| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekker
Pridružen/a: čet 22 lip, 2006 11:50 pm Postovi: 3227 Lokacija: Zagreb
|
T'Grel je napisao/la: Definitivno bi htio da Kirk pobijedio jer je to po svim parametrima zaslužiio!
evo opet.
GAD DEMET!!
Q je to po svim parametrima zasluzio
| ned 26 stu, 2006 9:25 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Dajte malo definirajte parametre.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| ned 26 stu, 2006 10:03 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
T'Grel je napisao/la: Tolerantan sam prema svima samo je moje mišljenje da ljudi ne poznaju dobro Kirka.
... jedanko tako ljudi ne poznaju dobro ni Archera... ...a još k tome nisu ni gledali serijal da bi mogli prosuduti...
| pon 27 stu, 2006 3:16 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
|
Sad si našao pravu usporedbu. Kvazi i klasik. Kirk je ipak nešto posebno.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pon 27 stu, 2006 6:50 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 16 svi, 2006 7:02 am Postovi: 1066 Lokacija: Atlantis
|
Znaš što, boli mene đon šta je klasik a što je nekome kvazi. Tebi je kvazi. meni nije. Molim lijepo, ostavi prostora meni i još nekima drugima za njihovo mišljenje. Meni je Archer najdraži od svih kapetaniskih likova i baš me briga za nekakve "parametre". Koji bi to parametri trebali biti da me natjeraju da imam ovakvo ili onakvo mišljenje? Moje mišljenje je moja osobna stvar, odnosno stvar moje preferencije i točka. Kirk je klasik, u redu. Picard je legenda i to stoji, ali ništa od toga svega ne mora biti presudno, i nije za moje mišljenje o tome koji je kapetan najbolji/najdraži/najštojaznam. E sad, to što drugi ljudi ne misle isto o Archeru kao ja - neću ih zato ići uvjeravati i izvlačiti ne znam koje argumente da ih uvjerim kako je moje mišljenje ispravnije od njihovog. Svatko ima pravo na svoje mišljenje, točka. Meni ostavite moje i nemojte me uvjeravati da je bolji Kirk od Q-a ili ovaj od onoga... svatko zna sam za sebe misliti!!!! ne trebam nikoga da misli mojoj glavom umjesto mene, a da gledate Trek tu i tamo bi skužili i tu poruku, među ostalima.
Da se osvrnem i na to da se za Kirka nekoliko puta glasovalo. Mislim... WTF? Šta su ovo, predsjednički izbori??! [/b]
_________________ "That is Lt. Colonel errand boy to you."
|
| pon 27 stu, 2006 9:27 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
I za Q-a se nekoliko puta glasovalo!
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pon 27 stu, 2006 9:33 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Gle, nekoliko dana me nije bilo na forumu, pa sam imala što vijdeti kad sam došla. Glupo mi je što se po nekoliko puta glasovalo... mislim, koja je poanta ankete onda?!
|
| pon 27 stu, 2006 9:35 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Ne znam. Koja je poanta da nekoliko njih glasa za Q-a usprkos meni jer sam se protivio. Moje naknadno glasovanje je samo bio odgovor na one glasove koje je Q prije dobio.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pon 27 stu, 2006 9:46 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Mislim da ni jedno ni drugo nije ok prema ostalim forumašima, tko god da je bio taj koji je Q-u namještao glasove.
|
| pon 27 stu, 2006 9:48 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Naravno da nije.
|
| pon 27 stu, 2006 11:18 pm |
|
 |
|
Njegova Debela Eminencija
Pridružen/a: uto 11 tra, 2006 11:35 pm Postovi: 1131 Lokacija: Elsewhen
|
_________________ "Telling truth is just an excuse for a lack of imagination."Garak, DS9
|
| uto 28 stu, 2006 4:40 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
T'Grel je napisao/la: I za Q-a se nekoliko puta glasovalo!
...i to bi sad trebalo biti opravdanje za tvoje postupke??
| uto 28 stu, 2006 4:52 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
TerNek je napisao/la: Sad si našao pravu usporedbu. Kvazi i klasik. Kirk je ipak nešto posebno.
...daj mi reci... jesi li to pogledao kompletan Enterprise??
| uto 28 stu, 2006 4:53 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
|
| uto 28 stu, 2006 7:07 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
|
Mr.bobo je napisao/la: TerNek je napisao/la: Sad si našao pravu usporedbu. Kvazi i klasik. Kirk je ipak nešto posebno. ...daj mi reci... jesi li to pogledao kompletan Enterprise??
Naravno da nisam, ali ću pogledati. Pogledao sam cijeli Trek i to mi je za sada dovoljno. Ti baš nisi u poziciji da me za nešto prozivaš. Pogledaj radije ST filmove, možda nešto i naučiš.
|
| uto 28 stu, 2006 9:28 pm |
|
 |
|