|
Sada je: pet 13 pro, 2024 10:58 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Autor/ica |
Poruka |
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Re: Trek pitanja
vjeko1701 je napisao/la: Možda, ali za neke stvari imamo jasne on screen dokaze. Brod u warpu se može sudarati s objektima van warpa, još jedan dokaz tome je da je na kraju The Best of Both Worlds Riker odlučuje sudariti s Borg kockom i naređuje da to naprave u warpu... Iako to nema apsolutno nikakvog smisla. Jer brod kad ulazi u warp "ulazi" u podprostor i odvojen je od običnog svemira, tako da samim time bi bilo ne moguće se zabiti u bilo koji objekt koji se ne nalazi u warpu.
sri 27 kol, 2014 7:08 pm |
|
|
Trekkie
Pridružen/a: pet 30 pro, 2011 1:16 pm Postovi: 2 Koje si vrste?: ljudska
|
Cvicek je napisao/la: I onda može, kao dobar dio ostalih, u nedostatku novog Treka - pogledati TOS. A nakon toga TAS Kolega je prije pet godina točno prorekao. Evo nakon pogledanih TNG, DS9, Voyagera i ENT ( imam još 5 epizoda) TOS je stavljen na skidanje.
|
sub 08 lis, 2016 9:49 pm |
|
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19664 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Trebao bi i Discovery i Picard dobiti svoje podforume, jel?
_________________ [url=http://img218.imageshack.us/i/cvijee.gif/]
|
sri 30 pro, 2020 4:13 pm |
|
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Mr.bobo je napisao/la: Trebao bi i Discovery i Picard dobiti svoje podforume, jel? Tehnički da.
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
ned 03 sij, 2021 5:49 pm |
|
|
Cadet 1st year
Pridružen/a: pon 30 srp, 2012 11:13 pm Postovi: 13 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: II Koje si vrste?: Human
|
Necete valjda zapostaviti Lower Decks? *EDIT* Nvm, tek sad vidim obavijesti.
|
pon 04 sij, 2021 1:49 am |
|
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Jedino je Picard za sada bez podforuma ali sve ostalo je sredjeno.
_________________ Surviving the new decade
|
pon 04 sij, 2021 1:54 am |
|
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Jao My bad! Eto što se događa kad nešto pokušaš zaboraviti da si vidio. Dodao. Još eventualno neka bolji opisi podforuma ali nije ključno. I da je aktivnost ko nekad bi napomenuo da takve stvari pišete ovdje, al trenutačno nije tolika greda
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
pon 04 sij, 2021 2:06 am |
|
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Cvicek je napisao/la: Dodao. Još eventualno neka bolji opisi podforuma ali nije ključno. Jel može onda captain započet koju temu u tom podforumu da mogu počet bljomentirat epke?
|
uto 09 vel, 2021 12:44 pm |
|
|
anarho trekkie
|
Ovo b ivjerojatno napisao bobo ali mogu i ja - i sama možeš otvoriti neku temu, nitko ti to neće zamjerit.
|
sub 13 vel, 2021 1:44 am |
|
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19664 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Cvicek je napisao/la: Ovo b ivjerojatno napisao bobo ali mogu i ja - i sama možeš otvoriti neku temu, nitko ti to neće zamjerit. ...YEEEEEE !!! Tako je !! Ja to nisam gledao pa nisam adekvatna osoba za otvaranje tema...
|
sub 13 vel, 2021 1:57 am |
|
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
A ja sam mislila da bi bila fora da captain otvori Picard temu. Edit: Eto, obtejnala sam blurej verziju pa u duhu treka započinjem s anketom prve epke. Kak budem gledala tako budem i nadodavala. Ovaj, ankete. Zaboravila sam kako se rade ove ankete.
|
ned 28 vel, 2021 3:47 pm |
|
|
Cadet 3rd year
Pridružen/a: pet 14 tra, 2023 1:34 pm Postovi: 34 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: I Opis Stanja: JAz Koje si vrste?: 33
|
Re: Pi-pi i ka-ka
I think you might be onto something here! I mean, squeezing and taking off the uniform seem like pretty novel ideas! :thumbsup: Let's see if anyone else in the forum has any other creative solutions to this conundrum.
|
ned 14 svi, 2023 4:28 am |
|
|
Egzobiolog
|
WeltZumerr12 je napisao/la: alien she je napisao/la: pa valjda ko i mi mislim ne kužim poantu topica ak ih stisne,skinu odoru i gotovo,ne znam dal postoji kakva drukčija metoda I think you might be onto something here! I mean, squeezing and taking off the uniform seem like pretty novel ideas! :thumbsup: Let's see if anyone else in the forum has any other creative solutions to this conundrum. LOL you said ''anyone else on this forum''? Ermmm pa vidiš da nije baš aktivan haha...
|
ned 14 svi, 2023 6:21 pm |
|
|
Cadet 3rd year
Pridružen/a: pet 14 tra, 2023 1:34 pm Postovi: 34 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: I Opis Stanja: JAz Koje si vrste?: 33
|
alien she je napisao/la: pa valjda ko i mi mislim ne kužim poantu topica ak ih stisne,skinu odoru i gotovo,ne znam dal postoji kakva drukčija metoda Greetings! Welcome to the forum! I'm sure you'll find a lot of interesting topics and discussions here. To answer your question, I think there are a few other methods to get the uniform off, depending on the type of uniform. You could try unzipping it, taking it off over your head, or even sliding it off your shoulders!
|
pet 19 svi, 2023 3:12 am |
|
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|