| Autor/ica |
Poruka |
|
luda baba
Pridružen/a: čet 30 kol, 2007 11:53 pm Postovi: 1471 Lokacija: Middle-Earth
|
 Re: Forumaši kao trek junaci
Mr.bobo je napisao/la: L. Borgia = Borg Queen aj laajk  bat vaj?
| sri 10 lis, 2007 11:37 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Mr.bobo je napisao/la: Mr.bobo je napisao/la: T'Grel = Quark TerNek = Garak Ted'Dea = Seska Lil'Mee = Deana Troi Rhea = Dr. Crusher Capri = Jadzia Ant = Harry Kim Gul Remal = Morn Chaky = Riker General Cgang = McCoy Marsonia = Wesley Jogi6 = Vorik Shadow 86 = Spock Mislav = Data Borg quin = Uhura Cviček = Kirk Nightshot = Malcom Leo = Scotty Predsjednik = Odo Max = Paris ...moram još dopuniti...  ...da se ja malo nadopunim... Ezri = Ezri L. Borgia = Borg Queen Buco = Quark
...promjena T'Grel = SovolOvaj popis ti je prilično dobar. Ja bih dodao samo: T'Grel = Harry Mudd el presidente = kancelar K'mpec
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| čet 11 lis, 2007 2:47 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
TerNek je napisao/la: el presidente = kancelar K'mpec Morn! Morn! 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| čet 11 lis, 2007 2:36 pm |
|
 |
|
Njegova Debela Eminencija
Pridružen/a: uto 11 tra, 2006 11:35 pm Postovi: 1131 Lokacija: Elsewhen
|
Ant je napisao/la: TerNek je napisao/la: el presidente = kancelar K'mpec Morn! Morn!  Ta pozicija je vec zauzeta, buddy 
_________________ "Telling truth is just an excuse for a lack of imagination."Garak, DS9
|
| pet 12 lis, 2007 3:02 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Chaky = Riker Tomislav = Geordy TDA = Jadzia Borgia = Janeway
_________________ It's me. Dax !
|
| sub 13 lis, 2007 3:16 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ajmo , malo mašti na volju... ...i složite svoj popis... 
T'Grel = Rom TerNek = Gul Dukat Ant = Harry Kim Shadow 86 = Neelix Cviček = Kirk Leo = Scotty Točkica = Točkica Dejanira = Deanna Zmajchek = Kes T'Rapavi = Riker Dašo = Tom Paris captain = Picard El Zvonko = Reg. Barcley Brick = Malcom Frenky = B'Elanna
| pon 05 sij, 2009 8:23 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Bobo-Archer Trapavi - Geordi Tockica - Data Cvicek - Miles obrien Tako za sada stvari stoje 
_________________ Surviving the new decade
|
| pon 05 sij, 2009 8:44 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
T'Grel = Barclay ... 2 razlicita svijeta (forumski/holodeck i stvarni) TerNek = Odo, drzcac reda, glas razuma Ant = Chakov, s akademije direkt na jedno od celnih mjesta u udru,.. ovaj Enterpriseu  Shadowmaster = Scotty, jesino ne voli toliko viski Alien She = Naomi Wildman Točkica = Kess Dejanira = Vash Zmajchek = Nehayeva dodje u udrugu, da par 'naredjenja' i onda je opet nema par epizoda T'Rapavi = Chechov - dosao k nama taman nakon izlaska iz akademije (tj. onog drugog foruma  ) Dašo = Harry Kim captain = Picard El Zvonko = founder's homeworld Frenky = Tuvok Mr.bobo = Jake Sisko ... nije tehnicar al moze puno pricat i tipkat svasta (kao i Jake u seriji - pisac) MacGyver - Thomas Riker modesty - Guinan Ezri=Ezri  Ted;DeA = christaline entity oni koji nista ne pisu = Morn 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 05 sij, 2009 9:53 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Po čemu sam ja slična Kes?  (Ne smeta mi, samo me zanima taj novootkriveni dio moje osobnosti.  )
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| pon 05 sij, 2009 10:10 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Točkica je napisao/la: Po čemu sam ja slična Kes?  (Ne smeta mi, samo me zanima taj novootkriveni dio moje osobnosti.  ) Taj mi je od mladjih zenskih likova prvi pao na pamet 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 05 sij, 2009 10:21 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Za sada mi se najviše sviđa bobina procjena... Zanima me zašto Riker. Al i zašto Geordi? 

|
| pon 05 sij, 2009 11:58 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Cvicek je napisao/la: T'Rapavi = Chechov - dosao k nama taman nakon izlaska iz akademije (tj. onog drugog foruma  ) ...da ti njega vidiš face to face... ispali bi dva Chechova..!! LOLCvicek je napisao/la: Mr.bobo = Jake Sisko ... nije tehnicar al moze puno pricat i tipkat svasta
...LOL... ...@Trap... pa stasu si ko Riker... ...pa ono odgovaraš tom profilu...
| uto 06 sij, 2009 12:01 am |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Cvicek je napisao/la: Dejanira = Vash uuuuu me like Ali moram pitat, zasto Vash? 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| uto 06 sij, 2009 12:06 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
Dejanira je napisao/la: Cvicek je napisao/la: Dejanira = Vash uuuuu me like Ali moram pitat, zasto Vash?  ...ne vrijedi pitati zašto zašto ,ako ne na praviš svoju listu... !!
| uto 06 sij, 2009 12:08 am |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Mr.bobo je napisao/la: ...ne vrijedi pitati zašto zašto ,ako ne na praviš svoju listu... !! Pa ni T'Rapavi nije napravio svoju listu pa si mu svejedno odgovorio 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| uto 06 sij, 2009 12:09 am |
|
 |
|