|
Registracija • Chat • ČPP
• Pretražnik • Prijava |
|
Sada je: čet 12 pro, 2024 1:06 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
|
Stranica: 1/1.
|
[ 6 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Cadet 3rd year
Pridružen/a: čet 27 ruj, 2012 10:41 pm Postovi: 35 Lokacija: @Borg CUBE Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: Generations Opis Stanja: Asimiliram Koje si vrste?: Borg
|
Karta Kvadranata?
prije dosta godina na news grupama ST-a neko je bio poslao kako izgledao karta kvadranata delta, beta, alfa ... jednostavan grafički prikaz, dali netko ima tu sliku da se podsjetim kako su kvadranti složeni?
_________________ We are the BORG resistance is futile!!!
|
sri 03 lis, 2012 4:37 pm |
|
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
Re: Karta Kvadranata?
joooooooj, postoji to negdje...vjerojatno i na ovom forumu...znam da sam vidjela...a ono, nov si pa prokopaj malo
sri 03 lis, 2012 4:52 pm |
|
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Ima cila tema s kartama
_________________ Surviving the new decade
|
sri 03 lis, 2012 7:55 pm |
|
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Postoji knjiga Star Trek charts koja se može nabaviti u Algoritmu. Treba naručiti preko neta ili oni naruče za vas.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
sri 03 lis, 2012 8:05 pm |
|
|
Admiral
Pridružen/a: uto 17 sij, 2012 10:34 pm Postovi: 953 Lokacija: Winterpyke Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: ENT pobedjuje TNG al' za dlaku,pm odlucivali :) Koje si vrste?: Romulan
|
Imas na netu ovako nesto>
sri 03 lis, 2012 10:02 pm |
|
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Evo teme samo o tome: viewtopic.php?f=7&t=1230Uživaj! Lock.
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
čet 04 lis, 2012 10:24 am |
|
|
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 6 post(ov)a ] |
|
Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|