Autor/ica |
Poruka |
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Re: Trek glumci na TV-u
Vulcan girl je napisao/la: (Odo)Rene Auberjonois, Policijska akademija 5 danas, zar ne? Koji? Onaj glavni otmičar s brkovima? Boss? Miki je napisao/la: TGrelovi omiljeni Trek glumci John Billingsley i Connor Trineer su bili u Mentalistu. Ne znam jel su učestali sporedni likovi Ne provociraj. Ti više puta provociraš na ovom forumu... a to ti ne ide u korist. Da ne bi bio bannan, znaš.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
uto 27 ruj, 2011 11:11 pm |
|
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
T'Grel je napisao/la: Vulcan girl je napisao/la: (Odo)Rene Auberjonois, Policijska akademija 5 danas, zar ne? Koji? Onaj glavni otmičar s brkovima? Boss? jep, baš je smiješan u tom filmu
uto 27 ruj, 2011 11:18 pm |
|
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Da si gledao ENT, baš bi ti bili simpa ti glumci, znaš.
|
uto 27 ruj, 2011 11:18 pm |
|
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
pahuljica je napisao/la: T'Grel je napisao/la: Vulcan girl je napisao/la: (Odo)Rene Auberjonois, Policijska akademija 5 danas, zar ne? Koji? Onaj glavni otmičar s brkovima? Boss? jep, baš je smiješan u tom filmu Je, baš je. Ali nisam mislio da je to Odo. Inače, uz to što sam veliki fan Treka, veliki fan sam i Policijske akademije. Ali vjerojatno zbog brkova ga nisam raspoznao. Kul... Miki je napisao/la: Da si gledao ENT, baš bi ti bili simpa ti glumci, znaš. Gledao sam ja i ENT. I to dovoljno dugo da shvatim o čemu se radi.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
uto 27 ruj, 2011 11:25 pm |
|
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
Sinoć na RTL-u Linda Park (Hoshi Sato) u Mentalistu
|
uto 04 lis, 2011 2:24 pm |
|
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9989 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
alfa_Q je napisao/la: Sinoć na RTL-u Linda Park (Hoshi Sato) u Mentalistu Damn! Kako sam to samo propustio
_________________ You shouldn't like things because people tell you you're supposed to.
ST battles audio/video tribute!
|
uto 04 lis, 2011 2:27 pm |
|
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Jep. Glumila je neku znanstvenicu/statističarku.
pon 10 lis, 2011 9:23 am |
|
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
Najslabija karika snimana na NBC-u u studenom 2001. sa trek glumcima za dobrotvorne svrhe . Zabavno je.Pošteno sam se nasmijo
|
pon 10 lis, 2011 1:06 pm |
|
|
MINDFVCK
|
Shatner isto ko u Captains. A to je bilo deset godina ranije. Lik je bio i ostao zajebant. Wesley Crusher pak prepotentan. Nekak ko onda dok je Josip Katalenić pozvao Mirnu Berend van pa mu je ova spustila, tak on ovdje ide Belanu 'šarmirat', a ova koluta očima. Shimmerman je mogao glumiti Quarka i bez maske. Kak ima klempave uši. A Ameri imaju publiku u tom kvizu.
|
uto 11 lis, 2011 12:13 am |
|
|
Über Trekkie
|
Miki je napisao/la: Shatner isto ko u Captains. A to je bilo deset godina ranije. Lik je bio i ostao zajebant. Wesley Crusher pak prepotentan. Nekak ko onda dok je Josip Katalenić pozvao Mirnu Berend van pa mu je ova spustila, tak on ovdje ide Belanu 'šarmirat', a ova koluta očima. Shimmerman je mogao glumiti Quarka i bez maske. Kak ima klempave uši. A Ameri imaju publiku u tom kvizu. A Shat je bio i ostao legenda..... hehe, kad je R.Dawson rekla za Willa da joj se nabacuje a show joj gleda muž.. a Q je odma ispo, eto "svemogući" Burton aka La Forge odnio pobjedu, no dobar je bio i Dotur
|
uto 11 lis, 2011 12:23 am |
|
|
MINDFVCK
|
Pola pitanja nisam znao jer naravno, tiču se američkih stvari - muzej Buffalo billa, neko pravilo footballa, prvi crni voditelj i tak. Za ostala 'svjetska' pitanja uobičajeno ko i kod nas - znaju kiksat na najosnovnijim stvarima. 10*10=600, reče Shat. A Picardo mi je fora kad mu se postavi pitanje, pa onda brzo mora razmišljati, i skoro svaki put kad je u nedoumici se gladi po vratu pa onda po čelu. To se pogotovo potkraj vidi.
|
uto 11 lis, 2011 12:33 am |
|
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
Majel Barrett u Westworldu... i učinilo mi se da je poznajem... http://www.audioheritage.org/vbulletin/ ... 1273094857
_________________ It is smaller on the outside!
|
sri 23 svi, 2012 11:40 pm |
|
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19664 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Scott Bakula u ''Muškarci u krizi'' Nedjelja 09.02. NovaTV
_________________ [url=http://img218.imageshack.us/i/cvijee.gif/]
|
ned 09 vel, 2014 10:57 pm |
|
|
Cadet 1st year
Pridružen/a: uto 18 lis, 2011 10:20 am Postovi: 16 Koje si vrste?: breen
|