| Autor/ica |
Poruka |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Chaky je napisao/la: ja cekam da si nabavim mega hard disk i da drzim kompletan trek na tome... neda mi se imati na kile dvd-a
My point exactly, samo što ja imam kile dvd-a koje će biti source za punjenje mega harda. Btw, sada ta ideja o mega hardu nije ni tako teško financijski izvediva. Hard od 500 giga + eksterno kućište nisu toliko skupi kao kompletirani externi hard koji nude u dućanima.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| ned 17 lip, 2007 11:58 am |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: sri 28 vel, 2007 9:29 pm Postovi: 474 Lokacija: Pula Spol: Ženski Naj Serija: TOS Opis Stanja: ludi vulkansko betazoidni zec Koje si vrste?: vulcan/betazoid
|
evo.. ja imam 60 kazeta po 4 sata sa epizodama st sta sam snimala dok se prikazivao na hrt-u.. izdajice..  ne zele ponovno prikazivati startrek na hrt-u.. 
_________________ Bunnyema
ST heart beats in this bunny..  .(\_/). = '-' = (")-(")
|
| čet 28 lip, 2007 1:52 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
@Bunny-ca imas morti TOS !? makar na kazetama ja iman sve na DVDima pa se "chanegamo "
Inace jaslmo'l zivi , zdravi . lipi debeli ..!? nisan vas dugo "davija" ..potpuno sam neinfromiran..glede zbivanja na boardu.....
Pozdrav
sljakerska 5

Tehnika Pucanstvu !
|
| pet 29 lip, 2007 7:59 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: sri 28 vel, 2007 9:29 pm Postovi: 474 Lokacija: Pula Spol: Ženski Naj Serija: TOS Opis Stanja: ludi vulkansko betazoidni zec Koje si vrste?: vulcan/betazoid
|
ziva i zdrava.. tanka i dalje, danas sam dobila diplomu da sam maturirala..
i sve 5, najbolja u generaciji, i jos sam s 5 zavrsila 4. srednje.. i sada me ocekuje upis na fax...
a od kazeta. ne change-am nita.. to je jedini nacin da starog maknem od kompjutera! da mu sve nabavim na dvd ili cd nikada nebi dosla na red.. sad sam se sjebala sa SG.. i evo.. zivim na laptopu.. jadnom starom laptopu.. no bolje ista nego nista!!!
|
| pet 29 lip, 2007 9:26 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
A sto ces ..zivot je cudna pojava ..nekad te zeznu obicni CDi ili DVDi...hmm.... bit ce bolje ....I cestitam na uspijehu u skoli !!!!!
Pozdrav

Tehnika Pucanstvu !
|
| sub 30 lip, 2007 3:37 pm |
|
 |
|
Captain
|
hvala.. barem netko priznaje uspjehe.. 
|
| sub 30 lip, 2007 5:37 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
 Re: Što od Trek serija imate u posjedu?
Imam Sve filmove TNG, Voyager, igru Legacy, trenutno skidam DS9 i TOS, a poslije ću i Enterprise
Pitanje za sve koji imaju DS9: Trebam iz 2. sezone 14. epizodu pod naslovom Whispers, ali da je oko 350 MB, DVD rip i da ima Intro
Obratite pozornost na link u potpisu
| uto 07 kol, 2007 8:04 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Ja nisam pratio topic od početka: jel ima netko baš sve epizode ST-a. Htio bih to prebaciti na hard, ako netko ima...
| uto 21 kol, 2007 1:34 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
So mislite o koristenju microSD kartica ili memstickova !? lakse ih je prenosit nego HDD , mnogi mobiteli mogu s njih citat zapise ....itd...ja o tome razmisljam ...[ velicine su oko 1x2 cmm]..jos samo da se popravi kapacitet ... Pozdrav

Tehnika Pucanstvu !
|
| uto 21 kol, 2007 2:48 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Eh da, zaboravih: imam sve filmove na VHS-u, EF 1&2, Legacy, Dominion Wars, Bridge Commander. I onda, jel' ima netko sav ST?
| sri 22 kol, 2007 10:24 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 16 srp, 2007 7:35 pm Postovi: 692 Lokacija: BiH
|
Imam Voy, TNG i ENT, a ochekujem DS9.
| pet 31 kol, 2007 7:02 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...za sad niš novo nisam nabavlja, ali ... ...imam neiskorištenih praznih DVD-ova... ...pa , bi moglo nešto biti...
| uto 04 ruj, 2007 2:49 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 17 kol, 2006 11:19 pm Postovi: 982 Lokacija: BiH Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Human
|
| uto 04 ruj, 2007 9:48 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 16 srp, 2007 7:35 pm Postovi: 692 Lokacija: BiH
|
Ma nisam ih zaboravila, ali mi nepotpuna kolekcija. Imam osam filmova, od tebe chekam deveti, a zajedno trazhimo josh jedan.
| uto 04 ruj, 2007 9:51 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Ja imam Stra Trek TOS - Sve Star Trek TAS - U nabavi Star Trek TNG - Sve Star Trek DS9 - Sve Star Trek Voyager - Sve Star Trek Enterprise - U nabavi Star Trek Movies - Sve Star Trek Legacy Puno Star Trek Slika I Picard Song iz potpisa
| sri 05 ruj, 2007 8:10 am |
|
 |
|