Autor/ica |
Poruka |
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Mape ST svemira
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.
|
sri 28 vel, 2007 3:40 pm |
|
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Dalo bi se nesto nac ... to te stvarno zanima !?
sri 28 vel, 2007 4:31 pm |
|
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Ne, to ga stvarno ne zanima. Ako je napisao da ga zanima, onda ga zanima. Svakoga nešto zanima. Pa eto ...
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
sri 28 vel, 2007 5:18 pm |
|
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
buco je napisao/la: Dalo bi se nesto nac ... to te stvarno zanima !?
pa da... ne bas ST mape specificno... nego mape opcenito... to mi je ostalo jos iz djetinjstva kada sam kao klinac prolistao veliki atlas kojeg je bio dobio moj stari...
sad mi je to ostalo kao mikro-hobi (koji ce biti zavrsen kad jedhnom nabavim ogroman timesov atlas )
znam znam... cudan sam... geek,ponekad idealist, ponekad realist, pocesto licimjeran, fan mapa, volim "propovjedati" drugima i kad treba i kad ne treba, volim pratiti nogomet a dosadan mi je za gledat itd. itd. but i like it all!
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.
|
sri 28 vel, 2007 5:46 pm |
|
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
@T'grel nikad se nezna ljudi danas svasta napisu... mora sam provijerit ..!
sri 28 vel, 2007 9:01 pm |
|
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
meni kod tih mapa jedino smeta sto su malo hm... proturjecne.
e, sad mi je palo napamet, postoji ona neka knjiga sa star trek kartama i tako tome, jel' tako?
jel to tko vidio, kako to izgleda, i kakve se karte pojavljuju tamo?
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
sri 28 vel, 2007 9:10 pm |
|
|
Inquisitor
|
vidio sam te suzbene ST mape... ima ih ex-president Pax... mape su stilom i polozajem vaznijih sila slicne zadnjoj mapi u mom pocetnom postu (ako se sjecam dobro)
|
sri 28 vel, 2007 9:22 pm |
|
|
Mister 47
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 5:38 pm Postovi: 1609 Lokacija: Philadelphia, PA Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: ST: IV
|
sri 28 vel, 2007 10:11 pm |
|
|
Über Trekkie
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 9:40 pm Postovi: 1166 Lokacija: Zg
|
Mislave covjece , pa udruga ce morati od tebe posudjivati artefakte za nastupe na konvencijama.
|
sri 28 vel, 2007 10:48 pm |
|
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: pon 24 tra, 2006 10:17 am Postovi: 288 Lokacija: Gama quadrant
|
Citat: Oni koji me malo bolje poznaju znaju da volim mape (reljefne, politicke, povjesne, tematske itd.) pa se ta "ljubav" prelila i na ST. Pa eto i da sa vama podjelim ovo nesto mapa sto sam nabavio. Ako netko ima jos pokoju neka je posalje ovdje.
Ja imam onu knjigu sa Star Trek mapama, a svojedobno ju je Vamak i scanirao... Baš sam nedavno natrapala na CD sa skeniranim mapama.
_________________ Live long and prosper!
HUSMOP member
|
čet 01 ožu, 2007 12:44 pm |
|
|
Lieutenant Commander
|
Chaky je napisao/la: buco je napisao/la: Dalo bi se nesto nac ... to te stvarno zanima !? pa da... ne bas ST mape specificno... nego mape opcenito... to mi je ostalo jos iz djetinjstva kada sam kao klinac prolistao veliki atlas kojeg je bio dobio moj stari... sad mi je to ostalo kao mikro-hobi (koji ce biti zavrsen kad jedhnom nabavim ogroman timesov atlas ) znam znam... cudan sam... geek,ponekad idealist, ponekad realist, pocesto licimjeran, fan mapa, volim "propovjedati" drugima i kad treba i kad ne treba, volim pratiti nogomet a dosadan mi je za gledat itd. itd. but i like it all!
Nisi niš čudan. Kad si bil mali htio si naći neko gusarsko blago i od tuda ti ostala potreba da skupljaš mape...
HUSMOP member
|
čet 01 ožu, 2007 12:46 pm |
|
|
Inquisitor
|
Sayock je napisao/la: Ja imam onu knjigu sa Star Trek mapama, a svojedobno ju je Vamak i scanirao... Baš sam nedavno natrapala na CD sa skeniranim mapama.
greb greb
|
čet 01 ožu, 2007 4:53 pm |
|
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Daj koji detaljčić, npr. broj stranica, kvaliteta izrade, cijena itd. No, prije svega, kako si naručio? Telefonski ili si otišao tamo? Ja sam danas nazvao 7-8 puta i nitko se ne javlja.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
čet 01 ožu, 2007 10:36 pm |
|
|
Lieutenant Commander
|
Potražit ću preko vikenda pa se javit kad nađem...
HUSMOP member
|
pet 02 ožu, 2007 10:19 am |
|
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Super. Za nas smrtnike koji nemamo ST Charts bilo bi dobro znati nešto više kako bi mogli naručiti u Algoritmu.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
pet 02 ožu, 2007 2:15 pm |
|
|
|