| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Re: Forumaši kao trek junaci
Dejanira je napisao/la: Mr.bobo je napisao/la: ...ne vrijedi pitati zašto zašto ,ako ne na praviš svoju listu... !! Pa ni T'Rapavi nije napravio svoju listu pa si mu svejedno odgovorio  ...gr... opet nema liste... ...trapavi je pitao mene... ti nisi... sorry...
| uto 06 sij, 2009 12:15 am |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Nema liste  Ne da mi se razmisljat Pa meni ce Cvicek odgovorit 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| uto 06 sij, 2009 12:16 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Mr.bobo je napisao/la: TerNek = Gul Dukat
Jel to samo zbog avatara ili?
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| uto 06 sij, 2009 1:20 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Dejanira je napisao/la: Ali moram pitat, zasto Vash?  Nekako me asocirala na tebe.... bez onog da je bila lopov i sl naravno 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 06 sij, 2009 2:21 am |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
ja uopće neću odgovarat... molim vas tom paris i herry kim..... ali herry kim.... jeb*** klarinet.... laku noć...
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| uto 06 sij, 2009 2:33 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
TerNek je napisao/la: Mr.bobo je napisao/la: TerNek = Gul Dukat
Jel to samo zbog avatara ili? ...ne! ... djeluješ mi tako... ... baš imate neke slične karakterne osobine...
| uto 06 sij, 2009 2:19 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
Cvicek je napisao/la: Alien She = Naomi Wildman hahahahahahaha  dal je to zbog toga kaj sam najmlađa na forumu  ?
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| ned 18 sij, 2009 3:25 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
alien she je napisao/la: Cvicek je napisao/la: Alien She = Naomi Wildman hahahahahahaha  dal je to zbog toga kaj sam najmlađa na forumu  ? ...pa možda malo...  ...ajd, složi i ti svoj popis kako nas doživljavaš... 
| ned 18 sij, 2009 3:46 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
Mr.bobo je napisao/la: ...pa možda malo...  ...ajd, složi i ti svoj popis kako nas doživljavaš...  oću...jednog dana  trenutno sam previše lijena .
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| ned 18 sij, 2009 9:52 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Hmmm, u nadi da neću nikoga uvrijediti, evo i moje za sada kratke liste... Dejanira - Borg Queen Mr.bobo - Porthos  (znam da sam plagijator i nadam se da se bobo neće uvrijediti) Cviček - Miles O'Brien TerNek - Martok Ant - Damar Toliko za sada, ako nekoga nešto zanima, slobodno pita. 

|
| pon 23 vel, 2009 4:12 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
A kaj mene nitko neće dominirat
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pon 23 vel, 2009 4:24 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Da se sad ne ljutiš ti ćeš biti Wesley Crusher
| pon 23 vel, 2009 4:25 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pon 23 vel, 2009 4:27 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
TerNek = Gul Dukat Ant = Bones Shadow 86 = Neelix Cviček = Kirk Leo = Scotty Dejanira = Deanna Zmajchek = Kes T'Rapavi = Riker Dašo = Tom Paris captain = Picard El Zvonko = Reg. Barcley Brick = Malcom Frenky = B'Elanna
...treba ovo malo nadopuniti... novi nam se javili...
PrincMatias = Harry Kim cmd Data = Vorik Točkica = Christine Chapel Soveregin = Wesley modesty = 7/9 Ted;DeA = Seska Miroslav = Sisko Hrčak = Christine Chapel Mir'Na Riker = Kathrin Janeway Suikotreki = Trip 4 od 1 = Hugh ..smooth operator.. = Travis RAI'TARA = T'Pol Shadowmaster = Miles O'Brain
...eto , ako sam nekog zaboravio , nek se javi... ...a ako jenetko faca, nek složi veći popis... 
| uto 24 vel, 2009 1:28 am |
|
 |
|
nešt po svom izboru
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
|

Citat: 25. Archer je osnovao federaciju....zato svi jezik za zube kad krenete nest srat po ENT.u i Archeru
|
| uto 24 vel, 2009 1:47 am |
|
 |
|