|
|
Registracija • Chat • ČPP
• Pretražnik • Prijava |
|
Sada je: ned 09 kol, 2026 4:53 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
buco je napisao/la: ho..ho ... pravo trekersko razmislanje .. dnk i sl kombinacije ..hmmm ! Samo da ne dodje o nezeljenih "nus pojava" pa da se reinkarniras u kukca !? Pozdrav
Ak je uspjelo Spocku zakaj nebi i meni... ...i nebum se bunil ako mi jedna ruka više izraste ...
| pon 12 ožu, 2007 4:29 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
hmm nemas siljate usi ..zato bi moglo bit kriticno ! 

Tehnika Pucanstvu !
|
| pon 12 ožu, 2007 4:38 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: pet 09 lip, 2006 7:48 pm Postovi: 206 Lokacija: Zagreb, Trešnjevka
|
 DA ZIHER
al ajde dobro svako ima pravo na svoje mišljenje.
samo u pepelu ti nema dovoljno DNA materijala da bi doživio reinkarnaciju
LOL
|
| pon 12 ožu, 2007 6:54 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Jogi6 je napisao/la: :D DA ZIHER al ajde dobro svako ima pravo na svoje mišljenje. samo u pepelu ti nema dovoljno DNA materijala da bi doživio reinkarnaciju LOL
...pa ne trebaš pepeo za reinkarnaciju...
| uto 13 ožu, 2007 11:44 am |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: pet 09 lip, 2006 7:48 pm Postovi: 206 Lokacija: Zagreb, Trešnjevka
|
Mr.bobo je napisao/la: Jogi6 je napisao/la: Mr.bobo slazem se sa tobom, samo bi ja poslao svoje tijelo a ne pepeo. ...ja sam to malo drugačije razmišljao... ...za pepeo ima više šanse da ga pokupi neki meteor i završi nanekom planetu... ...pa za xy godina doživim reinkarnaciju...
Sam si napisao da tvoj pepeo pokupi meteor, zavrsi na nekom planetu i doziviš reinkarnaciju.......
pretpostavljam od pepela da se stvori nova vrsta.....ili tako nešto.....zavisi kaj si ti vec zamislio.....barem sam ja to tako shvatio.....ne zanam za druge...
lol
|
| uto 13 ožu, 2007 11:41 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 17 kol, 2006 11:19 pm Postovi: 982 Lokacija: BiH Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Human
|
Mr.bobo je napisao/la: ...ja želim da se moj pepeo odnese u svemir...
Jel to kao što je bila želja od James Doohan ( Scotty ),kada je jedan spaceshutle izbacio njegov pepeo u svemir.
| sri 14 ožu, 2007 12:04 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|