|
Sada je: čet 12 pro, 2024 1:57 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Koliko ste najviše epizoda pogledali u jednom danu?
Koliko ste najviše epizoda pogledali u jednom danu?
Autor/ica |
Poruka |
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Re: Koliko ste najviše epizoda pogledali u jednom danu?
Spet je napisao/la: Spamming. We love it. ma to ja da ne bih bio optuzen za sabotiranje ankete. treba svaki put napisati za koju se opciju glasalo.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
ned 26 pro, 2010 8:11 pm |
|
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Ant je napisao/la: Spet je napisao/la: Spamming. We love it. ma to ja da ne bih bio optuzen za sabotiranje ankete. treba svaki put napisati za koju se opciju glasalo. Ah da... tek sad vidim da ima i ta opcija. Nego, zašto se ne može mijenjati broj? S obzirom da je maksimalni broj gledanih epizoda u danu promjenjiv iz dana u dan?
ned 26 pro, 2010 8:46 pm |
|
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
najviše sam ih odgledo kad su išle one reprize vikendom na hrt-u iza ponoći...znači pet... pozz svima...
|
ned 13 ožu, 2011 2:41 pm |
|
|
Admiral
Pridružen/a: uto 17 sij, 2012 10:34 pm Postovi: 953 Lokacija: Winterpyke Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: ENT pobedjuje TNG al' za dlaku,pm odlucivali :) Koje si vrste?: Romulan
|
6... i to mi je vrh...
sub 21 sij, 2012 1:33 pm |
|
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
10 Možda sam jedanput uspjela odgledat 11 DS9 epki.
čet 22 svi, 2014 12:54 am |
|
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
4-5, makar moguće da mi se koji puta zalomilo i koja više. Kako sam već negdje na forumu o tome pisao, gledanje gomile epizoda po meni nije u proporcionalnom odnosu sa ljubavi prema nekoj seriji, čak bi se moglo govoriti i o negativnoj "krivulji"...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
čet 22 svi, 2014 3:01 pm |
|
|
Number One
|
To su gluposti. Gledaš koliko možeš kad imaš vremena. Kad nemaš vremena, ne gledaš ništa.
uto 27 svi, 2014 3:02 pm |
|
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
Cvicek je napisao/la: 4-5, makar moguće da mi se koji puta zalomilo i koja više. Kako sam već negdje na forumu o tome pisao, gledanje gomile epizoda po meni nije u proporcionalnom odnosu sa ljubavi prema nekoj seriji, čak bi se moglo govoriti i o negativnoj "krivulji"... Meni nakon 3 epizode padne koncentracija i volja za gledanjem, pogotovo kad je riječ o Treku gdje je većina epizoda tematski izolirana. Trenutno sam u gledanju Voyagera i ne mogu pogledati više od dvije dnevno jer mi naglo počne opadati tolerancija prema technobabbleu. Spet je napisao/la: To su gluposti. Gledaš koliko možeš kad imaš vremena. Kad nemaš vremena, ne gledaš ništa. Upravo to, zato i ne gledam ništa na TV-u. Ne volim kad moram taj dan i taj sat biti pred TV-om da ne propustim epizodu nečega.
|
uto 27 svi, 2014 9:50 pm |
|
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Eto mi ga kad pišem prekratki post (misleći da sam ziher to već negdje iskomentirao u detalje...) Ako pogledam jednu ili dvije epizode dnevno, tada epizoda "ostane u meni" još neko vrijeme. Ulovim se da polusvjesno razmišljam o društvenoj, tehničkoj ili drugoj posebnosti te epizode, bolje mi ostane u pamćenju, polako ju "probavljam" sve do gledanja sljedeće. Ukratko bolje mi sjedne kad epizode omiljene serije pogledam polako, a ne sezonu-dvije tjedno kad me se pojedinačne epizode manje dojme, i puno brže ih zaboravim. U komadu gledam meni manje bitne serije koje su mi tu tek toliko da nešto pogledam prije spavanja, ili (još bolje) kad ne mogu zaspati. edit: moj odgovor se odnosio na komentar od spet, pa je li moguće da se dogodilo da u trek temu unutar 2 minute padnu 2 poruke! Toga nije bilo još od... ko zna kad
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
uto 27 svi, 2014 9:59 pm |
|
|
Number One
|
Meni koncentracija ne opada tako lako. Uostalom, radi se o epizodama koje sam već gledala i većine se sjećam. Većinom.
sri 28 svi, 2014 5:46 pm |
|
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|