloga. To je odjeća koja ni po čemu nije neprikladna niti uvredljiva. Druga bi stvar bila kad bi tkogod nosio bat'leth na posao ili fakultet. Doduše, smatram da ne bi baš sve supkulture trebale biti jednako prihvaćene u društvu jer nisu sve jednako bezazlene, s time da neke trebaju biti posve ilegalne (poput spomenutih skinheda), neke dopuštene, ali uz aktivno protivljenje ostatka društva (poput narkomanâ), neke prihvaćane s oprezom i pokušavanjem da se mlade ipak odvrati od pridruživanja (poput gotičarâ ili emo supkulture), a neke potpuno prihvaćene kao bezazlene (poput trekerâ), po mom mišljenju.
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
sub 10 stu, 2012 6:58 pm |
|
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
Ljudi... vi ozbiljno mislite da se spandex star trek suits mogu nositi na faksu... poslu? Svatko je vidio bar jednu epizodu ST-a... Ljudi će skužiti i smijat se... Zafrkavaju i inače i ne treba im još jedan razlog. Crtu u svakodnevnici bi povukla pokušajem da profuram jaknu iz ENT-a kao normalnu.
_________________ It is smaller on the outside!
|
sub 10 stu, 2012 10:43 pm |
|
|
nešt po svom izboru
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
|
Mimi Sky je napisao/la: Ljudi... vi ozbiljno mislite da se spandex star trek suits mogu nositi na faksu... poslu? Svatko je vidio bar jednu epizodu ST-a... Ljudi će skužiti i smijat se... Zafrkavaju i inače i ne treba im još jedan razlog. Crtu u svakodnevnici bi povukla pokušajem da profuram jaknu iz ENT-a kao normalnu. Potpisujem sve . Ne treba radit budalu od sebe dodatno!
sub 10 stu, 2012 10:50 pm |
|
|
Admiral
Pridružen/a: uto 17 sij, 2012 10:34 pm Postovi: 953 Lokacija: Winterpyke Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: ENT pobedjuje TNG al' za dlaku,pm odlucivali :) Koje si vrste?: Romulan
|
Mimi Sky je napisao/la: Ljudi... vi ozbiljno mislite da se spandex star trek suits mogu nositi na faksu... poslu? Svatko je vidio bar jednu epizodu ST-a... Ljudi će skužiti i smijat se... Zafrkavaju i inače i ne treba im još jedan razlog. Crtu u svakodnevnici bi povukla pokušajem da profuram jaknu iz ENT-a kao normalnu. Narocito ako su uniforme iz TOS-a ili prve TNG-a. Sto se tice ENT-a...pa ljudi ce pre pomisliti da si pobegao iz neke automehanicarske radnje nego da nosis neku uniformu i s tim bi napravio jos vecu budalu od sebe
sub 10 stu, 2012 11:06 pm |
|
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
Takve jakne se nose... Vjeruj mi, viđala sam ih... Jedino što ih dečki nose, a ne cure... I ne mislim na odijela... Nego na jakne!
|
sub 10 stu, 2012 11:10 pm |
|
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Jbmu pa zašto svi ENT uniforme uspoređuju s automehaničarskim kombinezonima, kao da slično ne izgledaju pilotski kombinezoni. http://i702.photobucket.com/albums/ww30 ... /Nomex.jpgEvo u pm zar ne izgleda ENT uniforma slično ovom?
sub 10 stu, 2012 11:14 pm |
|
|
nešt po svom izboru
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
|
Haha, ne znaš šta je gore, piđama iz TNG-a ili mehaničarsko odijelo iz ENT-a ... jedino u čemu bi možda prošao je u kasnijoj DS9 odori, al ja si ni to ne bi oblačio nikud
sub 10 stu, 2012 11:16 pm |
|
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Cmd Data je napisao/la: Haha, ne znaš šta je gore, piđama iz TNG-a ili mehaničarsko odijelo iz ENT-a ... jedino u čemu bi možda prošao je u kasnijoj DS9 odori, al ja si ni to ne bi oblačio nikud Pa mislim to je uvreda uopće postavit to pitanje. ENT uniforma actually i izgleda kao prava uniforma za razliku od TNG-a iz prve sezone koja izgleda kako si i sam rekao kao loša piđama.
sub 10 stu, 2012 11:19 pm |
|
|
Fire and Blood
|
people, please...
|
sub 10 stu, 2012 11:20 pm |
|
|
Admiral
Pridružen/a: uto 17 sij, 2012 10:34 pm Postovi: 953 Lokacija: Winterpyke Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: ENT pobedjuje TNG al' za dlaku,pm odlucivali :) Koje si vrste?: Romulan
|
Mimi Sky je napisao/la: Takve jakne se nose... Vjeruj mi, viđala sam ih... Jedino što ih dečki nose, a ne cure... I ne mislim na odijela... Nego na jakne! Ah pa znam imam ja slicnu jaknu samo crnu Suikotreki je napisao/la: Jbmu pa zašto svi ENT uniforme uspoređuju s automehaničarskim kombinezonima, kao da slično ne izgledaju pilotski kombinezoni. http://i702.photobucket.com/albums/ww30 ... /Nomex.jpg Evo u pm zar ne izgleda ENT uniforma slično ovom? Izgledaju ja to ne sporim nego bi DRUGI pomislili da si automehanicar neki...
sub 10 stu, 2012 11:21 pm |
|
|
Defender of Earth
|
Eto mislim kome se nebi svidjelo ovo čudo? Čak bi to sasvim normalno nosio ovak po vani.
sub 10 stu, 2012 11:22 pm |
|
|
Defender of Earth
|
Norexan je napisao/la: Izgledaju ja to ne sporim nego bi DRUGI pomislili da si automehanicar neki... E pa to je onda njihova stvar. Ili su samo ljubomorni što ENT uniforma izgleda najbolje, najrealnije i najfunkcionalnije od svih Trek uniforma.
sub 10 stu, 2012 11:25 pm |
|
|
nešt po svom izboru
|
Suikotreki je napisao/la: Norexan je napisao/la: Izgledaju ja to ne sporim nego bi DRUGI pomislili da si automehanicar neki... E pa to je onda njihova stvar. Ili su samo ljubomorni što ENT uniforma izgleda najbolje, najrealnije i najfunkcionalnije od svih Trek uniforma. Upravo o tome i raspravljamo u ovoj temi. Trek je izmišljen nije realan, tako da trekkerima nema veze jel realnije pravom životu ili ne, već da li je realnije Treku, a to očito prema mnogima ENT-ova odijela nisu. Onu jaknu bi mogao definitivno nositi, još da je crna .
sub 10 stu, 2012 11:37 pm |
|
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19664 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Re: Normanlo i nenormalno kod Trek života...
E sad sam baš dobio neku motivaciju da u uniformi odem na posao... pa da vidimo kakvi će komentari biti...
It can be fun...
...i onako sam već prvi mjesec na poslu show napravio... ...ovo je ništa naspram onome...
_________________ [url=http://img218.imageshack.us/i/cvijee.gif/]
|
ned 11 stu, 2012 12:24 am |
|
|
Fire and Blood
|
Re: Normanlo i nenormalno kod Trek života...
Javi kako je prošlo.
|
ned 11 stu, 2012 12:25 am |
|
|
|