| Autor/ica |
Poruka |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Netko je u preuređivanju zbrčkao gornji post. Piše da Lil'Mee mene quota, a mog posta nema.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pon 29 svi, 2006 9:36 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
pa kak nema  ti si na temi o houdeku quoutao gul remala i dodao ovo:
Televizija je ukinuta jer je postala nepotrebna. Prijenos informacija je moderniziran, a na veće daljine prenose se potprostorom. Ekonomija je promijenjena pa više nije bilo ni reklama. Filmska industrija je propala jer više nitko nije imao potrebu gledati priču iz tećeg lica kad je u holodeku mogao interaktivno sudjelovati iz prvog lica, štoviše, i sam stvoriti priču. Sportom su se svi više prekticirali baviti u prirodi, ili kompliciranijim igrama također holodeku. Zbog napretka u svim područjima, televizija je prestala biti svrsishodna, zato u budućnosti ne postoji, jer ju je vrijeme pregazilo.
zar ne?
_________________ njanjanja
|
| pon 29 svi, 2006 10:10 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
|
Imate pravo, mlada damo. To je tak kad od jedne teme napravimo dvije pa se više bog ne snađe.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pon 29 svi, 2006 10:19 pm |
|
 |
|
Njegova Debela Eminencija
Pridružen/a: uto 11 tra, 2006 11:35 pm Postovi: 1131 Lokacija: Elsewhen
|
Lil'Mee je napisao/la: Televizija je ukinuta jer je postala nepotrebna. Prijenos informacija je moderniziran, a na veće daljine prenose se potprostorom. Ekonomija je promijenjena pa više nije bilo ni reklama. Filmska industrija je propala jer više nitko nije imao potrebu gledati priču iz tećeg lica kad je u holodeku mogao interaktivno sudjelovati iz prvog lica, štoviše, i sam stvoriti priču. Sportom su se svi više prekticirali baviti u prirodi, ili kompliciranijim igrama također holodeku. Zbog napretka u svim područjima, televizija je prestala biti svrsishodna, zato u budućnosti ne postoji, jer ju je vrijeme pregazilo.
Pa to i kazem. Televizija nije nestala samo iz tehnickih razloga.
Postala je nepotrebna jer su se ljudi promijenili. Televizija je danas mocno sredstvo marketinga, bilo politickog bilo ekonomskog. U utopijskom drustvu Star Treka nema potrebe za zatupljivanjem ljudi reklamama, bombasticnim vijestima, sund programom zabave masa (sjeca se netko "Jel me netko trazio?").
Za razliku od toga, militaristicka uredjenja poput Kardasijanskog vide u TV-u dobar nacin za sirenje propagande i nadgledanje u stilu Velikog Buraza.
_________________ "Telling truth is just an excuse for a lack of imagination."Garak, DS9
|
| uto 30 svi, 2006 11:22 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
|
Gul Remal je napisao/la: Za razliku od toga, militaristicka uredjenja poput Kardasijanskog vide u TV-u dobar nacin za sirenje propagande i nadgledanje u stilu Velikog Buraza.
Zamisli kaj bi Gobbels dao da je u ono vrijeme imao televiziju na raspolaganju...
|
| sri 31 svi, 2006 9:30 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...a zgrnuo bi pare... ko i svi izumitelji u današnje vrijeme, pogotovo u današnje vrijeme u mobiteliziranom i kompjuteriziranom svijetu... 
| sri 31 svi, 2006 2:00 pm |
|
 |
|
Njegova Debela Eminencija
Pridružen/a: uto 11 tra, 2006 11:35 pm Postovi: 1131 Lokacija: Elsewhen
|
TerNek je napisao/la: Gul Remal je napisao/la: Za razliku od toga, militaristicka uredjenja poput Kardasijanskog vide u TV-u dobar nacin za sirenje propagande i nadgledanje u stilu Velikog Buraza. Zamisli kaj bi Gobbels dao da je u ono vrijeme imao televiziju na raspolaganju...
Mislim da mu je i ovako sasvim dobro islo (nazalost).
A cujes da je on imao televiziju imali bi je i rusi i ameri i britanci, tako da...u najmanju ruku bio bi to zanimljiv program 
_________________ "Telling truth is just an excuse for a lack of imagination."Garak, DS9
|
| sri 31 svi, 2006 6:59 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
|
Kakva bi to bila akcija na telki sa toliko izopačenih umova na kupu.
|
| sri 31 svi, 2006 9:20 pm |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
 Re: HOLODEK
Baš sam danas nešto razmišljao o holodeku...na stranu teorija i potencijalne opasnosti holodeka... Recimo da smijete provesti 2 sata dnevno u holodeku...kakav bi si program vi napravili? osim harema
|
| sub 06 ožu, 2010 3:35 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sub 06 ožu, 2010 3:38 pm |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: pon 01 ožu, 2010 9:39 pm Postovi: 100 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
Sovereign X je napisao/la: heh , da napravis nekaj u stilu RES-a ili dooma moras biti ludjak ali nfs mi se cini ok , ali samo sa mjerama sigurnosti online  inace si palacinka ja osobno bi koristio holodeck za neke fizicke aktivnosti , kreirao bi si hrvatsku nogometnu repku i onda bi s njima spilal nogomet  i uklizao eduardu ,pa dobio zabranu koristenja holoa.... 
_________________ LIVE LONG AND DRINK PROPER !!
|
| ned 07 ožu, 2010 8:47 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
ja bih pobjedila na ESC-u... onda bih se prebacila u neku predstavu... film... i dobila oscara... i emmy... i grammy... 
_________________ It is smaller on the outside!
|
| ned 07 ožu, 2010 9:42 pm |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
Mimi Sky je napisao/la: ja bih pobjedila na ESC-u... onda bih se prebacila u neku predstavu... film... i dobila oscara... i emmy... i grammy...  Jel bi se pravila iznenađena kad bi pročitali tvoje ime? 
|
| ned 07 ožu, 2010 9:43 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
naravno... i to je dio programa...  edit... ma preselila bih se u holodek... 
_________________ It is smaller on the outside!
|
| ned 07 ožu, 2010 9:47 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
drunky je napisao/la: Sovereign X je napisao/la: heh , da napravis nekaj u stilu RES-a ili dooma moras biti ludjak ali nfs mi se cini ok , ali samo sa mjerama sigurnosti online  inace si palacinka Pa naravno da bi imao mjere sigurnosti aktivne, a pogotovo kod ovih programa tipa Resident Evil, Doom..., al bi zabava svejedno bila zagarantirana
Još bi stavio ko program i C&C 3 Tiberium wars, al ne da sam general, već da sam neki od GDI/NOD vojnika naprimjer ili možda čak i jedan od Scrin aliena pa da vidim kolko bi dugo izdržao preživjet taj kaos i nositi se s problemima tiberium infestacije
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| ned 07 ožu, 2010 9:47 pm |
|
 |
|