Sada je: pon 05 lis, 2026 2:06 pm.

Započni novu temu Odgovori  [ 223 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 15  Sljedeća
 Cure fanovi Star Treka, ima li vas? 
Autor/ica Poruka
Make it so
Make it so

Spol: Muški
Naj Serija: TNG
Naj Film: First Contact
Post Re: Cure fanovi Star Treka, ima li vas?
Sovereign X je napisao/la:
Norexan je napisao/la:
Lele...pa je l' ono Andrej :mrgreen:

Ccc... hteli ste da seznete Sova...

Yep, probali su, ali im nije uspjelo :mrgreen:

Blago tebi ..citas novine i vidia si lika prije :zubo:

Tribali su te zezat s nekim anonimcem :lolsmjeh:

Mir'Na Riker je napisao/la:
Ova tema treba lock (sori, vjeko).

I miki je napisao jedan od svojih najboljih postova. :sesir2:

Ja nebi nista kljuca ali tema je ekstremno padobranska lol ..pa naravno da ima cura trekija ..ako ima zenskih likica u seriji ..zasto nebi bilo cura koje vole star trek ? ..logican zakljucak je da njih ima

vjeko1701 je napisao/la:
Rađe briši postove nego lock...

Miki je napisao/la:

Druga polovica dobije proljev od samog spomena Tupsona glupsona jer će to opet neminovno odvesti u ustašoidne rasprave i dokazivanje tipa ''gle ubili su 300000 ljudi, al su partizani pobili 5000000000 ljudi''.

Što se tiče ovoga...Nisam čovjek koji brani ili napada nekoga...ja jesam što jesam...ko i drugi ljudi...a mi koje nazivate "zaostalima" i "zatucanima" samo zato jer imamo vrijednosti veće od sebe i jer više volimo recimo domovinu od sebe samih a vi "liberali" s druge strane odbacujete i ismijavate sve koji se ne slažu s vama...to me živcira...u svim postovima na onoj drugoj temi mi nismo bacili jednu uvredu što za vas nemože netko reći.

Peace out! Qapla!

Miki je malo ona vrsta lijevicara koja se izdize iznad mase pa ponekad pretjerano kritizira sve ..nebi rec da je on bolji , nazalost cesto bas ljudi ko miki nenadano znaju doc blizu sovinistickih voda ..iako mislin da miki nije bas sovinist ali dobro ..ako cemo se u sali izrazit ..miki je mucki provokator 8)

Btw ja san liberal ..i konzervativac ..i sve skupa , zato jer je zapravo nemoguce bit liberalan u svemu a bome nit konzervativan u svemu ..svak ima komadic i jednog i drugog svjetonazora

Ak ovo sad ode u tom smjeru u kojem si poveo raspravu, vjeko, nekog cu natuć. Virtualno.

Dajte pričajte o curama! I Treku. I curama u Treku. Ne, ček, to mi se ne sviđa. O curama KOJE VOLE Trek. Da, to je bolje.

Kad smo vec kod tog ..di su nestale alien she i redhair ..bile su nekad jako aktivne a sad ih nema i nema :(

vjeko1701 je napisao/la:
Neznam...meni je Troi bila...stimulativna :D

Moda je moda...i za 300 godina ak bude izbor između mode i zdravlja, ženski mozak odabire modu...takve su xD

Čak i muški :

[ http://roflrazzi.files.wordpress.com/2010/05/129174566011879852.jpg ]

Ljudi opcenito ne jebu zdravlje nit pet posto ponekad u tom smislu nikakva razlika između neke tinejzerice u stiklama i nekog ko smlati kil janjetine i deset piva i ostane budan cilu noc ..i jedno i drugu unistavaju svoje zdravlje ali ako in je gust neka in ..no sve bi tribalo bit umjereno

sri 22 kol, 2012 12:21 am
Overlord
Overlord

Naj Serija: DS9
Opis Stanja: Future planning and having fun
Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
captain je napisao/la:
Norexan je napisao/la:
Lele...pa je l' ono Andrej :mrgreen:

Ccc... hteli ste da seznete Sova...

Yep, probali su, ali im nije uspjelo :mrgreen:

Blago tebi ..citas novine i vidia si lika prije :zubo:

Tribali su te zezat s nekim anonimcem :lolsmjeh:

Ma ne čitam novine, već sam vidio tog lika tj. to nešto već i prije tu na forumu kad se raspravljalo o homosexualcima, transićima i tome pa sam zapamtio.

captain je napisao/la:
Kad smo vec kod tog ..di su nestale alien she i redhair ..bile su nekad jako aktivne a sad ih nema i nema :(

Ha čuj, ako to ne znam ja koji sam bio s obje, onda tko će znat :zubo:

slika

ST battles audio/video tribute!

sri 22 kol, 2012 12:29 am
Profil YIM Web stranica
Častoljupka

Naj Serija: ENT
Naj Film: ST: XI

Ja znam, a nisam bila s obje. Or was I? :naughty: xD

(Uglavnom, dosadio im forum mislim.)

Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov

sri 22 kol, 2012 12:36 am
Make it so
Make it so

Moze bit da vise po fejsu samo kad je forum u pitanju ..doba s alien she i cudakovicima je bilo najbolje doba na forumu ikad a tad su svi pa i ja pomno pratili sve sf-ove i bilo ih je podosta :mrgreen:

I sov ti onda pamtis sve diskusije ?

btw krivu su ti sliku stavili ..da je bila kakva neprepoznatljivija privarili bi te

slika

sri 22 kol, 2012 12:37 am
Overlord
Overlord

Opis Stanja: Future planning and having fun
Koje si vrste?: Lantean/Cardassian

Pa to sam već čuo i prije. To da im je dosadio forum. Al opet ne kužim kak ti znaš gdje su, a ja ne znam? :scratch:

captain je napisao/la:
Moze bit da vise po fejsu samo kad je forum u pitanju ..doba s alien she i cudakovicima je bilo najbolje doba na forumu ikad a tad su svi pa i ja pomno pratili sve sf-ove i bilo ih je podosta :mrgreen:

btw krivu su ti sliku stavili ..da je bila kakva neprepoznatljivija privarili bi te

http://urednik.slobodnadalmacija.hr/Por ... _thumb.jpg

Nije baš da pamtim sve diskusije, ali podosta njih da. Btw kud opet njegove slike si išao stavljat. Preloše captain :zubo:

slika

ST battles audio/video tribute!

sri 22 kol, 2012 12:40 am
Profil YIM Web stranica
Make it so
Make it so

Ne cudim se ..i meni je dosadija ..ne bas zbog ambijenta koji ipak nije ko prije pa i nekomentiranja jer ima komentiranja ..nego mi je jednostavno dosadia , svi pomalo komentiraju trek ali dok baren (sta se mene tice) ja opet ne pocnen gledat seriju , nista od malo veceg ukljucivanja na forumu s moje strane ..mozda tu i tamo prokomentiran GOT ali nisan vise nit siguran dal san i to komentira bas cesto ..stufa san se foruma :zubo:

Ipak alien je stvarno jedna od ikona foruma uz crvenu i hrcak i ant-a i trap-a itd :mrgreen:

sri 22 kol, 2012 12:41 am
Make it so
Make it so

Pa to sam već čuo i prije. To da im je dosadio forum. Al opet ne kužim kak ti znaš gdje su, a ja ne znam? :scratch:

captain je napisao/la:

http://urednik.slobodnadalmacija.hr/Por ... _thumb.jpg

Nije baš da pamtim sve diskusije, ali podosta njih da. Btw kud opet njegove slike si išao stavljat. Preloše captain :zubo:

Kad jedino za njega znan i jedino njega mogu trazit u google slikama ..nije bas da andreji postoje na svakom koraku :zubo:

sri 22 kol, 2012 12:42 am
Über Trekkie
Über Trekkie

Opis Stanja: tempus fugit
Koje si vrste?: wtf
Eh dragi vjeko1701,

Bilo je nekada u udruzi čak od cijeloga članstva pola female populacije i sve osim par bilo je regano na forum ovdje.
A čak mogu reči da su trečina bili i komadi :zubo:
No takvo stanje je bilo prije par godina.
Sada tako nešto ne očekuj :mrgreen:

A sad iz osobnog iskustva, imam i ja 2-3 frendice/znanice koje su zagrijane za ST ali nikada ne bi došle u udrugu, pa čak ni na forum, a niti su u grupi na fejsu :?

sri 22 kol, 2012 8:56 am
Profil ICQ YIM Web stranica
Ensign
Ensign

Naj Film: ST: II
Opis Stanja: komplicirano
Koje si vrste?: Klingonac
Miki je napisao/la:
Je svega i svačega Ismijavanje operandi modus Mikijev.

Ovo mi je iz nekog razloga urnebesno. :lolsmjeh:

Točkica je napisao/la:
Mir'Na, a koje bi bilo tvoje cijenjeno mišljenje?

Ja sam za opciju "pjesnik marulic je...", sve ostale opcije bi trebale ici jedino ako zelimo ucifrati recenicu malo.

shirajzl je napisao/la:
Iz tog razloga potrebno se distancirati i ne obazirati se previše na to što ljudi kažu. Znam da je to lako reći, a teže izvesti, ali s vremenom naučiš.

Ja to nikad nisam mogla nauciti i vjerujem da ni necu jer me svijet previse pogada (proud to be an INFP). U ovakvim stvarima vidim isprepletene mnoge druge stvari kojima se samo produzuje vijek jer se na njih gomila hrpa drugih gluposti.

shirajzl je napisao/la:
Suočen s morbidnom količinom licemjerja i zlobe

Nemoj se uvrijediti, al tako je to u Nasicama. 8-[

Moje iskustvo. Da ne bi bilo da generaliziram.

A ja samo skroman INFJ :roll:

captain je napisao/la:
captain je napisao/la:
Miki je napisao/la:

Druga polovica dobije proljev od samog spomena Tupsona glupsona jer će to opet neminovno odvesti u ustašoidne rasprave i dokazivanje tipa ''gle ubili su 300000 ljudi, al su partizani pobili 5000000000 ljudi''.

Što se tiče ovoga...Nisam čovjek koji brani ili napada nekoga...ja jesam što jesam...ko i drugi ljudi...a mi koje nazivate "zaostalima" i "zatucanima" samo zato jer imamo vrijednosti veće od sebe i jer više volimo recimo domovinu od sebe samih a vi "liberali" s druge strane odbacujete i ismijavate sve koji se ne slažu s vama...to me živcira...u svim postovima na onoj drugoj temi mi nismo bacili jednu uvredu što za vas nemože netko reći.

Peace out! Qapla!

Miki je malo ona vrsta lijevicara koja se izdize iznad mase pa ponekad pretjerano kritizira sve ..nebi rec da je on bolji , nazalost cesto bas ljudi ko miki nenadano znaju doc blizu sovinistickih voda ..iako mislin da miki nije bas sovinist ali dobro ..ako cemo se u sali izrazit ..miki je mucki provokator 8)

Btw ja san liberal ..i konzervativac ..i sve skupa , zato jer je zapravo nemoguce bit liberalan u svemu a bome nit konzervativan u svemu ..svak ima komadic i jednog i drugog svjetonazora

Ak ovo sad ode u tom smjeru u kojem si poveo raspravu, vjeko, nekog cu natuć. Virtualno.

Dajte pričajte o curama! I Treku. I curama u Treku. Ne, ček, to mi se ne sviđa. O curama KOJE VOLE Trek. Da, to je bolje.

vjeko1701 je napisao/la:
Neznam...meni je Troi bila...stimulativna :D

Moda je moda...i za 300 godina ak bude izbor između mode i zdravlja, ženski mozak odabire modu...takve su xD

Čak i muški :

[ http://roflrazzi.files.wordpress.com/2010/05/129174566011879852.jpg ]

Ljudi opcenito ne jebu zdravlje nit pet posto ponekad u tom smislu nikakva razlika između neke tinejzerice u stiklama i nekog ko smlati kil janjetine i deset piva i ostane budan cilu noc ..i jedno i drugu unistavaju svoje zdravlje ali ako in je gust neka in ..no sve bi tribalo bit umjereno

Eh, jbg, ja samo imam refleks braniti od predrasuda jer ni ja nisam ekstremni konzervativac, čak mi je puno stavova liberalna, neki i socijalistički...al večina zato domoljubna i ne kose se s ovima.

Što se tiče cura, šteta, bilo bi ljepo doživeti ono ke pričaš...pa jučer sam suzu pustil kad sam rekel jednoj curi kao dio šale "revenge is a dish that is best served cold" a ona je rekla, "ej, pa to kradeš od Klingonaca" :zaljubljen:

Bitka je smisao života, uvijek ima bitaka za borbu, bitno je samo boriti se časno...samo tako možemo pobijediti kao ono što jesmo, čim izdamo sami sebe bolje da ni ne pobijedimo jer dokazujemo da smo gori od onih koje preziremo.

sri 22 kol, 2012 11:10 am
Profil YIM
Lieutenant Junior Grade
Lieutenant Junior Grade

Opis Stanja: Homeless
Koje si vrste?: 1/2vilenjak
vjeko1701 je napisao/la:
Što se tiče cura, šteta, bilo bi ljepo doživeti ono ke pričaš...pa jučer sam suzu pustil kad sam rekel jednoj curi kao dio šale "revenge is a dish that is best served cold" a ona je rekla, "ej, pa to kradeš od Klingonaca" :zaljubljen:

A mucek. :action:

sri 22 kol, 2012 3:52 pm
Častoljupka

Naj Serija: ENT
Naj Film: ST: XI
vjeko1701 je napisao/la:

Ne znam ja baš, meni ovo nije ništa neuobičajeno. Znam puno cura koje će skužiti reference iz Treka. Then again, možda je stvar u tome što su te cure s filozofskog. :zubo:

Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov

sri 22 kol, 2012 3:55 pm
Felis Minor

Opis Stanja: namjerila se kosa na brus
Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
Ja sam za opciju "pjesnik marulic je...", sve ostale opcije bi trebale ici jedino ako zelimo ucifrati recenicu malo.

Ja se držim opcije ,,Pjesnik je Marulić...'' pa sam namjerno onako napisala u vjeri da je ispravno. Međutim, ako profesori izmišljaju svaki svoje pravilo, možda neko opće ni nije definirano?

da ne bude tako nam.

Hugo Badalić, Otkud pjesan?

sri 22 kol, 2012 3:59 pm
Profil Web stranica
MINDFVCK

Koje si vrste?: Sprdator
Vjeko1701 je napisao/la:
a mi koje nazivate "zaostalima" i "zatucanima" samo zato jer imamo vrijednosti veće od sebe i jer više volimo recimo domovinu od sebe samih a vi "liberali" s druge strane odbacujete i ismijavate sve koji se ne slažu s vama...to me živcira...

Aj daj citat gdje ''vas'' ''nazivano'' ''zaostalima'' i ''zatucanima'', da ne bi ljudi pomislili da si to sam za sebe rekao jer slušaš Tto to toootomsona.

Cvicek je napisao/la:
Takve offtopic rasprave je najbolje odmah u početku odvojit u drugu temu ili bacit u nontopic ili i pobrisati ako je besmisleno, no kad se čeka postane preveliki kaos i tlaka za čišćenje...

Ili prebaci sve u Nontopic prčionicu. Tak i tak tamo nije pisano pa se neće razbiti kontinuitet. Uostalom, kaže prvi post

Chaky je napisao/la:
Ovdje pricajte sto hocete... bez neke specijalne teme... vodite 3-4 paralelna razgovora sa nekim... ili sa samim sobom...

Gramatika, predrasude, suicid, forsanje, zatucani Vjeko koji bi potucao Trekeruše. Sve u jednoj hrpi. Seli tamo.

captain je napisao/la:
Miki je malo ona vrsta lijevicara koja se izdize iznad mase pa ponekad pretjerano kritizira sve ..nebi rec da je on bolji , nazalost cesto bas ljudi ko miki nenadano znaju doc blizu sovinistickih voda ..iako mislin da miki nije bas sovinist ali dobro

Ne slušam Tupsona i odmah sam ''lijevičar''. To je ko da kažeš da mi se ne sviđa Angelina i odmah sam peder.

sri 22 kol, 2012 5:25 pm
Make it so
Make it so

Pa i jesi lijevicar :roll:

Hrvatski lijevicari su doza anacionalizma plus totalno niski vid komunikacije znaci stalni izrazi ruganja su prisutni .. "tupson ..vranjo ..kamenjarac" stalno su u opticaju" a ekipa uvik toboze zeli se izdignit iznad mase ko napredna a zapravo koriste poprilicno primitivan i nekulturan nacin govora ..plus sta se tebe tice s tobon se o nekim temama posebno politickim uopce neda diskutirat ..misljenje ti je ko sablona ili kalup ..nepromijenjivo i stalno , imas i onaj vid kolektivnog nacionalnog nesamopostovanja to jest maniru da neke hrvatske uspijehe ili posebnosti jednostavno ne prihvacas ko stvari koje nesto vride , plus tvoj vid komunikacije i je pomalo provokacija sta u biti uopce nije zanimljivo bas uvik ..a slicnost s lijevicarima je i to da oni svoje gluposti isto cesto prikazuju ko "aktivisticke provokacije" ili ono kao oni su tili nesto rec pa su malo osli na provokaciju ..u biti "tupsona" nisu izgradili desnicari sami po sebi nego i oni koji se doslovce stalno istom rugaju i podmecu mu i kad triba i kad netriba "iako je neke stvari zasluzija" pa jednostavno masa ljudi onako za inat slusa istog ..plus istini za volju neke su mu pisme dobre i zasto se ko takve nebi slusale ?

Btw ..isti koji nesto thompsonu zamiraju stalno ce naprimjer zaboravit da on iako je pomalo ekstrem ..nije ekstrem poput nekih likova ko "baja mali knindza i slicno" jer kad takve cujes marko perkovic odjednom djeluje ko mala umiljata maca

Hrvatski lijevicaru su vecinom sve samo ne liberalni ..tocnije selektivno su liberalni ..toboze nisu oni primitivni ..xenofobi ..homofobi a u biti kad su u pitanju neke skupine vlastitog naroda "posebno licani ..dalmatinci i hercegovci" ..onda se odjednom pretvaraju u napredne sovinjare kojih se nebi nit najgori xenofobi i homofobi posramili ili su cak ponekad skloni samopljuvanju u smislu "nista nevalja kod nas ..sve ukurcu ..tuđa trava zelenija i slicno"..s druge strane i desnicari imaju taj minus samo obrnuto ..desnicari nemaju fobiju naspram dijelova svog naroda ali imaju fobiju naspram manjinskih grupa u drustvu ..sta je opet idiotizam druge vrste ..uglavnom ni jedni nit drugi nisu napredni i liberalni da se ne zavaravamo ;)

No ti si po svemu sta pises lijevicar :whatever: :zubo:

No dobro ..to ja tako dozivljavan mozda i nije bas skroz tako ..ali najvise san nekulturne komunikacije procita u kolumnista i forumasa lijeve orijentacije ..naprimjer nedavno jedan text u novom listu od jedne splicanke di doslovce pljuje po svom gradu ..po dalmaciji , ko da je jedina moralna vertikala a bez da nudi rijesenje ..nesto u smislu "ja san iznad vas a vi ste amoralna i glupa stoka" :roll:

sri 22 kol, 2012 5:46 pm
Ensign
Ensign

Naj Film: ST: II
Opis Stanja: komplicirano
Koje si vrste?: Klingonac
Miki je napisao/la:
Vjeko1701 je napisao/la:
a mi koje nazivate "zaostalima" i "zatucanima" samo zato jer imamo vrijednosti veće od sebe i jer više volimo recimo domovinu od sebe samih a vi "liberali" s druge strane odbacujete i ismijavate sve koji se ne slažu s vama...to me živcira...

Aj daj citat gdje ''vas'' ''nazivano'' ''zaostalima'' i ''zatucanima'', da ne bi ljudi pomislili da si to sam za sebe rekao jer slušaš Tto to toootomsona.

Chaky je napisao/la:
Ovdje pricajte sto hocete... bez neke specijalne teme... vodite 3-4 paralelna razgovora sa nekim... ili sa samim sobom...

Gramatika, predrasude, suicid, forsanje, zatucani Vjeko koji bi potucao Trekeruše. Sve u jednoj hrpi. Seli tamo.

captain je napisao/la:
Miki je malo ona vrsta lijevicara koja se izdize iznad mase pa ponekad pretjerano kritizira sve ..nebi rec da je on bolji , nazalost cesto bas ljudi ko miki nenadano znaju doc blizu sovinistickih voda ..iako mislin da miki nije bas sovinist ali dobro

Ne slušam Tupsona i odmah sam ''lijevičar''. To je ko da kažeš da mi se ne sviđa Angelina i odmah sam peder.

Evo opet...ja nisam zatucan, naprotiv, imam dosta unaprijeđene stavove za razliku od večine ljudi. Ali glavno da po jednoj informaciji o meni ti znaš sad sve...da pogodim, vidiš me s 5 "=U=" tetovaža, da se kunem na Pavelića i da okolo samo tražim trekerice koje su i 'rvatice katolikinje...a ja samo govorim da vi koji ste u svom umu "liberalni" "prosvjetljeni" višestruko zatvorenijeg uma i zatucaniji u svoj pogled. Ovo pišem jer nisi prvi ovakav s kojim imam posla i jer su svi "liberali" s kojima sam dosad imal posla ispadali isti. I da ti olakšam...ne nisam ustaša i zanimljivo je to da sam ateist, znači ne vjerujem u boga...ali da volim svoj grad, kraj, zemlju - volim. Da smatram da su iznad samog mojeg ograničenog postojanja - smatram...dal bi svojim djelovanjem htel iz njih napravili nešto još veće i bolje - bi...

Ali treba imati časti braniti svoje stavove bez vrijeđanja i predrasuda, treba imati srca...inače vidiš samo jedan uzak kut promatranja i nikad nisi spreman razmotriti drugi "point of view". Ja recimo ne slušam Balaševića ili Riblju čorbu jer mi ne pašu...imaju i nešto političkih stavova/pjesama koje se ne slažu samnom...dal okolo nazivam navedene pogdrnim imenima? Dal stavljam sve ljude koji ih slušaju u isti koš? Ne, žašto? Jer vidim dalje od svog vlastitog ega, al to je moj, ograničen, zatucan, seljački mentalitet.

Bitka je smisao života, uvijek ima bitaka za borbu, bitno je samo boriti se časno...samo tako možemo pobijediti kao ono što jesmo, čim izdamo sami sebe bolje da ni ne pobijedimo jer dokazujemo da smo gori od onih koje preziremo.

sri 22 kol, 2012 5:49 pm
Profil YIM
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 223 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 15  Sljedeća

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: