Autor/ica |
Poruka |
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Pi-pi i ka-ka
Kak to funkcionira u ST-u, ak je ta tema bila, sorry....
I kak su one odore skidali svaki put kad bi trebali...
_________________ It's me. Dax !
|
sri 25 lip, 2008 9:31 pm |
|
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Re: Pi-pi i ka-ka
Ezri je napisao/la: Kak to funkcionira u ST-u, ak je ta tema bila, sorry....
I kak su one odore skidali svaki put kad bi trebali...
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
sri 25 lip, 2008 9:50 pm |
|
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Sranje i to....
|
sri 25 lip, 2008 9:55 pm |
|
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
pa valjda ko i mi mislim ne kužim poantu topica ak ih stisne,skinu odoru i gotovo,ne znam dal postoji kakva drukčija metoda
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
sri 25 lip, 2008 10:57 pm |
|
|
Trill symbiont
|
A di to ode??? Kaj samo u svemir izbace ili kaj?
|
sri 25 lip, 2008 10:59 pm |
|
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
valjda,mislim da je to ko nekakva septička jama,prazne i bace u svemir ili teleportiraju već nekam
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
sri 25 lip, 2008 11:00 pm |
|
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
MOzda recikliraju
_________________ Surviving the new decade
|
sri 25 lip, 2008 11:01 pm |
|
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Ezri je napisao/la: A di to ode??? Kaj samo u svemir izbace ili kaj? Sav mogući otpad se razgrađuje i prerađuje, a za ono što se ne može, postoji "waste disposal unit".
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
sri 25 lip, 2008 11:04 pm |
|
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
captain je napisao/la: MOzda recikliraju mislim isto imaju sigurno nekakvo postrojenje za recikliranje
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
sri 25 lip, 2008 11:05 pm |
|
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
možda im je to materijal za replikator znam, grozna ideja, ali ljudi i danas destiliraju urin u nekim dijelovima svijeta.
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
sri 25 lip, 2008 11:07 pm |
|
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Pitam se da li mozda neke ljencine za to koriste teleport Bilo bi fora da u nekom od iducih filmova naprave kratku smjesnu scenu na WCu... cisto da odgovore i na to nikad objasnjeno pitanje Sjecam se samo da se vise puta prikazivalo tusiranje, zbilja se ne sjecam da se ikad vidjelo uredjaj za pipi-kaka A reciklacija - svakako postoji, koristila se je cak i u Archerovo vrijeme (i da, u neku ruku zvuci weird )
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
sri 25 lip, 2008 11:11 pm |
|
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Hmm.. iako neće priznat , već samo da se prave plastični kontejneri , čizme i tako to (ENT , obajsnjene Tripa djeci u Irskoj ).. lako je moguće da otpad razgradjen na razinu molekula ili stoma završi u replikatoru hrane ..! Zamisli koji sendvić bi ispao .....a bilo bi i sokova , rakije , piva i tak to ..! Poydrav SojaVite 55
sri 25 lip, 2008 11:23 pm |
|
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
pa je...to su samo - molekule. ništa više sumnjam da kontejner fekalija plovi Svemirom. jedino ako ih bacaju u Crne rupe jer inače bi se svi ti kontejneri našli na jednom mjestu pa vidi zla ima onaj film soylent green u kojem recikliraju ljude i prave hranu od njih i ljudi to jedu. stavila sam malo teksta o njemu u topicu filmski klasici, ali evo linka: http://en.wikipedia.org/wiki/Soylent_Green
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
sri 25 lip, 2008 11:37 pm |
|
|
Trill symbiont
|
Sve u svemu što god radili s time, odvratno je
|
sri 25 lip, 2008 11:40 pm |
|
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ezri je napisao/la: Sve u svemu što god radili s time, odvratno je Na neki nacin i nije, ako zaista to gledamo tako kako @Modesty gleda, da su u osnovi sve to molekule.... Naravno, kad bih ja morao koristiti takve uredjaje za 'recikliranje u hranu' .... jaaaaaaaaaaako bi me brinulo da se slucajno na njima ne dogodi neka greska
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
čet 26 lip, 2008 1:52 am |
|
|
|