|
Sada je: čet 30 srp, 2026 5:00 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
STAR TREK: ''Dominion Awakening'' - prijave i komentari
| Autor/ica |
Poruka |
|
Cadet 2nd year
Pridružen/a: uto 08 sij, 2013 1:44 am Postovi: 22 Lokacija: Geostationary orbit around Andor Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Now passing through Epsilon Serpentis Koje si vrste?: Therbian
|
 Re: Star Trek RPG-ovi!
Sovereign X je napisao/la: Hmmm...da, to je malo zbunjujuće s obzirom da je na svakoj stranici drugačije. Recimo ja sam gledao ovu stranicu: http://www.ditl.org/pagship.php?ClassID ... Option=fed
Tak da bi bilo najbolje da uzmeš neki broj između toga. Recimo 9 ili 10 fazorskih mreža. Preko toga mi se čini previše za manje brodove poput tvojeg. Promijenio sam na 10 mreža, od toga 4 tip XI. Nije previše overpowered.
| sri 09 sij, 2013 6:08 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Evil Philanthropist je napisao/la: Sovereign X je napisao/la: Hmmm...da, to je malo zbunjujuće s obzirom da je na svakoj stranici drugačije. Recimo ja sam gledao ovu stranicu: http://www.ditl.org/pagship.php?ClassID ... Option=fed
Tak da bi bilo najbolje da uzmeš neki broj između toga. Recimo 9 ili 10 fazorskih mreža. Preko toga mi se čini previše za manje brodove poput tvojeg. Promijenio sam na 10 mreža, od toga 4 tip XI. Nije previše overpowered. Sad je ok Možeš se pridružit našoj priči
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sri 09 sij, 2013 6:12 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pon 22 kol, 2011 4:24 pm Postovi: 437 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Covjek
|
@Evil Philanthropist Dopada mi se tvoj brod, kao i zenski kapetan, omaz Voyageru  Jedva cekam pricu. Samo, posada mi izgleda potpuno ljudska, nedostaje malih zelenih @Sov, drago mi je da ti se dopada. Iskren da budem, ovo mi je druga ili treca verzija price. Planirao sam bio vise vremena da posvetim kvantno-mlaznom pogonu i problemima u izmaglici ali sam shvatio da bi mi trebalo puno technobabbles-a pa sam to zamjenio sa breeenskim napadom Btw, za nastavak moje price, planiram da prikljucim svoj brod ovoj bitci koju ste zapoceli sa Dominijom pa ako ti postavis nesto prije mene, imaj me u vidu 
_________________ Mr. Paris, set a course...for home!
|
| čet 10 sij, 2013 2:43 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Tom_Paris je napisao/la: @Evil Philanthropist Dopada mi se tvoj brod, kao i zenski kapetan, omaz Voyageru  Jedva cekam pricu. Samo, posada mi izgleda potpuno ljudska, nedostaje malih zelenih Slažem se. Dosta je dobro to napisao S obzirom da je spomenuo Ba'Nethe pretpostavljam da je njegov brod negdje u blizini Delta kvadranta.Tom_Paris je napisao/la: @Sov, drago mi je da ti se dopada. Iskren da budem, ovo mi je druga ili treca verzija price. Planirao sam bio vise vremena da posvetim kvantno-mlaznom pogonu i problemima u izmaglici ali sam shvatio da bi mi trebalo puno technobabbles-a pa sam to zamjenio sa breeenskim napadom Btw, za nastavak moje price, planiram da prikljucim svoj brod ovoj bitci koju ste zapoceli sa Dominijom pa ako ti postavis nesto prije mene, imaj me u vidu  U svakom slučaju je jako dobro ispala ta tvoja priča. Ako ubrzo Mimi ne nastavi sa svojom pričom ja ću postat nastavak moje pa ću te svakako uzet u obzir. Uglavnom namjeravam bitku provest kroz još dva posta tak da ćeš se stić priključit
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

|
| čet 10 sij, 2013 2:55 am |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pon 22 kol, 2011 4:24 pm Postovi: 437 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Covjek
|
E odlicno, imam neke ideje u glavi ali cu sacekati da vidim kako ce to da izgleda 
|
| čet 10 sij, 2013 3:25 am |
|
 |
|
Cadet 2nd year
Pridružen/a: uto 08 sij, 2013 1:44 am Postovi: 22 Lokacija: Geostationary orbit around Andor Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Now passing through Epsilon Serpentis Koje si vrste?: Therbian
|
Hvala na svim komplimentima. Ja već imam pola druge priče napisane. Čekam nečiji post pa da poslije toga objavim. Očito da se neću pridružiti vama još barem 4-5 postova jer moram malo "sentimentalnosti" ubaciti. I koliko nas uopće piše?? Po mojem countu četvero. A što se tiče malih zelenih, ovo je zbilja spoiler. U okviru "sentimentalnosti" moram ubiti brem jednog od viših časnika, pa ga zamijenti. Kanio sam prvotno ga zamijeniti čovjekom, ali očito moram ubaciti "zelenog"
| čet 10 sij, 2013 3:41 am |
|
 |
|
Captain
|
Odlicno, dopada mi se. I ja spremam par iznenadjenja tog tipa, samo se jos dvoumim oko likova
Ukupno nas ima sestero, jedna dama i pet dzentlmena, ako je moja evidencija ispravna. I ja sam se skoro prikljucio.
|
| čet 10 sij, 2013 4:00 am |
|
 |
|
Overlord
|
Tom_Paris je napisao/la: E odlicno, imam neke ideje u glavi ali cu sacekati da vidim kako ce to da izgleda Super. Čim više dobrih ideja tim će nam priča bit interesantnija i dugotrajnija. Imam ih i ja dosta u rukavu samo ih neću ovdje spominjat već kad dođe vrijeme u priči. A uskoro bih trebalo bit otkriveno nekoliko iznenađenja i samim time objašnjene neke stvari poput toga kako se Dominij vratio u Alphu Evil Philanthropist je napisao/la: Hvala na svim komplimentima. Ja već imam pola druge priče napisane. Čekam nečiji post pa da poslije toga objavim. Očito da se neću pridružiti vama još barem 4-5 postova jer moram malo "sentimentalnosti" ubaciti. I koliko nas uopće piše?? Po mojem countu četvero. A što se tiče malih zelenih, ovo je zbilja spoiler. U okviru "sentimentalnosti" moram ubiti brem jednog od viših časnika, pa ga zamijenti. Kanio sam prvotno ga zamijeniti čovjekom, ali očito moram ubaciti "zelenog" Huh...baš me zanima tko će poginut? Za 4-5 postova ćemo imat malo veću bitku od ove koja se trenutno vodi tak da ćeš nam se priključit taman prije početak ili za vrijeme iste  Tom_Paris je napisao/la: Odlicno, dopada mi se. I ja spremam par iznenadjenja tog tipa, samo se jos dvoumim oko likova
Ukupno nas ima sestero, jedna dama i pet dzentlmena, ako je moja evidencija ispravna. I ja sam se skoro prikljucio. Ja ne znam, al kod mene bar zasad neće bit takvih iznenađenja. Svaki od viših časnika je različite vrste pa je s obzirom na to moj brod dosta neobičan i želim da ostane takvim 
Što se sudionika u ovom našem RPG-u tiče u pravu si. Evo popisa tko sve piše zasad:
Suikotreki Tom_Paris Norexan Mimi Sky Evil Philanthropist i ja (Sovereign X)

|
| čet 10 sij, 2013 1:53 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Tom Paris i Evil Philanthropist... Odlični su vam postovi. Bilo mi je stvarno užitak čitat ih.  Izgleda da se napokon ovaj RPG počeo popularizirat. 
| čet 10 sij, 2013 2:55 pm |
|
 |
|
Cadet 2nd year
|
Prave umjetničke duše. Zna se kaj je VOY
| čet 10 sij, 2013 4:57 pm |
|
 |
|
Captain
|
Evil Philanthropist je napisao/la: Prave umjetničke duše. Zna se kaj je VOY Naravno, odatle crpimo inspiraciju  Ja eto, ponekad pisem kad mi to obaveze na faxu dozvole i kad svoje slobodno vrijeme ne upotrebljavam za neke druge aktivnosti, ali ovo mi je prvi put da pisem SF.  @Suikotreki, i meni se dopadaju tvoji postovi i prica. Brod daleko od kuce, Gama kvadrant, Klingonci - sve sto ST fan moze da pozeli 
|
| čet 10 sij, 2013 5:28 pm |
|
 |
|
Cadet 2nd year
|
Kad će netko idući post objaviti, da ja mogu continuation??
| čet 10 sij, 2013 5:41 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Pa originalno mi je bila nakana priču započet malo drugačije, a Voyager ima odličnu predispoziciju za takvo što pa sam pomislio zašto nebi išao takvim primjerom. Iako uskoro ću vam se i ja pridružiti u borbu s Dominijem u Alpha kvadrantu, tako da sam ja samo počeo u Gami. A inače više se volim fokusirat na razvoj likova nego tako na opise borba... tako da možda čak niti ja nisam za pisanje SF-a. U svakom slučaju bit će zanimljivo za vidjet kako će se naše sve priče isprepletat i povezivat u jednu cijelinu. 
| čet 10 sij, 2013 5:42 pm |
|
 |
|
Cadet 2nd year
|
Idemo ljudi. Ja čekam nečiji post.
| čet 10 sij, 2013 8:05 pm |
|
 |
|
Captain
|
Pa nisam ni ja mnogo bolji kada je u pitanju borba, sve mi se nekako svodi na ''nasi senzori ocitavaju to i to'' , ''oh pogodjeni smo, stitovi na toliko i toliko procenata'' , ''ispali to i to'' , ''jeee pobjedili smo...ups novi brod''  Nadam se da mi borbe nece liciti jedna na drugu Sad se bacam na citanje tvog novog posta, Suiko.
|
| čet 10 sij, 2013 8:33 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|