| Autor/ica |
Poruka |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
 Re: slikice zgodnih st cura :)
 Svi stavljaju T'Pol pa i ja
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| sri 18 srp, 2007 5:48 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 17 pro, 2006 2:34 am Postovi: 584 Lokacija: bie you tian di
|
Hm... T'Pol je ovdje malo OT, gore pise slikice zgodnih st cura. pozdrav
_________________ BATracer
Otkad sam na forumu prepucavam se s T'Grelom, a to mi nije strano ni s drugim korisnicima te uvijek želim potencirati na to da je ne znam što pa se njegove teme ne mogu kozinstento čitati.
Blessed Be Her Holy Hooves, Peace Be Unto Her
I like your flowers...
|
| sri 18 srp, 2007 6:10 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
"...Svi stavljaju T'Pol pa i ja.." He ..i ja bi volija stavit T'pol ......mislin njenu sliku na board ... Pozdrav nestavljenog 1

Tehnika Pucanstvu !
|
| sri 18 srp, 2007 6:45 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
kralj svemira je napisao/la: Hm... T'Pol je ovdje malo OT, gore pise slikice zgodnih st cura. pozdrav ...u seriji je ok, ali privatno , s zblajhanom kosicom me se baš i nije dojmila...
| čet 19 srp, 2007 5:48 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Mozda je bila perika .....lako je prominit friz...vazan je..hehe....!!
Pozdrav
Rascupana 3

Tehnika Pucanstvu !
|
| pet 20 srp, 2007 2:38 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
buco je napisao/la: Mozda je bila perika .....lako je prominit friz...vazan je..hehe....!!
Pozdrav
Rascupana 3 ...perika je vjerojatno bila u serijalu... 
| pet 20 srp, 2007 4:26 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
@bobo dok ne ispipas nemres znat ...!?!  ..jel' perika il nije ..ono sta si vidija out of [pocea san sprehat] ENT ..... Pozdrav Ogovarana 2

Tehnika Pucanstvu !
|
| pet 20 srp, 2007 6:41 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
vidite sta sam ja nasao meni najdrazi dio u seriji cc ili dijelovi.

_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| ned 22 srp, 2007 5:29 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 17 pro, 2006 2:34 am Postovi: 584 Lokacija: bie you tian di
|
Nda... ENT FTW.
pozdrav
_________________ BATracer
Otkad sam na forumu prepucavam se s T'Grelom, a to mi nije strano ni s drugim korisnicima te uvijek želim potencirati na to da je ne znam što pa se njegove teme ne mogu kozinstento čitati.
Blessed Be Her Holy Hooves, Peace Be Unto Her
I like your flowers...
|
| ned 22 srp, 2007 6:02 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: pon 16 srp, 2007 12:45 pm Postovi: 245 Lokacija: The one and only: Osijek
|
sretnik,vidio je Jolene Blalock golu
| ned 22 srp, 2007 10:24 pm |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
evo još jolene. nije baš potpuno gola. 
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| uto 24 srp, 2007 1:39 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
endless je napisao/la: sretnik,vidio je Jolene Blalock golu mogu zamisliti koliko je puta fulao tekst u toj sceni 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 07 kol, 2007 12:47 am |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
joj, ja ono: ppppponovi. Morao je se pripremati tjedan dana ranije da bi se uspio samo na nogama odrzati. inace ja kao glumac moram da kazem da je izuzetno tesko ostati usredotocen na tekst pored golisave djevojke kraj tebe.
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| uto 07 kol, 2007 10:22 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Najseksi SF komadi http://www.vecernji.hr/newsroom/scena/2 ... toSerie.done znam po cemu su padme i uhura seksi... ali ajde nek bude
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sub 01 ruj, 2007 4:16 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
istina, Uhura im tu nije trebala. ali Padme... tu se vise neslazem s tobom. 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sub 01 ruj, 2007 7:33 pm |
|
 |
|