| Autor/ica |
Poruka |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
 Re: Što od Trek serija imate u posjedu?
Marsoni je napisao/la: U svakom slučaju imam jako puno SF-a, a jako malo sam ga pogledo... to ti ni dobro. ajde sad brzo, ubaci koji DVD u taj tvoj komp i gledat!
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pon 17 ožu, 2008 1:17 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 27 srp, 2006 5:16 pm Postovi: 706 Lokacija: Sl.Brod
|
Nema se vremena... A dobro odgledo sam sav ST, SG i SGA, Farscape, Treshold (ne znam kako se piše), BSG, nešt malo Babylona... tako da...
| pon 17 ožu, 2008 1:29 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Marsoni je napisao/la: Nema se vremena... A dobro odgledo sam ... BSG ... ok, dovoljno si pogledao 
|
| pon 17 ožu, 2008 1:50 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Marsoni je napisao/la: Nema se vremena... A dobro odgledo sam sav ST, SG i SGA, Farscape, Treshold (ne znam kako se piše), BSG, nešt malo Babylona... tako da... ...ajd bolji si od mene u jednoje sezoni SGA i Farscape... ...no uskoro ću i ja to prožvakati...
| pon 17 ožu, 2008 3:49 pm |
|
 |
|
Cadet 2nd year
Pridružen/a: sri 26 ožu, 2008 10:49 pm Postovi: 29 Lokacija: Terok Nor :D
|
Sve hehe...sve sta zasad postoji. Jos samo Star Trek XI...i bit ce sve. Courtesy of my dad. 
|
| sri 26 ožu, 2008 11:02 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Lisa je napisao/la: Sve hehe...sve sta zasad postoji. Jos samo Star Trek XI...i bit ce sve. Courtesy of my dad.  Nikad to neće biti sve, Star Trek se mora i dalje razvijati i snimati. 
| sri 26 ožu, 2008 11:04 pm |
|
 |
|
Cadet 2nd year
Pridružen/a: sri 26 ožu, 2008 10:49 pm Postovi: 29 Lokacija: Terok Nor :D
|
Istina, istina. 
|
| sri 26 ožu, 2008 11:41 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ja uvijek naiđem na neki novi filmić koji do sad nisam vidio i to mi je supet... ...makar je malo show recimo u stand bayu uvijek nešto novo iskrsne...  ...tako da treka nikad dosta, u bilo kojem obliku... 
| ned 30 ožu, 2008 1:00 am |
|
 |
|
the Red Viper
|
kad smo vec kod novih trek materijala. u zadnje vrijeme ima dosta fanovskih uradaka od kojih ima i par njih sa poprilicno fascinantnim opsegom. tako da, ima se i dalje toga za pogedat. (pa da pitam, ima li netko hidden frontier na nekakvim DVDima ili tako nesto. da ih nemoram skidati s neta)
|
| pon 31 ožu, 2008 12:27 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...imam ti ja dosta filmića... ...neki su s youtubea, neki nabavljeni i tako... ...ako hoćeš, stavim ti na CD , pa donesem jednom... 
| pon 31 ožu, 2008 1:41 am |
|
 |
|
the Red Viper
|
Mr.bobo je napisao/la: ...imam ti ja dosta filmića... ...neki su s youtubea, neki nabavljeni i tako... ...ako hoćeš, stavim ti na CD , pa donesem jednom...  ma nemislim ja na youtube i te fore. neg bas na hidden frontier. to se skida s njihove stranice. ali ja nemam flat. pa nemogu samo tako skidati.
|
| pon 31 ožu, 2008 11:02 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...e pa sad štedi Mb, pa si jedan priušti na mjesec 
| uto 01 tra, 2008 12:59 am |
|
 |
|
The Traveler
Pridružen/a: sub 05 sij, 2008 1:38 pm Postovi: 1198 Lokacija: In the Pale Moonlight Naj Serija: TNG
|
Imam kompletan TOS, TAS, TNG, DS9, VOY i ENT. Extrase od svakog serijala osim TAS-a. Svih 10 filmova. Čekam jedanaesti. Trekkies 1 & 2.
_________________ Picard: With first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably. Sisko: There's an old saying: Fortune favors the bold. Odo: There's no room in justice for loyalty, friendship or love.
|
| pet 18 tra, 2008 5:06 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Lore je napisao/la: Imam kompletan TOS, TAS, TNG, DS9, VOY i ENT. Extrase od svakog serijala osim TAS-a. Svih 10 filmova. Čekam jedanaesti. Trekkies 1 & 2. tvoj je put dakle zavrsio.... 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| ned 20 tra, 2008 3:01 pm |
|
 |
|
The Traveler
Pridružen/a: sub 05 sij, 2008 1:38 pm Postovi: 1198 Lokacija: In the Pale Moonlight Naj Serija: TNG
|
Chaky je napisao/la: Lore je napisao/la: Imam kompletan TOS, TAS, TNG, DS9, VOY i ENT. Extrase od svakog serijala osim TAS-a. Svih 10 filmova. Čekam jedanaesti. Trekkies 1 & 2. tvoj je put dakle zavrsio....  Da. Žalosno. Ovo me podsjetilo na Spockovu rečenicu u epizodi Amok Time: "S vremenom ćeš shvatiti, da imati nije tako ugodno kao željeti. Nije logično, ali često je točno."
_________________ Picard: With first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably. Sisko: There's an old saying: Fortune favors the bold. Odo: There's no room in justice for loyalty, friendship or love.
|
| ned 20 tra, 2008 4:09 pm |
|
 |
|