Autor/ica |
Poruka |
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
Re: Trek glumci na TV-u
Kata je dala glas za neku negativku u nekoj igrici ....
pet 25 ožu, 2011 9:29 pm |
|
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: pet 16 sij, 2009 12:01 pm Postovi: 218 Lokacija: ..nekoć Gama, sada druga galaxija.. Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: II Opis Stanja: ..daleko. Koje si vrste?: ..vorta?
|
..i tamoka je sigurno bila uvjerljiva.
pet 25 ožu, 2011 9:44 pm |
|
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
... ja našla ovo...
Leonard Nimoj u Transformersima 3
Leonard Nimoj priključio se ekipi filma "Transformersi 3", objavljeno je na sajtu Didžital spaj. Nimoj koji je već pozajmljivao glas negativcu Deseptikonu Galvatronu u animiranom filmu "The Transformers: The Movie" iz 1986, pozajmiće ponovo glas jednom od junaka u ostvarenju "The Transformers: Dark of the Moon" Majkla Beja.
Nimoj će sada biti Sentinel Prajm, predak lidera Autobota Optimusa Prajma kojeg na Mesecu pronalaze astronauti Apola 11 i koji, posle povratka na Zemlju, uzima oblik automobila.
Majkl Bej je izjavio da će roboti u "Transformersima 3" imati "više karaktera" nego u prethodnom filmu, "Transformersi: osveta poraženog" kojim nije bio zadovoljan.
sub 02 tra, 2011 12:44 am |
|
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: pet 16 sij, 2009 12:01 pm Postovi: 218 Lokacija: ..nekoć Gama, sada druga galaxija.. Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: II Opis Stanja: ..daleko. Koje si vrste?: ..vorta?
|
..Kata se pojavila u najvirojatnije epizodnoj uloGi serije "Mercy", evo vaj ponediljak. Baba je, virojatno mati muža neke protagonistice.. E šesno je ostarila, lipo i uvjerljivo, a i dostojanstveno zaokruženo.
sri 06 tra, 2011 6:40 pm |
|
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
..smooth operator.. je napisao/la: ..Kata se pojavila u najvirojatnije epizodnoj uloGi serije "Mercy", evo vaj ponediljak. Baba je, virojatno mati muža neke protagonistice.. E šesno je ostarila, lipo i uvjerljivo, a i dostojanstveno zaokruženo. jep, i ja sam ju vidjela...sasvim slučajno jer ne pratim inače tu seriju...baš mi ju je bilo drago vidjeti
sri 06 tra, 2011 6:50 pm |
|
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: sub 26 ožu, 2011 11:47 am Postovi: 262 Lokacija: Second star to the right and straight on till morning Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: 28 going on 6 :D Koje si vrste?: koliko mogu biti
|
4 od 1 je napisao/la: Kata je dala glas za neku negativku u nekoj igrici .... Dala je glas Flemeth u igri Dragon Age Bila je odlicna i odmah prepoznatljiva
sri 06 tra, 2011 7:59 pm |
|
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
joj, meni je onaj njen smjeh tamo bio bas nekako uzasan. ok, moze Flemeth biti udarena u glavu i slicno... ali svejedno mi je totalno neprirodno zvucala kad se "smijala"
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
čet 07 tra, 2011 12:44 am |
|
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: sub 26 ožu, 2011 11:47 am Postovi: 262 Lokacija: Second star to the right and straight on till morning Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: 28 going on 6 :D Koje si vrste?: koliko mogu biti
|
Pa zapravo nije se nikad zapravo "nasmijala". To je vise bilo tipa "ah sto si ti smijesan" :p
čet 07 tra, 2011 10:30 am |
|
|
Lieutenant Commander
|
pahuljica je napisao/la: jep, i ja sam ju vidjela...sasvim slučajno jer ne pratim inače tu seriju...baš mi ju je bilo drago vidjeti ..uopće ne pratin nijednu seriju, no ako mi se pričori..
..četvrta sezona "Criminal minds" je počela sa epizodnon pojavon Tucka Tretog (onog strojara/emača/jebača iz NX-01), zajedno sa čudnovatin Dylanon iz originalnog Beverly Hillsa.
pet 08 tra, 2011 9:33 am |
|
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
Taman sam mislila napisat da sam ga vidila. Bio mi je ok, ali ostario je. Na prvu nisam bila sigurna je li to on ili netko sličan.
_________________ It is smaller on the outside!
|
pet 08 tra, 2011 9:58 pm |
|
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Jel itko prati onu seriju s konjima u kojoj glumi Nana Visitor? Neki Plamen ili kako već... bio je u petak u 6 popodne na prvom/drugom HRT-a?
sub 09 tra, 2011 3:12 pm |
|
|
fluffy
|
Spet je napisao/la: Jel itko prati onu seriju s konjima u kojoj glumi Nana Visitor? Neki Plamen ili kako već... bio je u petak u 6 popodne na prvom/drugom HRT-a? ne baš, znam da ide svaki dan od pon-petak...prvo na HRT1 u 14h a zatim repriza predvečer na HRT2
sub 09 tra, 2011 5:24 pm |
|
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Tim Russ .. umri muški 4
_________________ Surviving the new decade
|
sub 09 tra, 2011 10:26 pm |
|
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
Nije TV, ali pogledala sam Hamleta u kojem Patrick Stewart glumi Duha i Claudiusa, a Hamlet je David Tennant!
Odličan je film - Hamlet BBC 2009.
_________________ It is smaller on the outside!
|
ned 29 svi, 2011 2:11 pm |
|
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: pet 01 lis, 2010 3:33 pm Postovi: 118 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Vulkanka
|
(Data) Brent Spinera sam primjetila u "Starim galebovima" kad sam prebacivala. On je uvijek negativac
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|