Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
Vodič kroz Star Trek Brbljaonicu
Svaki brod u ST-u ima svojevrsno mjesto za razonodu, neobavezni razgovor, za popit' piće i slično. U Novoj generaciji to je Ten Forward, na Voyageru tu je holodek, na DS9-u možete doći do Quarka, a na Enterpriseu NX-01 i u originalnoj seriji to je… pa, praktički svaki dio broda. U neku ruku kod nas je to ST Brbljaonica. Ovdje ima svega od trenutaka najveće inspiracije unutarnjeg genija do proizvoda nečijih pijanstava. ST Brbljaonica je i svojevrsna arhiva dijelom zbog toga što ima toliko sličnih i duplih tema koje se jednostavno ne daju spojiti jer je vremenska razlika između njih prevelika, a dijelom što se neke starije teme jednostavno ne mogu obrisati. Nitko za to nema srca.
ST Brbljaonica se najlakše može objasniti kao skup tema koje jedva imaju nekakvu povezanost, a korisnost i pamet dosta njih je upitna. Usudit ću se reći da je ovo najraznovrsniji, najapstraktniji i najzabavniji podforum.
S ovim vodičem pokušala sam uvesti nešto reda u nered, a čini mi se da je napravljen još veći.
A kako je ovaj vodič nekih X puta teži za raditi od ostalih vodiča, slijede zahvale:
Veliku pomoć pružili su mi Pahuljica i Sovereign X koji su se latili posla koji bi rijetko tko imao živaca raditi. Izlika da im dam posla bila je: „Vi ste zasluženi za brbljaonicu kao i ja, pa izvolite!“ Dragi moji Bajoranci, puno vam hvala!
Nešto se prisjećam da je tu temu-dvije premjestio i Cvicek (daj mi opet reci koje, tako da ih izbrišem odavde ).
Mislim da je koji post napisao i Bobo, pa i njemu hvala!
Na kraju želim zahvaliti svim ostalim gremlinima koji su premještali teme dok sam izrađivala vodič i vilenjacima koji su činili da nove teme nastaju i nastaju dok sam pokušavala pohvatati stare. I vama hvala!
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.