|
Sada je: čet 30 tra, 2026 7:02 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
STAR TREK: ''Dominion Awakening'' - prijave i komentari
| Autor/ica |
Poruka |
|
Captain
Pridružen/a: pon 22 kol, 2011 4:24 pm Postovi: 437 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Covjek
|
 Re: STAR TREK: ''Dominion Awakening'' - prijave i komentari
Sovereign X je napisao/la: Odlična ti je priča Tom_Paris, samo mi nije jasno što ova 3 federacijska broda misle postić presretanjem tvog broda dok se Thunderblade, Moffat, Akira, Proxima i kardasijanski brodovi bore protiv dominijskih i breenskih brodova. Bilo bi nekako logičnije da se i oni pridruže. To cu da prikazem u nastavku price, ali evo jedan citat iz price kao spoiler kapetan Rodrigez nije nosio uniformuCitat: Što se Martoka tiče, možemo reć da je on još uvijek general. Kancelar je Gowron koji ništa ne zna o ovoj pobuni, jer je na putu. Ja sam ubio navodnog kancelara  Evo na primjer, Gowron je smjenjen pa je na njegovo mjesto dosao drugi kancelar. Gowron ne zeli tako lako da odustane i na svojoj strani ima nekoliko velikih Kuca koje ga i dalje smatraju pravim kancelarom. Smrt novog kancelara i ovaj Miralin slucaj su jos vise zakomplikovali odnose u Carstvu, sto naravno, odgovara Dominiju.
_________________ Mr. Paris, set a course...for home!
|
| sub 02 ožu, 2013 2:16 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Tom_Paris je napisao/la: Sovereign X je napisao/la: Odlična ti je priča Tom_Paris, samo mi nije jasno što ova 3 federacijska broda misle postić presretanjem tvog broda dok se Thunderblade, Moffat, Akira, Proxima i kardasijanski brodovi bore protiv dominijskih i breenskih brodova. Bilo bi nekako logičnije da se i oni pridruže. To cu da prikazem u nastavku price, ali evo jedan citat iz price kao spoiler kapetan Rodrigez nije nosio uniformu Da pogodim:Changeling je u pitanju?  Tom_Paris je napisao/la: Sovereign X je napisao/la: Što se Martoka tiče, možemo reć da je on još uvijek general. Kancelar je Gowron koji ništa ne zna o ovoj pobuni, jer je na putu. Ja sam ubio navodnog kancelara  Evo na primjer, Gowron je smjenjen pa je na njegovo mjesto dosao drugi kancelar. Gowron ne zeli tako lako da odustane i na svojoj strani ima nekoliko velikih Kuca koje ga i dalje smatraju pravim kancelarom. Smrt novog kancelara i ovaj Miralin slucaj su jos vise zakomplikovali odnose u Carstvu, sto naravno, odgovara Dominiju. Aha, tako znači. Pa nije loša ideja. Samo se nadam onda da će Gowron i Martok sredit situaciju na vrijeme da nemamo previše problema još i s klingonskim napadima
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sub 02 ožu, 2013 2:28 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pon 22 kol, 2011 4:24 pm Postovi: 437 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Covjek
|
Imam u planu nesto ''sokantnije od toga'' u pitanju je jedna naziruca opasnost po Federaciju neovisna od Dominija, nista sa cime se Federacija ne bi sad mogla da nosi ali ako uzme maha...hm
I ja ocekujem da njih dvojica srede situaciju, uglavnom, ostavicu taj sotryline po strani neko vrijeme jer vec imam jednu Miral na brodu pa cu se fokusirati na nju. Ako neko ima ideju za pricu u koju ce biti ukljucena klingonska politika, moze slobodno da se koristi tim likom jer sam ga vec stavio ''out of character''.
|
| sub 02 ožu, 2013 2:30 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 17 sij, 2012 10:34 pm Postovi: 953 Lokacija: Winterpyke Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: ENT pobedjuje TNG al' za dlaku,pm odlucivali :) Koje si vrste?: Romulan
|
Tom_Paris je napisao/la: Imam u planu nesto ''sokantnije od toga'' u pitanju je jedna naziruca opasnost po Federaciju neovisna od Dominija, nista sa cime se Federacija ne bi sad mogla da nosi ali ako uzme maha...hm
Uhu...huhu.... Pa zar pored Domuiona i Breena jos jedna vrsta i to kakva ce da zajese za nasim vratom  Uzgred mnogo dobra prica i ja zeljno iscekujem pojavu navedene opasnosti 
| sub 02 ožu, 2013 3:01 pm |
|
 |
|
Captain
|
U pitanju je nama poznata vrsta  Drago mi je da ti se dopada prica, sada cu da se bacim na citanje tvog posta.
|
| sub 02 ožu, 2013 5:04 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 17 sij, 2012 10:34 pm Postovi: 953 Lokacija: Winterpyke Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: ENT pobedjuje TNG al' za dlaku,pm odlucivali :) Koje si vrste?: Romulan
|
| sub 02 ožu, 2013 5:24 pm |
|
 |
|
Captain
|
Ha ha, ne, ali dao si dobru ideju. Mozda bi neko od nas mogao da ih ukljuci u svoje price, ali recimo kao saveznika. Bilo bi zanimljivo vidjeti kako bi izgledao okrsaj Vrste 8472 i Dominija  Federaciji definitivno treba neki saveznik da se izbori sa Dominijem, a sve poznate rase u Alfa kvadrantu su mi nekako ... mlake. Btw, odlicna ti je prica, potpuno je drugacija od svega na sto smo navikli (citava ta atmosfera na Hyperionu). Ima i komicnih elemenata tako da  i ono ''umukni debela'' totalno u fazonu ''pojela si bambija, debela'' iz Profesionalca  @Suiko, fenomenalna prica, prosto me odusevljava kako se ove price ispreplicu. U prethodnom tvom postu sam povjerovao da je kapetan izdao Federaciju ali sad mi je jasno da je po srijedi nesto drugo. 
|
| sub 02 ožu, 2013 5:33 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Ma kakve crne mlake....HLADNE KAO LED Ali , Domionion je ipak dosta slabiji od 8472 ,ali dobro mi nam dosla pomoc od par brodova jer smo ovako obrali zelen bostan Hvala za pohvale...hehe...umukni debela i ja sam se sam valjao kada sam skontao sta sam bio napisao 
| sub 02 ožu, 2013 5:42 pm |
|
 |
|
Captain
|
Norexan je napisao/la: Ali , Domionion je ipak dosta slabiji od 8472 ,ali dobro mi nam dosla pomoc od par brodova jer smo ovako obrali zelen bostan ko zna, cini mi se da i Dominij ima veliku moc adaptacije, kao i Federacija. Ako su slabiji oni ce naci nacin kako da se nose sa Vrstom 8472. Mozda su vec i imali okrsaj ali mi to ne znamo. Citat: Hvala za pohvale...hehe...umukni debela i ja sam se sam valjao kada sam skontao sta sam bio napisao  Mogu samo da zamislim tu scenu  Dobro je i ono sa vanzemaljcima koje su spasili od Borga 
|
| sub 02 ožu, 2013 5:47 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Gledaj> 1. 8472 2. BORG .... 25. Dominion ... 50+. Federacija i ostala gamadija i sitna boranija Vrsta 8472 je ultimatvno najaca vrsta Star Trek-a 
| sub 02 ožu, 2013 5:51 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
@Suiko i Norexan, odlične su vam priče Ja ću svoju napisat uskoro. Možda danas već, a možda sutra ili preksutra. Uglavnom kak će mi se dat.
Što se 8472 tiče ne znam dal bi i njih trebali mješat u ovo, ali njih sam planirao možda kasnije uključit. Btw oni jesu trenutno najjača vrsta i bit će sve dok ne uvedem ja jednu svoju. No s tom vrstom ćemo imat posla u drugom rpg-u. Ovaj će potrajat još dosta
@Norexan: Zaboravih spomenut kako je ova tvoja Ox fakat prebrutalna. Sredila je onog pirata gore nego bi ga Jem'Hadari sredili
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sub 02 ožu, 2013 6:07 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Da Norexen ovi tvoji izgledaju kao ne znam dwarfovi iz Hobita, ne znam zašto ali imam takvu asocijaciju kad čitam njihovo ponašanje. Inače, ti je jako dobra priča. Baš me sad zanima kako će borba izgledat.  @Tom Paris, da kako si i pretpostavio stvari s mojim kapetanom nisu tako jednostavne kako se čini. Imam osjećaj da ćeš se još iznenaditi s vremenom kako se bude priča razvijala. A ova isprepletenost priča to smo već ja i Sov sve dogovorili unaprijed. Kasnije ćemo svi mi imati barem jednu zajednu priču. 
| sub 02 ožu, 2013 6:35 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Pa gomila salajbajzera iz galaksije kako mislis da ce se ponasati. Ja znam PIRATSKI Pa , s obzirom da je njihovo ponasenje inspirasmo ponasenjem patuljcima i trolovima generalno onda DA @ Sovereign X Naravno da je brutalna ,ali moze to i brutalnije inace ono je moja cesto koriscena scena kada nesto pisem jer je stvarno dobra ,ali moze to i gore  Nemoj nekog da izbacim u svemir putem prozorceta velicine 20 sa 20cm kao u ALIEN 4 ono je ubedljivo najgora smrt Ja ih ne bi ukljuciovao mozda pri kraju RPG-a ,ali kad malo razmisli ne vidim razlog zasto bi oni nama pomagali tako mislim da je to malo nerealno osim ako moji Pirati nesto kasnije ne izmuljaju jer samo oni mogu tako nesto da urade 
| sub 02 ožu, 2013 8:26 pm |
|
 |
|
Captain
|
Norexan, slazem se sa tvojom listom ali ipak smatram da postoji jedna jaca vrsta od 8472 i to su .... Kejzonci  Salim se, naravno, mislim da su jedna od jacih vrsta Krenimi sa njihovim time shipom, steta sto ih nisu imali vise. A sto se tice 8472, Janeway se pomirila sa njima , na kraju, mozda bi iz nekog razloga odlucili da nam pomognu. Mozda Dominij ''isprlja'' njihov fluidni svemir, kao sto je to uradio Borg Suiko, obozavam price sa dobrim zapletom i jos boljim i neocekivanim raspletom, tako da jedva cekam nastavak 
|
| ned 03 ožu, 2013 1:27 am |
|
 |
|
Admiral
|
Da , Krenim i oni su jaki , zaboravio sam da imaju hronotonska torpeda ,a za to cudo nikakv stit te nece spasiti Ne verujem da je Dominion toliko lud da uradi tako nesto 
| ned 03 ožu, 2013 4:02 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 58 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|