Autor/ica |
Poruka |
Admiral
Pridružen/a: uto 17 sij, 2012 10:34 pm Postovi: 953 Lokacija: Winterpyke Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: ENT pobedjuje TNG al' za dlaku,pm odlucivali :) Koje si vrste?: Romulan
|
Re: alternativna imena za serije
ENT-The Begining TOS-TOS...mislim smesno TNG- The New Advantures DS9-Mighty Wormhole VOY- Delta
pet 20 sij, 2012 9:44 pm |
|
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Kako ovo nisam vidio do sad? ENT- novi početak TOS- svemirski western TNG- svemirska propaganda DS9- Bogovi su pali na tjeme VOY- Početak kraja Borga
pet 20 sij, 2012 9:57 pm |
|
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
TOS - početak početaka TNG - nove istraživačke pustolovine DS9 - rat poslije kojeg ništa više neće biti isto VOY - odvedeni u nepoznato.
Više sam opisao negoli dao naslove... dok se sjetim napisat ću.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
pet 20 sij, 2012 11:42 pm |
|
|
Captain
Pridružen/a: pon 22 kol, 2011 4:24 pm Postovi: 437 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Covjek
|
Kada bi Star Trek bio smjesten u ASOIAF svijet:
TOS - Adventures of Lord Tyrion TNG - Guards of the Seven Kingdoms DS9 - White Walkers Wars VOY - Lost Across the Narrow Sea ENT - Through the Weirwood Roots
_________________ Mr. Paris, set a course...for home!
|
pet 07 vel, 2014 2:16 am |
|
|
nešt po svom izboru
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
|
TOS - He's dead Jim TNG - Make it so Number One DS9 - I'm not Picard VOY - Back to the Future ENT - Pointy eared bastards
uto 11 vel, 2014 11:50 pm |
|
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19664 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
ENT - In the begining TOS - Old fashion style TNG - I am robot DS9 - Rolling into deep VOY - Indestructible
_________________ [url=http://img218.imageshack.us/i/cvijee.gif/]
|
uto 18 vel, 2014 1:20 am |
|
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: sri 28 pro, 2011 4:30 pm Postovi: 248 Lokacija: Osijek Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Scruffy-looking nerf-herder Koje si vrste?: Hewmon
|
TOS - Roddenberry's Utopia. TNG - Another TOS, but even better. DS9 - Deep Babylon 5. VOY - Janeway and Seven of Nine. ENT - Croatian Captain vs. Xindi.
sri 19 vel, 2014 12:19 am |
|
|
|