Autor/ica |
Poruka |
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
Re: Trek glumci na TV-u
Vulcan girl je napisao/la: (Data) Brent Spinera sam primjetila u "Starim galebovima" kad sam prebacivala. On je uvijek negativac što je opet bio taj film, odličan mi je tamo...baš se dobro nasmijem
ned 29 svi, 2011 5:17 pm |
|
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: pet 16 sij, 2009 12:01 pm Postovi: 218 Lokacija: ..nekoć Gama, sada druga galaxija.. Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: II Opis Stanja: ..daleko. Koje si vrste?: ..vorta?
|
Mimi Sky je napisao/la: Nije TV, ali pogledala sam Hamleta u kojem Patrick Stewart glumi Duha i Claudiusa, a Hamlet je David Tennant!
Odličan je film - Hamlet BBC 2009. ..ofkors, šexpirijanski glumac Patrick.
..Neelix u seriji "Pushing Daisies". Epizodno u drugoj sezoni. Lik neki dobri stari odvjetnik, ki zbog dobrote dobiva oporučno i naslidstvo svog klinta.
..Eris u "Friends". Epizodno. Sezona Rachel-je-trudna-u-drugon-tromisečju..? Lik kuvarice, učiteljice na tečaju kuvanja ku slučajno zlostavlja Monica.
..Dr. Bailey u "Sex and the City". Sezona I Don't give a Fuck. Lik policajke ka daje solidarno dopuštenje Samanthu da polipi plakate upozorenja Gradu o jednon srcolomcu. Et ceterum censeo Carriei caputem frangendum laptote suo est!
..Chris Pine u dramediji "Blind dating" (2006). Na Novoj. Film po sebi jako dobar i pošten. Primjetih da je Pine svoju krkovštinu (crte ponašanja i glasanja Kirka) dobrano pokaziva u ton filmu.., tako da me ništa ne čudi.
sub 18 lip, 2011 11:30 pm |
|
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
Robert Picardo je bio u Pushing Daises (Između života i smrti). To je prvi put da ga vidim u nekoj ulozi koja nije doktorske prirode. Igrao je detektiva.
_________________ It is smaller on the outside!
|
čet 23 lip, 2011 11:54 am |
|
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Scott bakula u chuck-u
_________________ Surviving the new decade
|
čet 23 lip, 2011 2:07 pm |
|
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Nemoj zezat? I kak sad izgleda??
čet 23 lip, 2011 4:40 pm |
|
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
_________________ Surviving the new decade
|
čet 23 lip, 2011 4:42 pm |
|
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
No, bolje od Chucka u svakom slučaju.
čet 23 lip, 2011 5:32 pm |
|
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Mimi Sky je napisao/la: Robert Picardo je bio u Pushing Daises (Između života i smrti). To je prvi put da ga vidim u nekoj ulozi koja nije doktorske prirode. Igrao je detektiva. Njega sam vidio u ulozi detektiva u 'Osveti šmokljana', ne znam koji nastavak. Tad je još imao kosu. Bilo na tvu pred nekih tjedan-dva.
|
čet 23 lip, 2011 10:28 pm |
|
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
nije TV ali je video
sub 06 kol, 2011 12:05 am |
|
|
Number One
|
Tek si sad to skužila? Ima već par mjeseci da ga je netko stavio u youtube temu (ili je ona o pjesmama? ). Nda... nema ništa bolje neg gledat Spocka kak ga trese... Shat je i dalje svaki dan u Bostonskom pravu. I prije neki dan je bio netko u nekom filmu, al sam zaboravila to odmah napisat, i ujedno zaboravila o čemu se radilo.
sub 06 kol, 2011 3:41 pm |
|
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Čini mi se da je prije par dana išlo ono ima li pilota u avionu dva. Tamo je glumio.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
sri 10 kol, 2011 10:20 am |
|
|
Number One
|
Prekjučer je bio Shat u Prince of Bel-Air... glumio je... ček... samog sebe! Carlton je Treki... a Will po običaju cool... i sve je to bilo jako dosadno dok nisu odveli Shata u zubara i svi se nadroksali onim plinom za smijanje...
pet 19 kol, 2011 10:08 am |
|
|
MINDFVCK
|
DeForest Kelley upravo upucan u Obračunu kod OK Coralla na Prvom. Kirk Douglas ga odvukao iza kaktusa.
|
sub 24 ruj, 2011 10:00 am |
|
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: pet 01 lis, 2010 3:33 pm Postovi: 118 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Vulkanka
|
(Odo)Rene Auberjonois, Policijska akademija 5 danas, zar ne? U mojoj knjizi povijesti takodjer stajala je slika covjeka koji je IDENTICAN Odi
sub 24 ruj, 2011 3:28 pm |
|
|
MINDFVCK
|
Gledao sam Dinamo pa malo prebacivao u poluvremenu.
TGrelovi omiljeni Trek glumci John Billingsley i Connor Trineer su bili u Mentalistu. Ne znam jel su učestali sporedni likovi ili jednoepizodni. John ima iste pokrete ko Phlox.
William Sadler aka Luther Sloan na Doma u nekom filmu.
|
uto 27 ruj, 2011 11:01 pm |
|
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|