| Autor/ica |
Poruka |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: uto 25 tra, 2006 8:47 am Postovi: 114 Lokacija: Babylon 5, our last, best hope for peace
|
Chaky je napisao/la: nece u blizoj buducnosti uskoro ce dezurna SF serija na drzavnoj dalekovidnici biti Stargate... ako se ne varam bas me zanima koji ce odonos HRT imat prema toj seriji 
KOLIKO je to uskoro?
_________________ NO ONE HERE IS EXACTLY AS HE APPEARS
|
| sri 26 tra, 2006 7:50 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
ja osobno ne znam... pokusaj se raspitat na hrtovom forumu... tamo ce znati sve sto je moguce za znati u vezi toga
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sri 26 tra, 2006 9:38 pm |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: uto 25 tra, 2006 8:47 am Postovi: 114 Lokacija: Babylon 5, our last, best hope for peace
|
ajde bit će dobro to vidit. 
_________________ NO ONE HERE IS EXACTLY AS HE APPEARS
|
| sri 26 tra, 2006 9:44 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 9:40 pm Postovi: 1166 Lokacija: Zg
|
 o Jeeee...
Hocemo Stargate SG1 i Atlantis i ST i RDworf i .....
umjesto meksickih i inih sapunjara SF sapunice  svih boja i oblika...
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
_________________ Hvala Daso : “Shvatio sam da čovjek drugoga čovjeka smije gledati s visine samo kada mu pomaže da se pridigne.”
|
| sri 26 tra, 2006 11:29 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: pon 24 tra, 2006 10:17 am Postovi: 288 Lokacija: Gama quadrant
|
 HRT
Treba nekoga stisnuti da se prikaze Earth: THe Final Coflict - serija koja je bazirana na zabiljeskama velikog Gene-a, a producentica nasa draga Majel Barret Roddenberry....
Ja sam 3 sezone te serije jednom davno pratila na Sky One. Puno kvalitetnije i bolje od Stargate-a
_________________ Live long and prosper!
HUSMOP member
|
| sri 03 svi, 2006 1:33 pm |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
Prije treba nekog stisnut da prikažu ponovo STAR TREK na HRT-u
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| ned 07 svi, 2006 3:40 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...rasa močnija od Q-a... hm... pametnija ima...
...star trek ekipa e dosta susretala s raznim izvantjelesnim bičima...
...oni im mogu konkurirati... za detalje bi trebali ipak pitat Tom'cu... on je ipak enciklopedija
...a ja ću biti sretan ako Stargate osvane ne HRT-u... konačno nešto Sci-fi, kak spada!!
| pet 12 svi, 2006 5:52 pm |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: uto 20 stu, 2007 11:02 pm Postovi: 56 Lokacija: Vila Magic
|
 Re: ST brbljanje
gdje se moze pogledati kako izgledaju neki glumci ST u privatnom zivotu? npr.slike Worfa i Date... 
|
| sri 19 ožu, 2008 10:21 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Lela je napisao/la: gdje se moze pogledati kako izgledaju neki glumci ST u privatnom zivotu? npr.slike Worfa i Date...  Pa upiši u Google njihova prava imena i pretražuj slike.
| sri 19 ožu, 2008 10:22 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 27 srp, 2006 5:16 pm Postovi: 706 Lokacija: Sl.Brod
|
Lela je napisao/la: gdje se moze pogledati kako izgledaju neki glumci ST u privatnom zivotu? npr.slike Worfa i Date...  IMDb (Internet move data base)
| sri 19 ožu, 2008 10:44 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Lela je napisao/la: gdje se moze pogledati kako izgledaju neki glumci ST u privatnom zivotu? npr.slike Worfa i Date...  Brenta Spinera možeš vidjeti svaki četvrtak na Novoj-Tv u seriji Zvjezdani prah... 
| pet 21 ožu, 2008 12:18 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Mr.bobo je napisao/la: Lela je napisao/la: gdje se moze pogledati kako izgledaju neki glumci ST u privatnom zivotu? npr.slike Worfa i Date...  Brenta Spinera možeš vidjeti svaki četvrtak na Novoj-Tv u seriji Zvjezdani prah...  ili, recimo, u na fedconu! 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pet 21 ožu, 2008 3:20 am |
|
 |
|