|
Sada je: ned 03 svi, 2026 11:03 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
 Re: Vijesti
Tek sad primjetih da http://www.startrek.com ima drugačiji i osvježen izgled, no ne sviđa mi se kako je to sve posloženo. Komplicirano je doći do epizoda koje nisu poredane kronološki, već abecedno. 
|
| čet 05 kol, 2010 5:21 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
da, glupo je što nemaju pregled po sezonama nego samo po abecednom redu...  ono, zašto!!!!!! 
| pon 09 kol, 2010 12:29 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...da i nisu stavili pola slika aliena... ...ili ih dovoljno ne plačaju... ili su toliko mutavi da to nije normalno...
...nek si malo pogledaju kak je na UFP-u to složeno... ...njima do tog levela treba 100 svjetlosnh godina...
| sub 25 ruj, 2010 5:30 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
ma s obzirom na to koliko je puta startrek.com propadao i gasio se cudo je sto uopce jos postoje. premda sumnjam da je to vise ikome prvi izbor pri sakupljanju bilo kakvih informacija o treku.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sri 22 pro, 2010 8:44 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
Ako niste već pogledali startrek.com se zaista potrudio za ovaj put ..možemo reći megaintervju sa Rickom Bermanom, baš je zanimljivo. dva dijela razgovora su već dali sutra je i zadnji ,treći dio. http://www.startrek.com/
|
| sri 09 vel, 2011 11:52 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Pazite što je rekao o TATV-u: Citat: In retrospect it was a bad idea. When it was conceived it was with our heart completely in the right place. We wanted to pay the greatest homage and honor to the characters of Enterprise that we possibly could, but because Jonathan (Frakes) and Marina (Sirtis) were the two people we brought in, and they were the ones looking back, it was perceived as “You’re ending our series with a TNG episode.” I understand how people felt that way. Too many people felt that way for them to be wrong. WOW, napokon je popustio i priznao grešku.  Pet i pol godina mu je trebalo!
|
| čet 10 vel, 2011 12:01 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
_Oz je napisao/la: WOW, napokon je popustio i priznao grešku.  Pet i pol godina mu je trebalo! Kladim se kako će Mallozzi i Wright uvjerljivo oboriti njegov rekord. 
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| pet 11 vel, 2011 11:27 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Kao kreatori SG serijala ne znam šta bi to mogli priznati kao pogrešku? SG1 je odličan. SGA je malo šabloniziran ali je isto okej okej. Možda da za SGU priznaju da su umjesto po svojoj viziji trebali podlegnuti pritisku i napraviti još jednu šabloniziranu kvazi duhovitu SF seriju koja će se svidjeti SG fundamentalistima, i u kojoj će svi likovi biti super cool pozitivci koji u svakoj drugoj epizodi spašavaju cijeli poznati i nepoznati Svemir?  ontopic: Drago mi je da je Berman priznao pogrešku sa TATV-om 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 11 vel, 2011 1:27 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
Zaista je lijepo bilo vidjeti ovaj intervju, svaka čast ekipi na trudu. Što reći o Bermanu, osobno cijenim tog čovjeka i drago mi je što smo imali takvoga čovjeka u star treku. E sad bi mogao reći netko, zar Bermana hvališ,pa zašto Mislim da kao fanovi trebamo spustit loptu na zemlju i bolje odnosno objektivnije sagledati utjecaj i rad Bermana na st. raditi na nečemu kao on 18 godina je nešto zaista teško i zahtjeva neiscrpivu kreativnost, naravno uz njega tu je djelovala ostala ekipa, pisci,producenti i dr. U tom velikom razdoblju rada ne može biti sve savršeno i svaka epizoda jednako kvalitetna dovoljno je pogledat s kojim su se problemom kao kreatori morali susretati , studio je od njih zahtjevao konstantno nove projekte što serije i filmove i to sve u malom vremenskom razdoblju što je za stvoriti kvalitetnu i dobru priču za nešto jako teško o čemu i Berman i govori u ovom intervju slično je i Michael Piller govorio, naravno mi fanovi se ne bunimo dobili smo dosta treka i mi smo sretni no oni kao kreativno osoblje su bili u nezavidnom položaju. Spomenut ću i tu famoznu zadnju epizodu Ent-a, da i meni je loša i imam dosta kritike kao i većina fanova no čovjeka se ne treba osuđivati na osnovu jedne epizode, da možda nam je dodatno upala za oko i boli nas kao fanove što je bila zadnja uopće u treku i na kakav je način snimljena no tada je govorio da je to dobra epizoda no ja mislim nedugo nakon toga i reakcije fanova znao je on odmah da su pogriješili možda se radilo i o dodatnoj frustraciji što je serija ukinuta pa nije htio reći da se zaista radilo o lošoj epizodi nego je mislio da bi fanovi to mogli prihvatiti kao neki zaključak Ent-a no kao što znamo nismo je dobro prihvatili. No želim i reći nešto što mi je drago bilo za vidjeti u ovom intervju , svidio mu se Abramsov trek, imao je lijepe riječi o njemu no drago mi je da je i spomenuo da je možda trebalo više biti onaj duh treka, s čime se i ja slažem meni osobno je film bio dobar no mogao je upravo u tom segmentu koji naglašava Berman biti i bolji, no drago mi je da ima pozitivne komentar o Abramsu i ekipi koja sudjeluje jer i ja zaista imam dobar pogled na novo osoblje treka no i očekujem od njih dosta bolje odnosno na film koji nadolazi. Zaključio bih da bi neki fanovi mogli tek sad shvatiti ili u nadolazeće vrijeme kakvu smo osobu imali i kakvu kvalitetu serijala pogotovo u ovo vrijeme kada je teško vidjeti dobru sf seriju na telki. 
|
| sub 12 vel, 2011 3:39 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
|
| ned 20 ožu, 2011 12:48 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Miki je napisao/la: http://independent.academia.edu/DarylFrazetti/Papers/448772/Results_Star_Trek_Fandom_Survey
Eto, istraživanje o Trekkijima. Ako vam se dâ čitat. Wow, ne. 
|
| ned 20 ožu, 2011 2:44 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Prošli tjedan je preminuo William Campbell, glumac koji je utjelovio intrigantnog Trelanea u TOS epki 'Squire of Gothos', te poznatijeg Klingonca Kolotha koji se pojavio i u TOSu i u DS9u.  RIP dahar master. Imao je 84 godine.
|
| sri 04 svi, 2011 10:59 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Kreće remasteriranje TNG-a? Nakon što je CBS tijekom 2006. godine krenuo u remasteriranje Originalne serije (TOS), čini se kako je napokon došao red i na remasteriranu inačicu Star Trek: The Next Generation (TNG).
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| sri 11 svi, 2011 9:07 pm |
|
 |
|
bubica
|
Ajde napokon. Cijela ta priča sa transferom na SD video... Bilo je govora da zbog toga TNG nikad neće na blu-ray, jer fakat jest preskupo, ali ako to sada znači da će se kompletni specijalni efekti rekonstruirat praktički od nule... Nemam riječi, zvuči genijalno. Inače, ENT je kompletan već odavno transferiran u HD za HDTV (4. sezona je i snimana digitalnim HD kamerama), ali o blu-rayu još ni riječi. 
|
| sri 11 svi, 2011 9:25 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Ne znam što bi mogli remasterirati u TNGu. Brodovi i bitke su bile čist ok. Jedino možda onu naftnu mrlju što je ubila Tashu. I uniforme iz prve dvije sezone. E to treba remasterirati. Pogotovo onog lika u crvenoj suknji. E i aliene iz Conspiracy.
|
| sri 11 svi, 2011 11:31 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 15 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|