| Autor/ica |
Poruka |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: pon 01 ožu, 2010 9:39 pm Postovi: 100 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
 Re: Trek pitanja
znam dosta toga o treku makar sam novi, ali me jako zanima odkud taj borg ??? ko ga je stvorio? zkj ? koje godine? od koje su rase nastali???
_________________ LIVE LONG AND DRINK PROPER !!
|
| uto 02 ožu, 2010 10:48 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Miki je napisao/la: Zašto se ne pokaže Janeway kada ima PMS, al onak brutalan  Zanima me kak bi onda Tuvok bio trigger happy. Lol... prikazana je janeway na pms-u u onoj epki kad su alieni (u nekom vremenskom pomaku) radili pokuse na njima... a tuvok je bio trigger happy kad je doživio onu nesreću pa je izgubio sjećanje i smisao za logiku... netko nije pratio voyager... 
| uto 02 ožu, 2010 10:52 pm |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
drunky je napisao/la: znam dosta toga o treku makar sam novi, ali me jako zanima odkud taj borg ??? ko ga je stvorio? zkj ? koje godine? od koje su rase nastali??? Ako se ja dobro sjećam, Q je Picardu i društvu htio pokazati da "iznad popa ima pop" pa ih je odgurnuo u teritorij Borga. Tu su se Fedsi "upoznali" s Borgom, Q ih je vratio nazad i otad ih Borg ganja u želji da ih asimilira.
|
| uto 02 ožu, 2010 10:55 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
shirajzl je napisao/la: drunky je napisao/la: znam dosta toga o treku makar sam novi, ali me jako zanima odkud taj borg ??? ko ga je stvorio? zkj ? koje godine? od koje su rase nastali??? Ako se ja dobro sjećam, Q je Picardu i društvu htio pokazati da "iznad popa ima pop" pa ih je odgurnuo u teritorij Borga. Tu su se "upoznali", Q ih je vration nazad i otad ih Borg ganja u želji da ih asimilira. A Borg nije jedna rasa, nego kolektiv više rasa ujedinjenih nanosondama a kojima upravlja Borg kraljica odnosno matica... oni su u biti spoj tehnologije i organskih bića u potrazi za savršenom kombinacijom istih... samo što ne pitaju dal im se želiš pridružit, nego ako si im zanimljiv tj. ako možeš pridonijet razvoju njihovog savršenstva, onda te asimiliraju. I vokabular im se svodi na: nevažno i uzaludno.
| uto 02 ožu, 2010 10:58 pm |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: pon 01 ožu, 2010 9:39 pm Postovi: 100 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
ma ne ne , nisi me skuzil ](./images/smilies/eusa_wall.gif) ne kad su se sreli s fedsima, to znam  nego da li ima taj borg kakvu povijest ? ko je stvrio tog borga?
|
| uto 02 ožu, 2010 10:59 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
drunky je napisao/la: znam dosta toga o treku makar sam novi, ali me jako zanima odkud taj borg ??? ko ga je stvorio? zkj ? koje godine? od koje su rase nastali??? Kanonskog odgovora na to pitanje nema, a nadam se da ga neće ni biti. Bolje je da ostane misterij.
|
| uto 02 ožu, 2010 11:02 pm |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
_Oz je napisao/la: Kanonskog odgovora na to pitanje nema, a nadam se da ga neće ni biti. Bolje je da ostane misterij. Ma baš bi bilo dobro da još malo siluju Borga s pokušajem odgovora na to pitanje. 
|
| uto 02 ožu, 2010 11:03 pm |
|
 |
|
Number One
|
Možda bude u novom filmu? 
| uto 02 ožu, 2010 11:05 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Spet je napisao/la: Možda bude u novom filmu?  Kirk + Borg... Ono, NE! 
|
| uto 02 ožu, 2010 11:12 pm |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
|
hehe a dobro  bas sam pogledao neki "filmek" o borgu na youtube-u. prva rasa su bili vulkanci ,koji su se izgubili u delta qua. , i bili su tesko ranjeni. na njih je naisla nepoznata mehanicka rasa, koja im je zeljela pomoci ,a mogla je jedino da im pomogne ugradjivanjem nanotehnologije .... hah, sad da li je to prema prici ST-a ili neka improvizacija ... ](./images/smilies/eusa_wall.gif)
|
| uto 02 ožu, 2010 11:14 pm |
|
 |
|
bubica
|
drunky je napisao/la: hehe a dobro  bas sam pogledao neki "filmek" o borgu na youtube-u. prva rasa su bili vulkanci ,koji su se izgubili u delta qua. , i bili su tesko ranjeni. na njih je naisla nepoznata mehanicka rasa, koja im je zeljela pomoci ,a mogla je jedino da im pomogne ugradjivanjem nanotehnologije .... hah, sad da li je to prema prici ST-a ili neka improvizacija ... ](./images/smilies/eusa_wall.gif) Sigurno neki fanovski uradak... Daj link da vidimo. 
|
| uto 02 ožu, 2010 11:22 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Spet je napisao/la: Miki je napisao/la: Zašto se ne pokaže Janeway kada ima PMS, al onak brutalan  Zanima me kak bi onda Tuvok bio trigger happy. Lol... prikazana je janeway na pms-u u onoj epki kad su alieni (u nekom vremenskom pomaku) radili pokuse na njima... a tuvok je bio trigger happy kad je doživio onu nesreću pa je izgubio sjećanje i smisao za logiku... netko nije pratio voyager...   Ak misliš na alienske pokuse u epki Scientific Method, tamo su alieni pumpali Janewayicu hormonima stresa, no tamo Tuvok nije bio trigger happeh...ne znam na koju epku misliš
|
| uto 02 ožu, 2010 11:44 pm |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
|
evo vam linka : http://www.youtube.com/watch?v=anMOQ3vTy9kubiti kad malo slusate oni trebaju svo znanje da bi dosli do svojih predaka ( stvaraoca ) 
|
| uto 02 ožu, 2010 11:45 pm |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
|
btw koje rase zive u beta qua? i da li su dosle neke druge rase sa drugih galaksija ?
|
| uto 02 ožu, 2010 11:47 pm |
|
 |
|
bubica
|
drunky je napisao/la: btw koje rase zive u beta qua? i da li su dosle neke druge rase sa drugih galaksija ? Već smo imali vrlo detaljnu raspravu o tome, predlažem da malo potražiš.
|
| uto 02 ožu, 2010 11:49 pm |
|
 |
|