Sada je: sri 24 lip, 2026 4:25 am.

Započni novu temu Odgovori  [ 480 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32  Sljedeća
 STAR TREK: ''Dominion Awakening'' - prijave i komentari 
Autor/ica Poruka
Overlord
Overlord

Spol: Muški
Naj Serija: DS9
Naj Film: First Contact
Opis Stanja: Future planning and having fun
Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
Post Re: STAR TREK: ''Dominion Awakening'' - prijave i komentari
Tom_Paris je napisao/la:
Odlicno si to uradio, sad me bas zanima kako ces dalje razvijati tu podradnju (valjda je ovo pravi izraz sa subplot :-k ) i kakava ce biti ambasadoricina dalja uloga. Sto se tice Jenny, nju nemoj nikako da zapostavis, dosta potencijala se krije u tom liku s obzirom da je imala dosta vremena da spijunira Siriusa i posadu i to moze biti dobro iskorisceno.

Thanx :D Što se ambasadorice tiče njome ćemo se pozabavit otprilike nakon bitke za DS9 i premještaja na drugu lokaciju koja će bit naš HQ of offense/defense. I otad uvodimo sistem task forceova tj. pojedinačnih udarnih flota u kojima će svatko od nas bit zapovjednik, dok bi se kod velikih bitki udruživali u veće flote gdje će glavni zapovjednik biti naravno onaj čiji je brod taktički najmoćniji tj. ja :mrgreen:

Što se pak Jenny tiče, a isto tako i zapovjednika Johna Phillipsa nemam još nekih osmišljenih planova, ali sam za to da ih svi možemo koristiti u pričama (ti pogotovo, pošto si ti uveo republikance u scenarij). Inače Jenny i nije sasvim načisto sa svojim prelaskom na stranu Republikanaca, dok je Phillips jedan od radikalnijih Republikanaca kao što si i mogao skužit iz priče :mrgreen:

Tom_Paris je napisao/la:
Da, Rolfa si stvarno ucinio komicnim likom, samo se nadam da nije bio u ''akciji'' sa warp jezgrom :D A sto se tice poluge, mislim da je svaka novina dobrodosla.

:lolsmjeh: naravno da nije bio u ''akciji'' s warp jezgrom, već sa svojom ženom :mrgreen: A poluge su mi se činile kao cool način upravljanja brodovima pa sam ih zato i uveo. Naravno nemaju ih svi brodovi, već samo neke novije klase i/ili refiti te lovci :)

Tom_Paris je napisao/la:
E sto se tice razvoja moje price, pa rekao sam vec da bi neko mogao da iskoristi cinjenicu da postoje dvije Miral i to ce biti zanimljivo vidjeti, samo ako uspijem dobro sve da opisem. Mogu reci da svakog od tih aktera ocekuje par sokantnih saznanja i da je meni ovaj vjecnik Molor poprilicno sumnjiv :)

Ajde super, baš me zanima kako ćeš to izvest :thumbs2: I da, skužio sam da Molor nije baš posve čist tj. da ima kojekakve skrivene namjere :mrgreen:

Tom_Paris je napisao/la:
E sto se tice tih planiranih sastanaka, bicu siroke ruke kada su spojleri u pitanju pa cu reci da Michael njima nece prisustvovati (naravno, ja cu biti prisutan samo sa drugim likom :)) Jedva cekam da uradimo tu kombinovanu pricu. Dobro opazanje sto se tice Quarks-a, da smo se ranije organizovali mogli smo napraviti neku kombinaciju. Isto tako, logicno bi bilo da su neki clanovi nasih posada medjusobno povezani i da imaju kakvu takvu zajednicku istoriju.

Ma dobro, nema potrebe da nužno tvoj kapetan bude tamo, ali jedan od važnijih likova svakako i u vezi tog sastanka ćemo se sva trojica (i možda Mimi) konzultirat. Neće bit jednostavno, al uvjeren sam da to možemo odradit kak spada :D I da, možda smo mogli nešto skombinirat u vezi Quarksa, al sad šta je tu je. Imat ćemo puno novih prilika za kombiniranje kasnije kad budemo kod HQ-a i tako to. Što se tiče međusobne prošlosti i povezanosti naših likova ja i Suiko već imamo jednog naprimjer (Tallu Lervas), a u našem slučaju bi moj taktički časnik Kurn i tvoja doktorica Kurak mogli imat nešto zajedničko. Ako ništa drugo onda nekakvu romantičnu vezu pošto je Kurn trenutno solo i trenutno nema ništa u planu napravit po tom pitanju. :mrgreen:

slika

ST battles audio/video tribute!

ned 20 lis, 2013 10:56 pm
Profil YIM Web stranica
Captain
Captain

Naj Serija: VOY
Koje si vrste?: Covjek
Jedva cekam da vidim nastavak te price, Romulanci su nam poprilicno zapostavljeni ;) Sto se tice republikanaca, dobio sam jednu ideju. U pitanju ce biti prica iz njihove perspektive i mozda upotrijebim i neke likove koje si ti uveo ali cu sacekati pravi momenat za to.

Bice zanimljivo vidjeti kako cemo sve to izvesti, mozda bude i nekih nesuglasica izmedju svih tih kapetana i clanova njihovih posada. Za svog mogu reci da ne voli kada mu se komanduje i da narocito ne podnosi one koji su istih godina kao i on a na boljim pozicijama (ili komanduju boljim brodom). Tako da, Sirius cuvaj se :D

Btw, samo mala digresija, Kurak je Suikova casnica a ova moja doktorica se zove Miral. Ali dobra ti je ta ideja za Kurna i nju. Oboje istovremeno i Klingonci i federacijski casnici pa mozda nadju zajednicki jezik (bukvalno i figurativno).

ned 20 lis, 2013 11:43 pm
Overlord
Overlord

Tom_Paris je napisao/la:
Jedva cekam da vidim nastavak te price, Romulanci su nam poprilicno zapostavljeni ;) Sto se tice republikanaca, dobio sam jednu ideju. U pitanju ce biti prica iz njihove perspektive i mozda upotrijebim i neke likove koje si ti uveo ali cu sacekati pravi momenat za to.

Da Romulanci su trenutno najviše zapostavljeni od svih rasa, ali to će se uskoro promijenit, a osim njih ćemo uključit i Remance u priču :mrgreen: I baš me zanima ta tvoja ideja u vezi Republikanaca :D

Tom_Paris je napisao/la:
Bice zanimljivo vidjeti kako cemo sve to izvesti, mozda bude i nekih nesuglasica izmedju svih tih kapetana i clanova njihovih posada. Za svog mogu reci da ne voli kada mu se komanduje i da narocito ne podnosi one koji su istih godina kao i on a na boljim pozicijama (ili komanduju boljim brodom). Tako da, Sirius cuvaj se :D

Baš mi je Suiko jučer dao neke ideje, uglavnom ja ću napravit uvod u sastanak, a dalje ćemo onda vidjet kako ćemo razvijat razgovor naših likova :D I kao ni tvoj kapetan, niti Sirius se neda zaj*bavat tak da bi se i tvoj trebao čuvat :zubo:

Tom_Paris je napisao/la:
Btw, samo mala digresija, Kurak je Suikova casnica a ova moja doktorica se zove Miral. Ali dobra ti je ta ideja za Kurna i nju. Oboje istovremeno i Klingonci i federacijski casnici pa mozda nadju zajednicki jezik (bukvalno i figurativno).

Hjaoooo da, imaš pravo. Zaj*bao sam se :lol: Al dobro, i tu njegovu časnicu Kurak bi se dalo uplest možda nekako. Ipak su svi Klingonci i federacijski časnici kao što i sam kažeš :mrgreen:

slika

pon 21 lis, 2013 3:56 pm
Profil YIM Web stranica
Captain
Captain

Remanci? E to mi ne mirise na dobro. Mada pretpostavljam da i oni cekaju priliku da se osamostale od Romulanaca pa im je sav ovaj nered oko povratka Dominija dobrodosao.

Otvoren sam za sve ideje sto se tice povezivanja odredjenih likova jer meni trenutno nista ne pada na pamet s obzirom da sam zalihu dobrih ideja potrosio smisljajuci jednu od narednih prica u koju cu ukljucit vremensko-prostorni paradoks. ](*,)

pet 25 lis, 2013 3:54 pm
Defender of Earth

Naj Serija: ENT
Opis Stanja: Ponfo miran
Koje si vrste?: Andorian
Tom_Paris je napisao/la:
Otvoren sam za sve ideje sto se tice povezivanja odredjenih likova jer meni trenutno nista ne pada na pamet s obzirom da sam zalihu dobrih ideja potrosio smisljajuci jednu od narednih prica u koju cu ukljucit vremensko-prostorni paradoks. ](*,)

Pokušavaj izbjegavat vremenske paradokse. Sjeti se samo Janewayice i njezinih time paradox epizoda. :mrgreen:

pet 25 lis, 2013 8:34 pm
Captain
Captain

Hahaha da, ona njena cuvena recenica: "Proslost je buducnost, buducnost je proslost...to mi samo zadaje glavobolju".

Srecom, ovo je nesto malo drugacije i vec sam osmislio tako da je sad kasno :D

pet 25 lis, 2013 10:24 pm
Overlord
Overlord

ANNOUNCEMENT!!!

Iako sam svjestan da je prošlo neko dulje vrijeme od naših posljednih postova, mogu vam s radošću objavit da se nakon tog duljeg odmora ova saga nastavlja i da sam krenuo radit na uvodu u naš prvi zajednički post (u kojem ćemo svi koji pišemo sudjelovat) i koji će nam poslužit kao odličan uvod u prvu large scale bitku. Zato pripremite se, jer kao što bi to Leyton rekao: IT'S NOT OVER!!!

slika

pet 07 vel, 2014 3:03 am
Profil YIM Web stranica
Captain
Captain

Pauza je bila zaista duga, ja sam se uplasio da ste odustali :mrgreen: Bio sam poceo da pisem jednu pricu ali sam prekinuo tako da cu se morati vratiti tome prije nego stignemo do te velike bitke...uf mnogo ideja mi se nagomilalo.

pet 07 vel, 2014 3:18 am
Defender of Earth

Bilo je vrijeme da se napokon nastavi s pisanjem. Imao sam i ja već sve pripremljeno što napisati dalje ali se nije moglo ništa bez da Sov ne napravi svoj dio prvi, a ono nikako da dođe. :zubo: Do sad sam već malo izgubio nit tako da ću se morat prisjetit, al odmah čim Sov završi s svojim postom moj odmah slijedi. :)

pet 07 vel, 2014 1:01 pm
Overlord
Overlord

Tom_Paris je napisao/la:
Pauza je bila zaista duga, ja sam se uplasio da ste odustali :mrgreen: Bio sam poceo da pisem jednu pricu ali sam prekinuo tako da cu se morati vratiti tome prije nego stignemo do te velike bitke...uf mnogo ideja mi se nagomilalo.

Ma kakvo odustajanje...nema toga :mrgreen: Zapravo sam čekao da dobim inspiraciju, a i bio sam okupiran drugim stvarima, no eto sad sam ponovno nabrijan na pisanje tak da brijem da bi mogao bit prilično brzo gotov s tim uvodom :D Osim toga, htio sam još vidjet jel će se tko od ostatka ekipe sjetit nešto napisat, no kako nisu, nas trojica ćemo morat nastavit bez njih. Srečom pa ćete vidjet da se čekanje isplatilo, jer sam zbilja razradio uvod u taj naš sastanak i bitku poslije toga, ali kad dođemo do zajedničkog dijela onda će postat malo kompliciranije, no ja sam uvjeren da mi to možemo odradit kak spada :thumbs2: Uglavnom obojici ću vam javit kad i kako ćemo to pisat tak da budite bez brige :)

slika

pet 07 vel, 2014 2:57 pm
Profil YIM Web stranica
Captain
Captain

Evo gotova prica. I ovdje sam stavio akcenat na odnose u posadi, narocito nakon izvjesnih promjena koje su se tu odigrale. Uveo sam i neke nove likove, malo zavjere, malo akcije...nadam se da ce vam se svidjeti. Inicijalno su ovo trebale da budu dvije price ali da ne bih spamovao temu nekako sam to uklopio u jednu, valjda nije mnogo izgubljeno na kvaliteti.

pon 17 vel, 2014 2:24 am
Defender of Earth

Uff, jako napeta ti je priča. Zanimljivo mi je to što si spomenuo Leytona, Dominijske tajne planove. Ova nova zapovjednica... moram priznat da mi je napočetku bila sumnjiva da je ona izdajnik i da je ona smjestila omega molekulu.
No koju je Miral oteo Martok? Klon ili pravu?

@Sov, još uvijek čekam tebe. Ne mogu nastavit priču bez da ti napišeš svoju prvo.

uto 18 vel, 2014 8:05 pm
Captain
Captain

I bio mi je cilj da vas navedem da sumnjate u zapovjednicu tako da mi je drago da sam uspio. ;) Ali to sto nije izdajnik ne mjenja cinjenicu da je bitch i da ce kapetana cekati dosta konflikata s njom kad se vrati, vidjecete vec njenu karakterizaciju.

Martok je oteo onu koja je bila na Tesli, a Vortha je onoj na Kronosu rekao da je bas ona klon. E sad, da li je Vortha lagao... :mrgreen:

Cekamo Sova da vidimo sta dalje...

sri 19 vel, 2014 12:39 am
Defender of Earth

Svakako me zanima kako će to sve to završit i kako će to utjecat na glavnu priču. :)

A evo ja sam s njim još prije razgovarao pa znam otprilike šta slijedi. Prvo slijedi veliki sastanak svih kapetana i prvih časnika koji se nalaze na DS9-u. Taj bi dio sva trojica trebali zajedno obavit kako Sov kaže. Onda nakon toga se zbog jednog događaja za koji je bolje da ne kažem sastanak naglo prekida i nakon toga kao šećer na kraju dolazi ogromna Dominijska flota i napada DS9. Eto to je najkraće što sam mogao reći a da ne odam važne stvari. :)

sri 19 vel, 2014 12:51 am
Captain
Captain

Pa samo cu reci da sam spremio socan zavrsetak Miral x2 price, vise character nego plot driven.

Zvuci zanimljivo, samo se nadam da imamo dovoljno brodova da se odbranimo od Dominija :-k

sri 19 vel, 2014 1:03 am
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 480 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32  Sljedeća

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: