| Autor/ica |
Poruka |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
 Re: Najdojmljiviji trenutak ST
Iako je možda čudno al moj najdojmljiviji trenutak u Treku nije se dogodio u seriji već u filmu-Prvi kontakt(trenutak:prvi kontakt).Ajme to je bilo nešto najdojmljivije i tako neznam riječima ni opisati kako dobro. Iako moram reći da u Treku ima mnogo dojmljivih trenutaka a najdojmljiviji su se def.dogodili u TNG-u
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| uto 18 ruj, 2007 2:54 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Ted;DeA je napisao/la: Iako moram reći da u Treku ima mnogo dojmljivih trenutaka a najdojmljiviji su se def.dogodili u TNG-u
...hoćeš nam dati primjere??
| sri 19 ruj, 2007 5:20 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 17 kol, 2006 11:19 pm Postovi: 982 Lokacija: BiH Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Human
|
Dobra napomena. Epizoda The Offspring kad je Data stvorio androida, ustvari svoje dijete.
| sri 19 ruj, 2007 8:57 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 16 srp, 2007 7:35 pm Postovi: 692 Lokacija: BiH
|
Izdvojila bih chitavu epizodu Voy-a "Tinker Tenor Doctor Spy" u kojoj dragi nam Doc. mashta.
| pon 15 lis, 2007 7:14 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
- Dr.Crusher (TNG): "If there is nothing wrong with me, maybe there's something wrong with the universe" -> najbolji quote u citavom StarTreku, bas te navede na razmisljanje i na "think outside the box" - Trip i Archer (Ent) Nakon sto sonda unisti dobar dio Floride i krecu u "quest to save Earth" -> njihov razgovor kako nece prezati NI PRED CIME da spase Zemlju, sto su kasnije potvrdili u praksi. Scena koja se rijetko vidja u StarTreku. Nagovjestila atmosferu citave jedne sezone serijala. - Razgovor Quarka i Noga o ljudima (DS9) Quark objasnjava kako su ljudi djubrad - oduzmi im sve njihove gadgete, oduzmi im spavanje, hranu i zivotni konfor i tada ce pokazati svoju pravu stranu, postati "najkrvolocniji Klingonci". Najbolji komentar na TNGovski 'ubermoral' u cijelom Star Treku - O'Brian (DS9) nakon sto je proveo dugogodisnju zatvorsku kaznu u simulatoru, dok je u RL proslo kratko vrijeme. Pa kad se insinktivno "bori" za stolom za svoju porciju hrane. - ENT epka s kraja 3. sezone kada Shram u zadnji cas dolazi spasiti svog frenda Archera (i time spasava i Enterprise i Zemlju i manje-vise i stvaranje Federacije. - ENT "In the mirror, darkly" kada Cohrane izvadi gun i upuca vulkanca - prvo mjesto za "nikad ne bih pomislio da ce se to dogoditi" ... fascinantna prerada orginalne scene. - TNG Epizoda s Picardom i frulicom, poprilicno emotivna epizoda, jedna od meni najdrazih TNG epizoda - Jedna druga TNG epizoda kad Picard svira istu frulicu a njegov komad klavijaturu. - Kada se "Perfect Mate" (mislim da se tak zove i epizoda TNGa) zauvijek zaljubljuje u Picarda, ali ipak odlazi od njega jer je to "right thing to do" Ajme... citam i tipkam te "najdojmljivije trenutke STa" i prolaze me trnci 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 16 lis, 2007 11:44 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Odlicno @cvicek !! ja bih tu dodao razgovor Siska i Quarka kad su bili na "izletu" s djecom [Jakeom i netjakom Nog-om] i kad je Quarku vec dojadilo Siakovo omalovazavanje Ferengija ...pa mu je reka otprilike ovako : "...jest da bismo gotovo sve ucini za latinum ali nikad u svojoj povijesti nismo cinili tako strasne zlocine kao vi ...nismo drzali robove .."..itd... ima toga jos al.. 

Tehnika Pucanstvu !
|
| uto 16 lis, 2007 11:55 pm |
|
 |
|
Lieutenant
Pridružen/a: ned 18 vel, 2007 2:33 am Postovi: 171 Lokacija: Cyberneticca
|
Kada onaj što je sav u crnom i sa maskom priđe onom bez jedne ruke što visi i kaže mu "I am your father", a on se od shocka pusti. Oh... wait, "Najdojljiviji trenutak ST"?
Ooops... 
_________________ Gdje god vidiš dobar forum, tu trola posadi.
|
| čet 18 lis, 2007 2:57 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 17 kol, 2006 11:19 pm Postovi: 982 Lokacija: BiH Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Human
|
Year of Hell. Kad se Kata zabila sa Voyager-om u drugi brod. A i izgled skršenog Voyager-a.
| pon 17 pro, 2007 10:16 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Spock me se dojmio izjavom: ...imati nije tako ugodno kao željeti. Nije logično ,ali često je istinito.
| uto 18 pro, 2007 5:00 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Worf ubija radilicu uz rijeci : asimilate this  (prvi kontakt) Klingonci napadaju DS9 postaju 15 borgovih kocaka projuri pokraj voyagera bez da ga uniste(zurili se jadni u bitku) ima jos ali tko ce sad se svega sjetit 
_________________ Surviving the new decade
|
| sub 26 sij, 2008 11:02 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Worf se bori sa hrpom Jem Hadara
Voyager bježi pred Borgom kroz TransWarp kanal
Komemoracija za Jadziju
| ned 27 sij, 2008 1:15 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
BrickTop je napisao/la: Worf se bori sa hrpom Jem Hadara cek, pa ovo je islo u svakoj drugoj epizodi 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| ned 27 sij, 2008 1:16 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Trenutak kada janeway odluci glumit kamikazu i zabit se u krenimski brod je dosta dobar 
_________________ Surviving the new decade
|
| ned 27 sij, 2008 1:21 am |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Ant je napisao/la: BrickTop je napisao/la: Worf se bori sa hrpom Jem Hadara cek, pa ovo je islo u svakoj drugoj epizodi  Ali posebno je bilo u epizodi In Purgatory's Shadow
| ned 27 sij, 2008 1:38 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
Svaki onaj kad Wesley spasi brod... ...ili riješi problem...
| čet 31 sij, 2008 1:41 pm |
|
 |
|