|
Sada je: pon 04 svi, 2026 10:57 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
STAR TREK: ''Dominion Awakening'' - prijave i komentari
| Autor/ica |
Poruka |
|
Cadet 2nd year
Pridružen/a: uto 08 sij, 2013 1:44 am Postovi: 22 Lokacija: Geostationary orbit around Andor Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Now passing through Epsilon Serpentis Koje si vrste?: Therbian
|
 Re: STAR TREK: ''Dominion Awakening'' - prijave i komentari
Sory ljudovi i ljudozderi kaj me nema tjednima (malo manje). Imam hrpu posla and shit. Bit ce post hopefully sutra.
| pon 28 sij, 2013 9:29 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pon 22 kol, 2011 4:24 pm Postovi: 437 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Covjek
|
Ja ne mogu da se sastavim posljednjih 10ak dana zbog raznih obaveza. Moracu da skratim pricu i ostavim neke ideje da cekaju bolje sutra pa se nadam da cu uskoro izbaciti neki post.
_________________ Mr. Paris, set a course...for home!
|
| ned 10 vel, 2013 4:43 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Tom_Paris je napisao/la: Ja ne mogu da se sastavim posljednjih 10ak dana zbog raznih obaveza. Moracu da skratim pricu i ostavim neke ideje da cekaju bolje sutra pa se nadam da cu uskoro izbaciti neki post. Don't worry, i ja sam trenutno okupiran drugim stvarima (Star Trek Onlineom naprimjer ), ali morat ćemo u neko skorije vrijeme oživjet taj naš rpg. Dulje vrijeme je prošlo otkako je na ledu.
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pon 11 vel, 2013 2:16 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pon 22 kol, 2011 4:24 pm Postovi: 437 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Covjek
|
Sovereign X je napisao/la: Don't worry, i ja sam trenutno okupiran drugim stvarima (Star Trek Onlineom naprimjer ), ali morat ćemo u neko skorije vrijeme oživjet taj naš rpg. Dulje vrijeme je prošlo otkako je na ledu. Joj blago tebi, ja se trenutno bavim iscitavanjem na hiljade strana literature i smisljanjem teme za master rad i vise razmisljam o tome kako ne mogu da smislim temu nego sto je zaista smisljam  Ali nalazim pomalo vremena i da dovrsim pricu koju sam zapoceo, kraj cu malo da zbrzam i pretpostavljam da ce biti glup 
|
| uto 12 vel, 2013 1:04 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Tom_Paris je napisao/la: Sovereign X je napisao/la: Don't worry, i ja sam trenutno okupiran drugim stvarima (Star Trek Onlineom naprimjer ), ali morat ćemo u neko skorije vrijeme oživjet taj naš rpg. Dulje vrijeme je prošlo otkako je na ledu. Joj blago tebi, ja se trenutno bavim iscitavanjem na hiljade strana literature i smisljanjem teme za master rad i vise razmisljam o tome kako ne mogu da smislim temu nego sto je zaista smisljam  Ali nalazim pomalo vremena i da dovrsim pricu koju sam zapoceo, kraj cu malo da zbrzam i pretpostavljam da ce biti glup Dobro si ovo zapetljao moram priznat Sad ću ja napisat priču o jednoj kapetanici koja će kasnije bit važna za razvoj mog lika, a i još ću dodatno zapetljat stvari
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

|
| sri 13 vel, 2013 2:19 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
Sov, poslje ponedjeljka stiže nastavak. zbog faksa nikako nemam vremena.
_________________ It is smaller on the outside!
|
| sri 13 vel, 2013 5:50 pm |
|
 |
|
Overlord
|
Mimi Sky je napisao/la: Sov, poslje ponedjeljka stiže nastavak. zbog faksa nikako nemam vremena. Ok, razumijem i nadam se da te ovaj put neće ništa spriječit da ga napišeš

|
| sri 13 vel, 2013 5:57 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
@Tom Paris, uff predobra ti je priča, napeta, dosta uvjerljivi dijalozi, dobro prikazana borba, stvarno ne znam što bi još dodao osim toga. A i sama ta holoteleportacija je zanimljivo zamišljena. Sve u svemu 5/5. 
| čet 21 vel, 2013 1:01 pm |
|
 |
|
Overlord
|
Suikotreki je napisao/la: @Tom Paris, uff predobra ti je priča, napeta, dosta uvjerljivi dijalozi, dobro prikazana borba, stvarno ne znam što bi još dodao osim toga. A i sama ta holoteleportacija je zanimljivo zamišljena. Sve u svemu 5/5. Slažem se! Samo što nisam ziher dal dominij ima plazmene puške. Više bih rekao da imaju polaronske puške. Evo može se ovdje vidjet pod technology sekciju: http://en.memory-alpha.org/wiki/Dominion
I da, zaboravih spomenut da USS Voyager nije bio brod Intrepid klase, već brod Nebula klase i Janeway nije obična admiralica već admiralica flote s kojom ćemo se imat prilike susrest u našem budućem headquartersu

|
| čet 21 vel, 2013 2:26 pm |
|
 |
|
Captain
|
Suiko, hvala puno, drago mi je da ti se dopada Sov, ni sam nisam siguran, nasao sam taj podatak na Memory Alpha-i a ako nije tacno onda cemo to staviti pod pjesnicku slobodu  Opa, Katty je daleko dogurala, I like it. Btw, ona je tetka mog kapetana.
|
| čet 21 vel, 2013 2:31 pm |
|
 |
|
Overlord
|
Tom_Paris je napisao/la: Suiko, hvala puno, drago mi je da ti se dopada Sov, ni sam nisam siguran, nasao sam taj podatak na Memory Alpha-i a ako nije tacno onda cemo to staviti pod pjesnicku slobodu  Opa, Katty je daleko dogurala, I like it. Btw, ona je tetka mog kapetana. Well, s obzirom da dominijski brodovi imaju polaronsko naoružanje, onda bi bilo logično da i njihove trupe imaju polaronske puške. Dok Breenski brodovi imaju tetrionske zrake i trilitijska torpeda, a plazmena oružja koriste Romulanci, Klingonci i Kardasijanci kao i Federacija.
Što se tiče Janeway, shvatio sam da jedan Intrepid već luta Gamma kvadrantom (Suikotrekijev) i da nam ne treba još jedan koji je lutao Delta kvadrantom. Bila bi ipak prevelika slučajnost da se dva broda iste klase nađu u takvoj relativno sličnoj situaciji pa sam shvatio da treba uvest promjenu. A Nebula je po meni čist dobar brodić i također je uglavnom dizajniran za istraživanje, ali je isto tako jako dobar za borbu pa čak i više od Intrepida. Ipak Nebula spada pod battlecruisere
Btw ne znam dal danas ili sutra, ali uglavnom tokom ovog tjedna bih trebao napisat što se dalje dogodilo s kapetanicom Natalijom, a što se tiče Siriusa, moram još pričekat Mimi da dođe i napiše svoj dio.

|
| čet 21 vel, 2013 2:52 pm |
|
 |
|
Captain
|
Mozda je Intrepid klasa ukleta pa im se iz tog razloga desavaju takve stvari  I sam Doktor je jednom za Voyager rekao da se nalazi na ''Ship of the damned''  Anyway, dobra promjena, ne moze da skodi. Ajd' baci neke spoilere, bas me zanima kako je sudbina te kapetanice isprepletena sa Siriusom.
|
| čet 21 vel, 2013 3:02 pm |
|
 |
|
Overlord
|
Tom_Paris je napisao/la: Mozda je Intrepid klasa ukleta pa im se iz tog razloga desavaju takve stvari  I sam Doktor je jednom za Voyager rekao da se nalazi na ''Ship of the damned''  Anyway, dobra promjena, ne moze da skodi. Ajd' baci neke spoilere, bas me zanima kako je sudbina te kapetanice isprepletena sa Siriusom. Sad je i Nebula klasa ''Ship of the damned''
Hmmm...spoileri....pa evo jedan poveći: Ona je Siriusova buduća žena 

|
| čet 21 vel, 2013 3:22 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Sovereign X je napisao/la: Što se tiče Janeway, shvatio sam da jedan Intrepid već luta Gamma kvadrantom (Suikotrekijev) i da nam ne treba još jedan koji je lutao Delta kvadrantom. Bila bi ipak prevelika slučajnost da se dva broda iste klase nađu u takvoj relativno sličnoj situaciji pa sam shvatio da treba uvest promjenu. A Nebula je po meni čist dobar brodić i također je uglavnom dizajniran za istraživanje, ali je isto tako jako dobar za borbu pa čak i više od Intrepida. Ipak Nebula spada pod battlecruisere Ma mogao si slobodno ostavit da Voyager bude Intrepid klasa. Naposljetku nije da ima toliko puno sličnosti između mog broda i Voyagera. Osim toga razlog mog ostanka u Gami i Voyagerovog u delti su potpuno različiti. Tom_Paris je napisao/la: Mozda je Intrepid klasa ukleta pa im se iz tog razloga desavaju takve stvari  I sam Doktor je jednom za Voyager rekao da se nalazi na ''Ship of the damned''  Anyway, dobra promjena, ne moze da skodi. Ajd' baci neke spoilere, bas me zanima kako je sudbina te kapetanice isprepletena sa Siriusom. Da ukleta i uspjeva preživjeti unatoč tome što je matematika protiv njih. A evo jedan spoiler u vezi njegove kapetanice. Moja i njegova priča će se na trenutak spojiti i moj brod će spasiti njegovu kapetanicu i Siriusa iz zatvora. Kako točno, to ipak za sad neću reći. 
| čet 21 vel, 2013 3:27 pm |
|
 |
|
Captain
|
Sovereign X je napisao/la: Sad je i Nebula klasa ''Ship of the damned''
Hmmm...spoileri....pa evo jedan poveći: Ona je Siriusova buduća žena  O pa to je bas veliki spoiler, thanks. Pretpostavljam da ce biti ljubav na prvi pogled, samo nemoj da se prica pretvori u sapunicu  Ha ha, Suiko dobro opazanje. Izgleda da su u isto vrijeme i ukleti i blagosloveni. Pa ni ova nasa dva Intrepida nisu bas imali neke sanse, ali evo ih zivi i zdravi 
|
| čet 21 vel, 2013 3:31 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 17 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|