|
Sada je: pet 13 pro, 2024 10:06 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Gene Roddenberry i san koji djelimo s njim
Autor/ica |
Poruka |
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Re: Gene Roddenberry i san koji djelimo s njim
RAI je napisao/la: Meni je TNG najlošija star trek serija općenito. Ali opet meni je i TNG bolji od većine drugih serija koje nemaju veze sa st-om.
Ček malo, moj racio to nekako ne kuži. Kako ti je TNG najlošija ST serija a onda u istoj rečenici najbolja od "većine drugih" koje nemaju veze s STom. Samo su TOS, DS9,VOY i ENT osim njega ST serije. Da se nisi zabunila i mislila SF serije? Pozdrav Neracionalnog 71
sri 11 ožu, 2009 7:13 pm |
|
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
buco je napisao/la: RAI je napisao/la: Meni je TNG najlošija star trek serija općenito. Ali opet meni je i TNG bolji od većine drugih serija koje nemaju veze sa st-om.
Ček malo, moj racio to nekako ne kuži. Kako ti je TNG najlošija ST serija a onda u istoj rečenici najbolja od "većine drugih" koje nemaju veze s STom. Samo su TOS, DS9,VOY i ENT osim njega ST serije. Da se nisi zabunila i mislila SF serije? Pozdrav Neracionalnog 71 Najbolji mi je od većine serija koja nemaju veze sa star trekom, bile sf ili ne.A najlošiji mi je od star trek serija.
|
sri 11 ožu, 2009 7:28 pm |
|
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
OK! I meni je TNG najdosadniji, no to je već "općepoznato" na ovom boardu. SG-Atlantis sam probao gledat i odusta gotovo odmah.
Zaista gledaš s VHS traka ST serijal? Hmm..
Pozdrav Picardova 11
sri 11 ožu, 2009 7:33 pm |
|
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Da, nisam gledala Voy ima već nekoliko godina, pa se prisjećam i malo uspoređujem sa DS9-om.
|
sri 11 ožu, 2009 7:36 pm |
|
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
TNG je najdosadnije,rijetko je kome i TOS dobar....a bas su oni zapravo Roddenberryjev san
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
čet 12 ožu, 2009 12:07 am |
|
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
Ted;DeA je napisao/la: TNG je najdosadnije,rijetko je kome i TOS dobar....a bas su oni zapravo Roddenberryjev san kak TNG moze biti nekome dosadan???meni je to zalosno za cuti TOS nazalost nisam niti gledala,nabaviti moram nekak*dobivam sljedeci mjesec flat pa se bacam na skidanje svega i svacega*,ali prvenstveno obozavam starije serije i filmove koji nemaju neke posebno razvijene specijalne efekte ali imaju dusu i posebnost zbog toga
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
čet 12 ožu, 2009 12:14 am |
|
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9989 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
alien she je napisao/la: kak TNG moze biti nekome dosadan???meni je to zalosno za cuti To nije ni meni jasno , jer je TNG zapravo jedan od najzanimljivijih serijala, ima najbolje glumce i najviše se radi o istraživanju, a tu je još i Borg i Kardasijanci, Klingonci, Romulanci i sa svima sukobi...
_________________ You shouldn't like things because people tell you you're supposed to.
ST battles audio/video tribute!
|
čet 12 ožu, 2009 12:18 am |
|
|
Goddess in green
|
alien she je napisao/la: Ted;DeA je napisao/la: TNG je najdosadnije,rijetko je kome i TOS dobar....a bas su oni zapravo Roddenberryjev san kak TNG moze biti nekome dosadan???meni je to zalosno za cuti TOS nazalost nisam niti gledala,nabaviti moram nekak*dobivam sljedeci mjesec flat pa se bacam na skidanje svega i svacega*,ali prvenstveno obozavam starije serije i filmove koji nemaju neke posebno razvijene specijalne efekte ali imaju dusu i posebnost zbog toga Imaš i remasterirani TOS, sa novim efektima pa pogledaj i njega.
|
čet 12 ožu, 2009 12:19 am |
|
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
RAI'TARA je napisao/la: Imaš i remasterirani TOS, sa novim efektima pa pogledaj i njega. necu,ja hocu orginal sa starim efektima *to je čar TOS-a
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
čet 12 ožu, 2009 12:22 am |
|
|
Goddess in green
|
alien she je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: Imaš i remasterirani TOS, sa novim efektima pa pogledaj i njega. necu,ja hocu orginal sa starim efektima *to je čar TOS-a Pogledaj i jedan i drugi pa usporedi. Novi efekti zapravo pomažu radnji. i uglavnom se radi o onome što se onda zamislilo a nije se moglo ostvariti zbog buđeta.
Recimo poput Antaresa, koji se spominje, ali ne vidi u orginalu. Čak je postojala scena gdje Kirk govori Enterprise ide usporedno sa Antaresom, a vidio se samo Enterprise. Sad je to popravljeno, kao i mnoge stvari. Sccoty-ev fazor sad ima vidljivu zraku. Planeti su unikatni, ne ponavljaju se. Kao i scene gradova i slično.
A i kvaliteta slike je popravljena. ( osim što su u HD rezoluciji ), slika, je digitalno očišćena od prvljaštine i ogrebotina, a napravljena je i korekcija boje.
|
čet 12 ožu, 2009 12:30 am |
|
|
Über Trekkie
|
Još malo o Roddenberryju, iz usta samog Davida GerroldaWell this is something we don’t like to talk about. Gene gave us Star Trek and he was a great visionary in that regard. But he didn’t know how to share the credit with everyone else and he was self-centered. And that led to some serious mistakes, and one of them – and I have no idea why – but he was a substance abuser. First it was alcohol, and then it was grass, and then it was Quaaludes and other drugs.I am not going to fall into the ‘Gene was the Great Bird of the Galaxy’ bullshit that everybody loves to share, because I saw Gene being something other than the Great Bird of the Galaxy.”
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
pon 15 ruj, 2014 9:03 pm |
|
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|