|
Sada je: ned 26 sij, 2025 7:57 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Gene Roddenberry i san koji djelimo s njim
Autor/ica |
Poruka |
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Re: Gene Roddenberry i san koji djelimo s njim
RAI je napisao/la: Svatko od nas bi mogao izmisliti novu star trek priču. Ali smisliti nešto svoje, unikantno što nema veze sa st-om, to bi već bio problem.
Evo ja ću probat! Ako se ne varam, ljudi su nedavno na ovom boardu govorilo kako se taj "oginalni" G.R. nakra ideja... pa neznam o kakvoj orginalnosti pričaš, ako čemo cjepidlačit? Pozdrav Orginalne kopije 5
sri 11 ožu, 2009 5:55 pm |
|
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Puno SF serija koje sam gledao su poprilično dosadne u prvoj sezoni - B5 je imao tak-tak prvu sezoni, a Stargate je u prvoj sezoni i pomalo dosadan.... to nije problem Genea nego realnosti - obično treba proći oko 1 sezone da se glumačka i ostala ekipa uigra, kasnije obično ili bolje krene ili serija propadne. TNGu je kasnije krenulo bolje
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
sri 11 ožu, 2009 6:03 pm |
|
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Cvicek je napisao/la: Puno SF serija koje sam gledao su poprilično dosadne u prvoj sezoni - B5 je imao tak-tak prvu sezoni, a Stargate je u prvoj sezoni i pomalo dosadan.... to nije problem Genea nego realnosti - obično treba proći oko 1 sezone da se glumačka i ostala ekipa uigra, kasnije obično ili bolje krene ili serija propadne. TNGu je kasnije krenulo bolje A kako se onda objašnjava da je ENT od prve sezone bio zanimljiv i napet?
sri 11 ožu, 2009 6:05 pm |
|
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Kako kome a kao pto sam i rekao, nije to uvijek tako... A što se Enta tiče,... to je bila već 4. serija koja se po redu snimala..... nije bilo pauze od 20 godina kao u slučaju TOS-TNG pa da su puno toga trebali poboljšati...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
sri 11 ožu, 2009 6:07 pm |
|
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
TNG je ima dreću šta su ona dva uzela kormilo. Gleda sam TNG 4 ili 5 puta (već sam i sebi dosadan ponavljajući to) ali dok oni nisu preuzeli vodstvo stvarno je bia loš. Kasnije su ljudi potpuno okrenuli ploču i to više nije bio onaj dosadni TNG s početka. Tko god je zaista gledao TNG nemože to ne primjetit. Druge serije (osim TOS-a, nisam gledao) imaju epizoda koje su "umarajuće" ali ne u kontinuitetu kao što je to slučaj s početkom TNG-a. Stvarno ga je G.R. zaznuo stvar debelo. Što se početnog uspjeha tiče kako navodi @RAI vjerojatno je to ono isčekivanje jadnih "fanova" i nada da će biti bolje pa nisu odustajali, i eto imali su sreće (Bog im je pomoga).
Pozdrav O pokojniku sve naj... hm.
sri 11 ožu, 2009 6:18 pm |
|
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
RAI'TARA je napisao/la: Stvar je u tome da je gledanost u prvim sezonama TNG-a rasla, a u zadnjim je padala, i to nešto govori.
Pa i nije baš nešto padala, evo copy/paste sa trektoday.com-a: (najgledanija je bila 5. sezona, a druga polovica serijala je u prosjeku imala veću gledanost od prve) TNG season 1 - 8.55 Million (*prosječan broj gledatelja po epizodi)TNG season 2 - 9.14 Million TNG season 3 - 9.77 Million TNG season 4 - 10.58 Million TNG season 5 - 11.50 Million TNG season 6 - 10.83 Million TNG season 7 - 9.78 Million
|
sri 11 ožu, 2009 6:31 pm |
|
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Mala ispravka, u zadnje dvije sezona uračunata je i gledanost DS9-a.
|
sri 11 ožu, 2009 6:42 pm |
|
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
RAI'TARA je napisao/la: Mala ispravka, u zadnje dvije sezona uračunata je i gledanost DS9-a. Yep, koja, ako se ne varam, TNG-u ruši prosjek.
|
sri 11 ožu, 2009 6:44 pm |
|
|
Dai-zvizda
|
@RAI jesi gledala TNG? Ako jesi koji je tvoj dojam o seriji prije i poslije G.R. , iskreno?
Pozdrav
Povijesne odluke 8
sri 11 ožu, 2009 6:45 pm |
|
|
bubica
|
Evo baš na TrekBBS-u velika rasprava o tome koja je najgora sezona Treka uopće, a neizvjesna borba se vodi između druge sezone ENT-a i prve sezone TNG-a. http://www.trekbbs.com/showthread.php?goto=newpost&t=83991
|
sri 11 ožu, 2009 6:48 pm |
|
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
sri 11 ožu, 2009 6:50 pm |
|
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Nebi se složila. Voyager je imao odličnu prvu sezonu.
Što se tiče TNG-a to je stvar ukusa. Onome kome se sviđa stil prvih sezona TNG-a, njemu su one najbolje.
Meni je TNG najlošija star trek serija općenito. Ali opet meni je i TNG bolji od većine drugih serija koje nemaju veze sa st-om.
|
sri 11 ožu, 2009 6:55 pm |
|
|
Defender of Earth
|
RAI'TARA je napisao/la: Nebi se složila. Voyager je imao odličnu prvu sezonu.
Što se tiče TNG-a to je stvar ukusa. Onome kome se sviđa stil prvih sezona TNG-a, njemu su one najbolje.
Meni je TNG najlošija star trek serija općenito. Ali opet meni je i TNG bolji od većine drugih serija koje nemaju veze sa st-om. Dobro tu se i ja slažem... TNG je i meni (ne računajući TOS) jer ga nisam baš gledao najlošija Trek serija... ali ipak je puno bolji od ostalih SF serija... Ali ovo s ENT drugom sezonom da je kao najlošija... tu se definitivno ne slažem. Po meni je recimo VOY druga sezona jedna od dosadnijih i ne zanimljivijih...
sri 11 ožu, 2009 6:59 pm |
|
|
bubica
|
Suikotreki je napisao/la: Slažem se u potpunosti. Iako mi je druga sez. ENT-a debelo najslabija ENT sezona, bolja mi je od najbolje VOY sezone (pola epki je odlično, tipa "First Flight" i "Carbon Creek" a pola je sramota za Trek, tipa "A Night in Sickbay" (uuugh, fuj), i "Bounty" ( "ajmo T'pol skinut u gaće pa nek trči po hodnicima, lovi tipa željnog da ju izyebe" - čak je i Jolene rekla da se srami te epke).
|
sri 11 ožu, 2009 7:00 pm |
|
|
Goddess in green
|
Suikotreki je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: Nebi se složila. Voyager je imao odličnu prvu sezonu.
Meni je TNG najlošija star trek serija općenito. Ali opet meni je i TNG bolji od većine drugih serija koje nemaju veze sa st-om. Dobro tu se i ja slažem... TNG je i meni (ne računajući TOS) jer ga nisam baš gledao najlošija Trek serija... ali ipak je puno bolji od ostalih SF serija... Ali ovo s ENT drugom sezonom da je kao najlošija... tu se definitivno ne slažem. Po meni je recimo VOY druga sezona jedna od dosadnijih i ne zanimljivijih... A meni su baš prve 3 sezone Voy-a najbolje.Odnosno one kad je još Kes bila na brodu. Ima odličnih epizoda. Baš gledam Voyager na VHS-u, došla sam do sredine 2. sezone.Zanimljivo je raditi usporedbe sa DS9-om, jer se 2. Voyagerova sezona, snimala i emitirala kad i 4. DS9-ova koja se baš prestala prikazivati. Uglavnom, Voyager je imao bolji finale sezone od DS9-a.
|
sri 11 ožu, 2009 7:03 pm |
|
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|